Artikel top billede

Microsofts næste super-konsol vil blive født med med spritnyt software-design

Lækkede billeder af Microsoft Project Neon til Windows 10allerede har allerede ramt internettet. Nu er der detaljer om et nyt design til den kommende 4K-spillekonsol fra Microsoft.

Vi har tidligere skrevet om Microsofts kommende designsprog til Windows 10 kaldet Project Neon, der skal bringe lidt mere liv og skønhed[/url] til Microsofts flade, minimalistiske udseende.

Det kan du læse mere om her: Microsoft ændrer udseendet i Windows-systemet igen.

Nu ser det ud til, at også Microsofts kommende 4K-spillekonsol med kodenavnet Scorpio får en ny type softwaredesign i form af Project Neon eller lignende med navnet "Motion Design Language."

Det skriver Windows Central.

I et nu slettet LinkedIn-opslag fra Eric Fiscus, en softwareudvikler hos Microsofts XBox-hold, nævner han, at han arbejder på noget kaldet Motion-designsproget.

"Jeg arbejder i øjeblikket med prototypen på XBox Scorpio Motion-designsproget, der er sat til at blive lanceret ved juletid 2017. Hvad kan vi gøre med seks teraflops grafiske hestekræfter? Find ud af det næste år til jul ;)"

Snart nyt fra Microsoft

Vi ved endnu ikke, om "Motion" er Project Neons rigtige navn eller et andet designsprog kun til Scorpio. Project Neon-designet til Windows 10 forventes at blive offentliggjort ved årets Build-konference til maj.

Den kommende Scorpio-konsol får vi dog først nyt at vide om til E3-messen til juni. Microsoft selv har via et tweet på Twitter delt et billede med datoen 11. juni sammen med et billede fra en tidligere Scorpio-marketingvideo.

Scorpio blev allerede omtalt ved sidste års E3-messe sammen med lanceringen af den tyndere XBox One S-konsol. Scorpio vil blive en langt kraftigere konsol end den nye Playstation 4 Pro, der vil kunne afspille spil i 4K-opløsning.

Læs også: Er dette den nye Surface Phone? Microsoft tager patent på en sammenklappelig smartphone
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere


Computerworld Summit 2024

Vi kigger ind i scenariet for fremtiden it-afdeling og hvordan virksomheden bedst muligt udnytter både nye og etablerede teknologier til at understøtte vækst og dermed sikre overlevelse i en konkurrencepræget verden.

23. maj 2024 | Læs mere


Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere