Artikel top billede

Sony advarer Vaio-kunderne: Opgrader ikke pc'en til Windows 10 endnu

Ejere af en Vaio-pc fra Sony skal vente med at opgradere til Windows 10, lyder det fra selskabet.

Selvom Windows 10 i et par uger har været klar til download for Windows-brugerne verden over, advarer japanske Sony de kunder, der ejer en Vaio-pc fra selskabet:

"Opgrader ikke endnu," lyder det på selskabets support-side for Vaio-produkterne.

"For at sikre, at din Vaio-pc fungerer sammen med Windows 10, anbefales det kraftigt, at du venter med at opgradere din pc, til driverne er klar," skriver Sony.

Som blandt andre Neowin bemærker, har Sony solgt sin Vaio-division fra, men det er altså fortsat den japanske elektronik-gigant, der står for supporten af pc'erne.

Sony skriver videre til kunderne:

"Vi tester modellerne, der er support på, og kommer med resultaterne så hurtigt som muligt."

Samtidig bringer selskabet en tidsplan for, hvornår man kan vente yderligere information, og at driverne er klar. Planen ser således ud:

Læs også:

Microsoft udsender første sikkerhedsrettelse til Windows 10

Vi har testet den endelige version af Windows 10: Her er vores dom
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Tieto Denmark A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere