Artikel top billede

Foto: Dan Jensen. (Foto: Dan Jensen)

KMD henter ny direktør til Operations fra konkurrenten NNIT

Sidste brik i KMD's store organisationsændring og ledelsesrokade falder nu på plads. KMD henter direktøren til Operations fra konkurrenten NNIT.

KMD kunne tirsdag meddele, at virksomheden får ny betyrelsesformand, gennemfører store ændringer i organisationen og foretager en større ledelsesrokade.

Mens der var sat konkrete navne på lederne af de nye afdelinger og den nye bestyrelsesformand, manglede der at blive sat navn på en af de mest centrale poster - direktøren for Operations.

“Samtidig får KMD's driftsenhed, Operations, ny direktør pr. 1. september. Frank Olesen stopper efter gensidig aftale og afløses af en ny Executive Vice President, der kommer til KMD med en betydelig erfaring fra it-branchen."

"KMD forventer at kunne frigive navnet på den nye direktør snarest," skrev KMD.

Kommer fra NNIT

Computerworld erfarer nu fra flere kilder, at den den nye direktør for Operations kommer fra konkurrenten NNIT.

Frank Olesen afløses nemlig af Lars-Henrik Jessen, der kommer til KMD fra en stilling som Corporate Vice President hos NNIT, hvor han har ansvaret for Applications Outsourcing.

Computerworld erfarer, at det allerede er meldt ud internt i KMD, men har endnu ikke fået bekræftet jobskiftet af KMD eller af Lars-Henrik Jessen selv.

Han skriver i en mail, at han ikke har nogen kommentarer. 

Få overblikket over alle de store ændringer hos KMD:

KMD får ny bestyrelsesformand - og gennemfører store ændringer af organisationen og ledelsen




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Itm8 | IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning: Skab enestående kundeoplevelser med viden og data i centrum

Data står i centrum, når du skal styrke kundeoplevelsen – eller det burde det i hvert fald gøre. På denne konference vil du møde eksperter indenfor CX og komme i dybden med, hvordan du sætter data, transparens og viden til at arbejde for dig i din Customer Experience-strategi.

07. maj 2024 | Læs mere


Kunstig Intelligens (AI) Masterclass - fra futuristisk idé til uundværlig ressource

Velkommen til en Masterclass om kunstig Intelligens (AI) og den transformative kraft, som kan tage din organisation og karriere til næste niveau. AI er gået fra at være en futuristisk idé til at blive en uundværlig ressource for virksomheder over hele verden og har allerede sat sit præg på den måde, som vi arbejder på, træffer beslutninger og kommunikerer med vores kunder.

07. maj 2024 | Læs mere


Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere