Artikel top billede

Microsofts næste super-konsol vil blive født med med spritnyt software-design

Lækkede billeder af Microsoft Project Neon til Windows 10allerede har allerede ramt internettet. Nu er der detaljer om et nyt design til den kommende 4K-spillekonsol fra Microsoft.

Vi har tidligere skrevet om Microsofts kommende designsprog til Windows 10 kaldet Project Neon, der skal bringe lidt mere liv og skønhed[/url] til Microsofts flade, minimalistiske udseende.

Det kan du læse mere om her: Microsoft ændrer udseendet i Windows-systemet igen.

Nu ser det ud til, at også Microsofts kommende 4K-spillekonsol med kodenavnet Scorpio får en ny type softwaredesign i form af Project Neon eller lignende med navnet "Motion Design Language."

Det skriver Windows Central.

I et nu slettet LinkedIn-opslag fra Eric Fiscus, en softwareudvikler hos Microsofts XBox-hold, nævner han, at han arbejder på noget kaldet Motion-designsproget.

"Jeg arbejder i øjeblikket med prototypen på XBox Scorpio Motion-designsproget, der er sat til at blive lanceret ved juletid 2017. Hvad kan vi gøre med seks teraflops grafiske hestekræfter? Find ud af det næste år til jul ;)"

Snart nyt fra Microsoft

Vi ved endnu ikke, om "Motion" er Project Neons rigtige navn eller et andet designsprog kun til Scorpio. Project Neon-designet til Windows 10 forventes at blive offentliggjort ved årets Build-konference til maj.

Den kommende Scorpio-konsol får vi dog først nyt at vide om til E3-messen til juni. Microsoft selv har via et tweet på Twitter delt et billede med datoen 11. juni sammen med et billede fra en tidligere Scorpio-marketingvideo.

Scorpio blev allerede omtalt ved sidste års E3-messe sammen med lanceringen af den tyndere XBox One S-konsol. Scorpio vil blive en langt kraftigere konsol end den nye Playstation 4 Pro, der vil kunne afspille spil i 4K-opløsning.

Læs også: Er dette den nye Surface Phone? Microsoft tager patent på en sammenklappelig smartphone
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Nye muligheder - ny værdi. Få mere ud af Microsoft Dynamics 365 CE - med særligt fokus på kunstig intelligens (AI)

Kunstig intelligens, stemmegenkendelse, Open AIs meget omtalte ChatGPT, integrationer til Outlook, Teams og meget mere. Microsoft Dynamics 365-platformen byder på masser af muligheder for at øge produktiviteten, forbedre kundeservicen, få bedre indsigt i forretningen og i det hele taget rykke fra konkurrenterne.

29. marts 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

30. marts 2023 | Læs mere


Seminar: Optimér databasen og styrk kritiske processer på tværs af platform, cloud og on-premise

Det er lettere sagt end gjort at optimere databasemiljøet i en hybrid, distribueret infrastruktur, hvor funktionalitet og stabilitet er afhængig af en lang række integrationer med platforme og teknologier fra talrige leverandører. Derfor sætter vi fokus på, hvordan du som DBA’er, infrastrukturspecialist eller IT-chef får de bedste forudsætninger for at lykkes med indsatsen. Du får konkret og opdateret viden om værktøjer og kompetencer, der gør det muligt at løfte opgaven i din virksomhed. Uanset om I satser på Oracle DB, Microsoft SQL eller PostgreSQL på eksempelvis IBM Cloud – eller en blanding heraf.

30. marts 2023 | Læs mere