Artikel top billede

Microsofts næste super-konsol vil blive født med med spritnyt software-design

Lækkede billeder af Microsoft Project Neon til Windows 10allerede har allerede ramt internettet. Nu er der detaljer om et nyt design til den kommende 4K-spillekonsol fra Microsoft.

Vi har tidligere skrevet om Microsofts kommende designsprog til Windows 10 kaldet Project Neon, der skal bringe lidt mere liv og skønhed[/url] til Microsofts flade, minimalistiske udseende.

Det kan du læse mere om her: Microsoft ændrer udseendet i Windows-systemet igen.

Nu ser det ud til, at også Microsofts kommende 4K-spillekonsol med kodenavnet Scorpio får en ny type softwaredesign i form af Project Neon eller lignende med navnet "Motion Design Language."

Det skriver Windows Central.

I et nu slettet LinkedIn-opslag fra Eric Fiscus, en softwareudvikler hos Microsofts XBox-hold, nævner han, at han arbejder på noget kaldet Motion-designsproget.

"Jeg arbejder i øjeblikket med prototypen på XBox Scorpio Motion-designsproget, der er sat til at blive lanceret ved juletid 2017. Hvad kan vi gøre med seks teraflops grafiske hestekræfter? Find ud af det næste år til jul ;)"

Snart nyt fra Microsoft

Vi ved endnu ikke, om "Motion" er Project Neons rigtige navn eller et andet designsprog kun til Scorpio. Project Neon-designet til Windows 10 forventes at blive offentliggjort ved årets Build-konference til maj.

Den kommende Scorpio-konsol får vi dog først nyt at vide om til E3-messen til juni. Microsoft selv har via et tweet på Twitter delt et billede med datoen 11. juni sammen med et billede fra en tidligere Scorpio-marketingvideo.

Scorpio blev allerede omtalt ved sidste års E3-messe sammen med lanceringen af den tyndere XBox One S-konsol. Scorpio vil blive en langt kraftigere konsol end den nye Playstation 4 Pro, der vil kunne afspille spil i 4K-opløsning.

Læs også: Er dette den nye Surface Phone? Microsoft tager patent på en sammenklappelig smartphone
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


Premium
Mytrendyphone efter momssag og tvangskonkurs i Norge: ”Det er blevet stillet op som om vi nærmest har snydt”
Interview: I marts blev mobiludstyrsleverandøren Mytrendyphone erklæret konkurs, men stifteren Silvan Popovic mener at moms-afgørelsen, der ledte til konkursen er "hundrede tusind procent" uretfærdig.
Computerworld
Stor krise i den danske it-stjerne David Heinemeiers Hanssons firma: Her er historien om dramaet, der fik en tredjedel af de ansatte i Basecamp til at smække med døren
De ansatte har i hobe forladt David Heinemeier Hanssons amerikanske succes-firma Basecamp efter en intern racisme-debat. Hvordan kunne det gå så galt?
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Sådan outsourcer du effektivt – og undgår fælderne
Nogle outsourcer for at minimere omkostningsniveauet, andre for at skaffe ressourcer og spidskompetencer, der er svære at skaffe lokalt – eller af en helt tredje årsag. Der er dog talrige forhold, der er gode at afdække, før man overhovedet begynder at lede en outsourcingudbyder. Man skal klarlægge egne projektbehov samt de spørgsmål og krav, man vil stille samt indsamle viden og erfaringer om, hvordan samarbejdet indledes, drives og styres optimalt. Dertil skal man kende til de hyppigste faldgruber, der kan få et ellers lovende outsourcingsamarbejde til at køre i grøften.