Artikel top billede

Dell afviser anklage om ordre-fusk: "Det er er et meget kritisk punkt for os, at vores partnere skal være trygge"

Dell afviser blankt alle beskyldninger om, at selskabet favoriserer Dustin. Nu inviterer Dell utilfredse partnere til dialog.

At Dustin skulle få særbehandling hos Dell har intet på sig.

I hvert fald afviser Dell i Danmark pure kritikken fra Netsolutions, der mener, at Dustin får særbehandling og sågar hjælp til at fiske konkurrenternes ordrer.

Du kan garantere, at der ikke er en link mellem jeres system og Dustin?

“Ja, det kan jeg så absolut. Det kan jeg helt sikkert. Jeg vil gå så langt som at sige, at det er er et meget kritisk punkt for os, at vores partnere skal være trygge, så vi har et system, der indeholder nogle ret voldsomme sanktioner,“ siger kanalchef hos Dell, Christian Borg Møhl, til Computerworld.

Vandtætte skotter

Kritikken fra Netsolutions går på, at der måske skulle være en form for "læk" mellem Dell og Dustrin, der gør Dustin i stand til at opsnappe ordre og aftaler mellem nye kunder og Dell's andre partnere. 

Det kan du læse mere om her: Utilfreds Dell-partner beskylder Dell for ordre-fusk: "Der sidder nogle folk hos Dell, der dirigerer vores sager videre til Dustin"

Det kan man dog også hos Dell fuldstændigt afvise.

“Jeg har løbende opdateringer med vores teams omkring vores “rules of engagement” så alle er helt sikre på, hvordan vi agerer i de her sager, så vi ikke kontakter kunderne, når det drejer sig om “deal-registreringer” fra partneren, og at der er helt vandtætte skotter,” siger Christian Borg Møhl.

Invitation til partnere

Hos Dell er man overrasket over anklagerne fra Netsolutions. Derfor opfordrer man også fra Dells side til, at alle partnere, der er bekymrede for, at der er noget, der ikke foregår efter foreskrifterne, skal tage fat i Dell.

"Vi er altid i tæt dialog med vores partnere, så hvis der er nogen, der har nogle bekymringer eller en konkret sag, så vil jeg hellere end gerne undersøge det til bunds. Skal der så gøres noget ved det, så gør vi også det," understreger Christian Borg Møhl.

Dustin har overfor Computerworld afvist anklagerne.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere