Artikel top billede

Dell afviser anklage om ordre-fusk: "Det er er et meget kritisk punkt for os, at vores partnere skal være trygge"

Dell afviser blankt alle beskyldninger om, at selskabet favoriserer Dustin. Nu inviterer Dell utilfredse partnere til dialog.

At Dustin skulle få særbehandling hos Dell har intet på sig.

I hvert fald afviser Dell i Danmark pure kritikken fra Netsolutions, der mener, at Dustin får særbehandling og sågar hjælp til at fiske konkurrenternes ordrer.

Du kan garantere, at der ikke er en link mellem jeres system og Dustin?

“Ja, det kan jeg så absolut. Det kan jeg helt sikkert. Jeg vil gå så langt som at sige, at det er er et meget kritisk punkt for os, at vores partnere skal være trygge, så vi har et system, der indeholder nogle ret voldsomme sanktioner,“ siger kanalchef hos Dell, Christian Borg Møhl, til Computerworld.

Vandtætte skotter

Kritikken fra Netsolutions går på, at der måske skulle være en form for "læk" mellem Dell og Dustrin, der gør Dustin i stand til at opsnappe ordre og aftaler mellem nye kunder og Dell's andre partnere. 

Det kan du læse mere om her: Utilfreds Dell-partner beskylder Dell for ordre-fusk: "Der sidder nogle folk hos Dell, der dirigerer vores sager videre til Dustin"

Det kan man dog også hos Dell fuldstændigt afvise.

“Jeg har løbende opdateringer med vores teams omkring vores “rules of engagement” så alle er helt sikre på, hvordan vi agerer i de her sager, så vi ikke kontakter kunderne, når det drejer sig om “deal-registreringer” fra partneren, og at der er helt vandtætte skotter,” siger Christian Borg Møhl.

Invitation til partnere

Hos Dell er man overrasket over anklagerne fra Netsolutions. Derfor opfordrer man også fra Dells side til, at alle partnere, der er bekymrede for, at der er noget, der ikke foregår efter foreskrifterne, skal tage fat i Dell.

"Vi er altid i tæt dialog med vores partnere, så hvis der er nogen, der har nogle bekymringer eller en konkret sag, så vil jeg hellere end gerne undersøge det til bunds. Skal der så gøres noget ved det, så gør vi også det," understreger Christian Borg Møhl.

Dustin har overfor Computerworld afvist anklagerne.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning 2023

Gennem inspirerende oplæg fra personer, der – på egne eller andres vegne – har formået at udnytte data til at sikre en kant til konkurrenterne, bliver du inspireret til, hvordan din organisation kan lykkes med at høste gevinsterne gennem målrettet investering i databaseret innovation og udvikling og om, hvordan man i praksis spotter potentialet i og værdien af data.

23. marts 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

28. marts 2023 | Læs mere


Nye muligheder - ny værdi. Få mere ud af Microsoft Dynamics 365 CE - med særligt fokus på kunstig intelligens (AI)

Kunstig intelligens, stemmegenkendelse, Open AIs meget omtalte ChatGPT, integrationer til Outlook, Teams og meget mere. Microsoft Dynamics 365-platformen byder på masser af muligheder for at øge produktiviteten, forbedre kundeservicen, få bedre indsigt i forretningen og i det hele taget rykke fra konkurrenterne.

29. marts 2023 | Læs mere