Artikel top billede

Peter Mægbæk og Morten Strunge stiftede Plenti i starten af 2016. Siden er Preben Damgaard kommet med som investor og bestyrelsesmedlem, og nu har Plenti 90.000 kunder.

Teleselskabet Plenti skovler 17.000 kunder ind på ét kvartal: Nærmer sig hastigt målet

Plenti fik i sidste kvartal 17.000 nye kunder, så kundebasen nu er på 90.000. Dermed er Plenti godt på vej mod den officielle målsætning.

Teleselskabet Plenti, der debuterede på telemarkedet i marts sidste år med et pakkeprodukt og fri data, har nu 90.000 kunder.

Dermed er Plenti næsten oppe på den officielle målsætning: 100.000 kunder inden for de første to år.

Det var Computerworld, der afslørede planerne om Plenti allerede i januar 2016, hvorefter selskabet debuterede med sit første pakkeprodukt i midten af marts sidste år.

Det kan du læse mere om her: Nyt dansk teleselskab på vej: Stiftere fra Fullrate og Onfone søsætter spritnyt teleselskab.

"En tommelfingerregel i forhold til vores egne beregninger er, at hvis vi har en 30-40.000 kunder inden for de første par år, er forretningen selvkørende. Men vores ambition er højere: Vi mener, at vi skal op på 100.000 inden for det første år eller to," forklarede Peter Mægbæk.

Læs det interview her: Teleselskabet Plenti klar med indholdspakke: Kan dette produkt kapre danske telekunder?.

Peter Mægbæk fortalte i marts i år til Computerworld, at Plenti nu var oppe på 55.000 kunder i Danmark, og han forventede dengang at kunne ramme 100.000 kunder inden nytår.

Nu oplyser Plenti så, at de 90.000 kunder er i hus.

“Plenti har siden lanceringen sidste år solgt deres mobilabonnementer til mere end 90.000 danskere. Det sidste kvartal alene indbragte Plenti over 17.000 kunder,“ skriver Plenti i en pressemeddelelse.

“Vores markante vækst fortsætter også her efter sommerferien, og vi ser ind i at nå vores mål om 100.000 kunder væsentlig før tid. Det betyder, at vi kan se optimistisk på forretningen – på trods af at branchen står over for nogle udfordringer lige nu, bl.a. i form af EU’s nye roaming-regler,” lyder det fra medstifter og direktør, Peter Mægbæk.

Preben Damgaard er stor-investor

Tidligere i år fik Plenti en stor kapitalindsprøjtning på et tocifret millionbeløb af Preben Damgaard. Preben Damgaard trådte samtidig ind i bestyrelsen.

Peter Mægbæk, der er direktør i selskabet, var i sin tid medstifter og administrerende direktør i Fullrate, som TDC købte i 2009 i en kæmpehandel. Han har også været administrerende direktør i Viasat.

Den anden stifter er Morten Strunge, der stod bag teleselskabet Onfone, som TDC købte for omkring 300 millioner i 2011.

Læs også:

Tre grunde til at Tjeep og Plenti slår til med mobil-prisbaskere netop nu

Her er teleselskabet Plentis plan med ny mobil-prisbasker med fri data




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere