Artikel top billede

Samsung-fabrik sat i brand af kasserede Galaxy Note 7-batterier

Defekte lithium-batterier menes at være årsagen til en brand hos Samsungs batterileverandør. Over 100 brandfolk har været tilkaldt for at slukke branden.

Skandalen om Samsungs defekte batterier i selskabets ellers meget roste Galaxy Note 7-telefoner ser ud til at rulle videre.

Senest har kasserede mobilbatterier afstedkommet en brand på en produktionsfabrik i den nordkinesiske provins Tianjin, som fik 110 brandfolk til pumperne på 19 udkommanderede brandbiler.

Branden brød ud onsdag morgen hos batterileverandøren og datterselskabet Samsung SDI, og den er under kontrol nu, rapporterer Reuters.

Batterier og halvfærdige produkter

Samsung oplyser til Reuters, at ingen personer kom til skade under branden, ligesom selskabet fortæller, at det meste af fabrikken ikke har været berørt af ilden.

De lokale brandmyndigheder fortæller, at branden startede i et område, hvor de kasserede lithium-batterier blev opbevaret sammen med halvfærdige produkter.

Tidligere har Samsung peget på netop Samsung SDI-fabrikken i Tianjin samt underleverandøren China's Amperex Technology som værende skyld i, at batterierne i selskabets toptelefon i flere tilfælde antændte.

Du kan se mere om Samsungs teknikske forklaringer for de brandfarlige batterier her: Samsungs video om eksplosionsfarlig mobiltelefon

Har kostet kassen

Hele miseren omkring de brand- og eksplosionsfarlige batterier menes at have kostet Samsung op mod 37 milliarder kroner på toplinjen.

Det kan du læse mere om her: Farlige batterier i Samsungs top-smartphone kan komme til at koste kassen

Udover produktionen af Galaxy Note 7-batterierne skal Samsung SDI-datterselskabet også stå for produktionen af mobilgigantens batterier til den kommende flagskibstelefon Galaxy S8.

Produktionen af disse batterier er allerede gået i gang, og det forventes, at Samsungs Galaxy S8-telefon debuterer til foråret.

Du kan læse mere om her: Informationer og billeder lækket: Her er alt vi ved om den kommende Samsung Galaxy S8

Læs også:
Har fundet forklaringen: Derfor brød batterier Galaxy Note 7 i brand
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Skab en bedre bundlinje ved at gentænke rammerne i kampen om fremtidens talenter

Mennesker er forskellige og medarbejdere arbejder forskelligt. Nøglen til succes for fremtidens virksomheder er at tage udgangspunkt i de ansattes forskellige og individuelle behov. Kort sagt behandler du dine medarbejdere ens ved at behandle dem forskelligt

07. februar 2023 | Læs mere


Undgå cyberkatastrofen med automatiseret kontrol over sensitive data

Når cyberkriminelle gennemtrænger din sikkerhedsinfrastruktur, bruger de i snit 48 dage til at danne sig et overblik over sensitive data, før de lukker dine systemer og data ned med ransomware. På dette seminar får du derfor et solidt grundlag for at sikre dig overblik over sensitive, virksomhedskritiske informationer. Derudover vil du få et praktisk indblik i, hvordan du beskytter dine informationer, så du er er mindre sårbar når cyberkriminelle trænger ind på dit netværk, samt et overblik over typiske angrebsformer og viden om, hvordan et ransomwareangreb foregår i praksis.

07. februar 2023 | Læs mere


Status og erfaringer fra fem år med GDPR

Vi samler nogle af Danmarks fremmeste GDPR-eksperter trådene efter knapt fem år. Dette giver dig et solidt overblik over de hidtidige erfaringer og sikker viden at basere din indsats på, når du skal planlægge og tilpasse din organisations indsats for at sikre compliance med det omfattende regelkompleks.

07. februar 2023 | Læs mere