Artikel top billede

Næste år kommer Apple med en jubilæums-iPhone, og den kan blive et rekordstort hit

Leverandørerne forudser en uhørt stor efterspørgsel efter den næste iPhone.

Efterspørgslen efter den næste generation af Apples iPhone kan blive uhørt stort.

Det mener en af verdens førende Apple-analytikere Ming-Chi Kuo fra virksomheden KGI Securities.

Ifølge det amerikanske medie Business Insider estimerer Ming-Chi Kuo, at Apple i løbet af andet halvår af 2017 vil sælge mellem 90 og 110 millioner af den kommende iPhone.

Ming-Chi Kuo baserer sine analyser på oplysninger fra kilder med relation til leverandørerne i Apples supply-chain i Asien, der blandt andet leverer skærme, chips og kameraopbjektiver til Apples produkter. 

Så stort kan salget blive

På baggrund af oplysninger fra netop de kilder forudser han, at det endda er sandsynligt, at salgstallene bliver endnu højere end hans foreløbige estimater.

For i leverandørmiljøet forlyder det ifølge Ming-Chi Kuo, at der i øjeblikket bliver arbejdet med produktionsmål i en størrelseorden, som peger på at Apple forventer et salg på mellem 120 og 150 millioner enheder i anden halvdel af 2017.

Til sammenling solgte Apple 113 millioner eksemplarer af hit-telefonen iPhone 6 i andet kvartal af 2014.

Læs også: iPhone 8-udviklingen i fuld sving under hemmelige forhold: Sådan bliver Apples næste telefon

Forbered dig på en super-cyklus

Tidligere på året har en analytiker fra det schweiziske bank Credit Suisse ligeledes peget på, at den kommende iPhone vil udløse en såkaldt super-cyklus.

Det vil sige en opgraderingscyklus udover det sædvanlige, hvor både folk med ældre og nyere telefoner lader sig friste til at opgradere.

Den næste iPhone ventes at blive lanceret i 2017, hvor Apples vil fejre 10 års jubilæum for iPhonen, og i den forbindelse er der meget, der tyder på, at Apple planlægger en større opgradering af telefonen.

Eksempelvis ventes det, at Apple vil udstyre den nye model med OLED-skærme i stedet for de LED-skærme der i øjeblikket sidder i iPhonen.

Det har tidligere været rapporteret, at Apple allerede har bestilt 100 millioner OLED-skærme fra Samsung, der er én af de skærmleverandører, som Apple ventes at benytte sig af.

Læs også: Medie: Samsung og Apple indgår milliard-handel om nye og bedre iPhone-skærme

Nyt design og bøjet skærm

Samtidig ventes det, at iPhonen vil få et helt nyt design, der ifølge Ming-Chi Kuo vil indebære en bagside i glas. Og ifølge den amerikanske avis Wall Street Journal ventes det også, at telefonen vil få en bøjet skærm, som det eksempelvis kendes fra Samsungs Galaxy Edge-telefoner og senest også fra Huaweis Mate 9 Pro

Ifølge Wall Street Journals oplysninger ventes det, at Apple vil introducere én ny, dyrere topmodel med OLED-skærm, men samtidig vil fastholde en række billigere modeller med LED-skærme. 

Ming-Chi Kuo mener ligeledes, at Apple langt om længe vil tage trådløs opladning til sig og introducere teknologien i den kommende iPhone. 

Ifølge Wall Street Journals oplysninger har Apple dog endnu ikke låst sig fast på et endeligt design for den næste iPhone, men arbejder i øjeblikket med op mod ti forskellige prototyper. 

Læs også: Den næste iPhone bliver kedelig - men så sker der noget virkelig interessant
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere