Artikel top billede

Fem hotte tech-nyheder fra ugens løb: Få overblikket her

AMD har offentliggjort lanceringsdatoen for firmaets nye Ryzen-processorer, og Razer opkøber smartphone-selskab. Her er fem tech-nyheder fra ugens løb.

AMD's længe ventede Ryzen-processor bliver lanceret i starten af marts måned. Det bekræfter AMD's CEO Lisa Su i forbindelse med selskabets kvartalsregnskab.

AMD's Ryzen-processorserie er ventet som et seriøst våben mod den nærmest monopollignende situation med Intel som computerprocessorens konge.

Lisa Su bekræftede også, at AMD's serie af Vega-grafikkort vil udkomme i den tidlige sommer 2017.

Læs også: Her er fem ting, du skal vide om Ryzen - AMD's nye kæmpesatsning som skal udfordre Intel

AMD kalder selv lanceringen for firmaets vigtigeste forbrugerorienterede produkt i over et årti, og Lisa Su bekræftede også, at selskabet allerede er i færd med at udvikle efterfølgeren til Ryzen-processorerne, Zen 2 og Zen 3.

CEO'en bekræftede også, at AMD allerede nu udvikler og forsker i 7nm teknologi.

Razer opkøber Nextbit

Tidligt på ugen kom det også frem, at Razer opkøber Nextbit, selskabet bag den noget unikke Robin-smartphone.

Razer er en af verdens største producenter af udstyr til computerspillere, så at firmaet opkøber en smartphone-producent har straks fået rygterne til at køre om en mulig "gamer-telefon." Razer har allerede sin egen gamer-bærbar computer. 

Læs også: Oversigt: Så slank bliver din næste bærbare Windows-computer med grafikkort

Nextbits Robin-telefon var unik, da dens Android-system var cloud-baseret og apps automatisk blev gemt i skyen.

Slack udgiver enterprise-app

Den populære kommunikationsplatform Slack har nu - måske endelig - lanceret en enterprise-version af sin Slack-app til større virksomheder.

Navnet på produktet er Enterprise Grid og skal hjælpe virksomheder til bedre at kunne administrere samtaler og 'teams' i Slack.

Den eksisterende Slack-app er ikke designet til at kunne håndtere store virksomheder med flere tusinde ansatte, men den nye enterprise-version skulle hjælpe på det.

Slacks enterprise-version kommer kun et par måneder efter, at Microsoft annoncerede sin "Slack-dræber, Microsoft Teams, der fra starten af er klar til større virksomheder.

Tre nye telefoner i februar

Februar og starten af marts er som altid den tid, hvor der bliver annonceret flest nye smartphones, men ikke den, hvor der bliver sat flest nye til salg.

Faktisk er det kun HTC Desire 650 og Samsungs A3 og A5 (2017-modeller), som bliver sat til salg i februar måned. Alle tre er telefoner til en relativ lav pris, men uden at det går for meget ud over brugeroplevelsen.

HTC Desire 650 koster 1.490 kroner, Samsung A3 vil koste 2.599 kroner, og A5 vil koste 3.299 kroner.

Ny tablet på vej fra Samsung

Fra den 27 februar begynder verdens største mobilfest ved årets Mobile World Congress i Barcelona. Det er her, at mange af de store spillere plejer at fremvise nye smartphones og andet mobilt tilbehør.

LG har allerede bekræftet, at en LG G6 vil blive fremvist.

Samsung plejer at lancere sin nyeste Galaxy-telefon ved MWC-messen, men ikke i år. En Galaxy-lancering vil først ske i april måned, hvis man skal tro diverse læk.

I stedet har Samsung smidt små ledetråde ud, der angiveligt viser en ny Samsung-tablet, højst sandsynligt en Samsung Tab 3, i dagene op til MWC.

Læs også: Verdens hurtigst voksende enterprise-app får nu også opkaldsfunktion
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Skab en bedre bundlinje ved at gentænke rammerne i kampen om fremtidens talenter

Mennesker er forskellige og medarbejdere arbejder forskelligt. Nøglen til succes for fremtidens virksomheder er at tage udgangspunkt i de ansattes forskellige og individuelle behov. Kort sagt behandler du dine medarbejdere ens ved at behandle dem forskelligt

07. februar 2023 | Læs mere


Undgå cyberkatastrofen med automatiseret kontrol over sensitive data

Når cyberkriminelle gennemtrænger din sikkerhedsinfrastruktur, bruger de i snit 48 dage til at danne sig et overblik over sensitive data, før de lukker dine systemer og data ned med ransomware. På dette seminar får du derfor et solidt grundlag for at sikre dig overblik over sensitive, virksomhedskritiske informationer. Derudover vil du få et praktisk indblik i, hvordan du beskytter dine informationer, så du er er mindre sårbar når cyberkriminelle trænger ind på dit netværk, samt et overblik over typiske angrebsformer og viden om, hvordan et ransomwareangreb foregår i praksis.

07. februar 2023 | Læs mere


Status og erfaringer fra fem år med GDPR

Vi samler nogle af Danmarks fremmeste GDPR-eksperter trådene efter knapt fem år. Dette giver dig et solidt overblik over de hidtidige erfaringer og sikker viden at basere din indsats på, når du skal planlægge og tilpasse din organisations indsats for at sikre compliance med det omfattende regelkompleks.

07. februar 2023 | Læs mere