Artikel top billede

Næste år kommer Apple med en jubilæums-iPhone, og den kan blive et rekordstort hit

Leverandørerne forudser en uhørt stor efterspørgsel efter den næste iPhone.

Efterspørgslen efter den næste generation af Apples iPhone kan blive uhørt stort.

Det mener en af verdens førende Apple-analytikere Ming-Chi Kuo fra virksomheden KGI Securities.

Ifølge det amerikanske medie Business Insider estimerer Ming-Chi Kuo, at Apple i løbet af andet halvår af 2017 vil sælge mellem 90 og 110 millioner af den kommende iPhone.

Ming-Chi Kuo baserer sine analyser på oplysninger fra kilder med relation til leverandørerne i Apples supply-chain i Asien, der blandt andet leverer skærme, chips og kameraopbjektiver til Apples produkter. 

Så stort kan salget blive

På baggrund af oplysninger fra netop de kilder forudser han, at det endda er sandsynligt, at salgstallene bliver endnu højere end hans foreløbige estimater.

For i leverandørmiljøet forlyder det ifølge Ming-Chi Kuo, at der i øjeblikket bliver arbejdet med produktionsmål i en størrelseorden, som peger på at Apple forventer et salg på mellem 120 og 150 millioner enheder i anden halvdel af 2017.

Til sammenling solgte Apple 113 millioner eksemplarer af hit-telefonen iPhone 6 i andet kvartal af 2014.

Læs også: iPhone 8-udviklingen i fuld sving under hemmelige forhold: Sådan bliver Apples næste telefon

Forbered dig på en super-cyklus

Tidligere på året har en analytiker fra det schweiziske bank Credit Suisse ligeledes peget på, at den kommende iPhone vil udløse en såkaldt super-cyklus.

Det vil sige en opgraderingscyklus udover det sædvanlige, hvor både folk med ældre og nyere telefoner lader sig friste til at opgradere.

Den næste iPhone ventes at blive lanceret i 2017, hvor Apples vil fejre 10 års jubilæum for iPhonen, og i den forbindelse er der meget, der tyder på, at Apple planlægger en større opgradering af telefonen.

Eksempelvis ventes det, at Apple vil udstyre den nye model med OLED-skærme i stedet for de LED-skærme der i øjeblikket sidder i iPhonen.

Det har tidligere været rapporteret, at Apple allerede har bestilt 100 millioner OLED-skærme fra Samsung, der er én af de skærmleverandører, som Apple ventes at benytte sig af.

Læs også: Medie: Samsung og Apple indgår milliard-handel om nye og bedre iPhone-skærme

Nyt design og bøjet skærm

Samtidig ventes det, at iPhonen vil få et helt nyt design, der ifølge Ming-Chi Kuo vil indebære en bagside i glas. Og ifølge den amerikanske avis Wall Street Journal ventes det også, at telefonen vil få en bøjet skærm, som det eksempelvis kendes fra Samsungs Galaxy Edge-telefoner og senest også fra Huaweis Mate 9 Pro

Ifølge Wall Street Journals oplysninger ventes det, at Apple vil introducere én ny, dyrere topmodel med OLED-skærm, men samtidig vil fastholde en række billigere modeller med LED-skærme. 

Ming-Chi Kuo mener ligeledes, at Apple langt om længe vil tage trådløs opladning til sig og introducere teknologien i den kommende iPhone. 

Ifølge Wall Street Journals oplysninger har Apple dog endnu ikke låst sig fast på et endeligt design for den næste iPhone, men arbejder i øjeblikket med op mod ti forskellige prototyper. 

Læs også: Den næste iPhone bliver kedelig - men så sker der noget virkelig interessant
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til NIS2 - indhold, krav og konsekvenser

På dagen vil du både få et koncentreret, fokuseret overblik over de juridiske aspekter og de krav, du vil skulle leve op til. Du går også hjem med praktisk viden fra eksperter, der arbejder med NIS2-compliance på både det tekniske og organisatoriske niveau.

28. februar 2024 | Læs mere


Hybrid, on-premise eller public cloud. Bliv klogere på fremtidens datacenter

Vi dykker ned i, hvordan du finder den perfekte pasform for netop din virksomhed. Vi ser på, hvordan du kan imødekomme jeres behov for fleksibilitet og hurtig udvikling, samtidig med at håndtere udfordringerne ved cloud-tjenester.

29. februar 2024 | Læs mere


Faldgruber og forberedelser når du skal implementere Dynamics 365 FO

På dette webinar stiller vir skarpt på overvejelser, forberedelser, forretning og faldgruber, så din virksomhed får det bedste udgangspunkt for jeres Dynamics 365-implementering. Du bliver også klogere på at håndtere master data, som er et af de absolut vigtigste områder i ethvert ERP-projekt, og på hvorfor Dynamics 365 FO er en del af et samlet cloud-transformationsprojekt.

29. februar 2024 | Læs mere