Artikel top billede

Dell afviser anklage om ordre-fusk: "Det er er et meget kritisk punkt for os, at vores partnere skal være trygge"

Dell afviser blankt alle beskyldninger om, at selskabet favoriserer Dustin. Nu inviterer Dell utilfredse partnere til dialog.

At Dustin skulle få særbehandling hos Dell har intet på sig.

I hvert fald afviser Dell i Danmark pure kritikken fra Netsolutions, der mener, at Dustin får særbehandling og sågar hjælp til at fiske konkurrenternes ordrer.

Du kan garantere, at der ikke er en link mellem jeres system og Dustin?

“Ja, det kan jeg så absolut. Det kan jeg helt sikkert. Jeg vil gå så langt som at sige, at det er er et meget kritisk punkt for os, at vores partnere skal være trygge, så vi har et system, der indeholder nogle ret voldsomme sanktioner,“ siger kanalchef hos Dell, Christian Borg Møhl, til Computerworld.

Vandtætte skotter

Kritikken fra Netsolutions går på, at der måske skulle være en form for "læk" mellem Dell og Dustrin, der gør Dustin i stand til at opsnappe ordre og aftaler mellem nye kunder og Dell's andre partnere. 

Det kan du læse mere om her: Utilfreds Dell-partner beskylder Dell for ordre-fusk: "Der sidder nogle folk hos Dell, der dirigerer vores sager videre til Dustin"

Det kan man dog også hos Dell fuldstændigt afvise.

“Jeg har løbende opdateringer med vores teams omkring vores “rules of engagement” så alle er helt sikre på, hvordan vi agerer i de her sager, så vi ikke kontakter kunderne, når det drejer sig om “deal-registreringer” fra partneren, og at der er helt vandtætte skotter,” siger Christian Borg Møhl.

Invitation til partnere

Hos Dell er man overrasket over anklagerne fra Netsolutions. Derfor opfordrer man også fra Dells side til, at alle partnere, der er bekymrede for, at der er noget, der ikke foregår efter foreskrifterne, skal tage fat i Dell.

"Vi er altid i tæt dialog med vores partnere, så hvis der er nogen, der har nogle bekymringer eller en konkret sag, så vil jeg hellere end gerne undersøge det til bunds. Skal der så gøres noget ved det, så gør vi også det," understreger Christian Borg Møhl.

Dustin har overfor Computerworld afvist anklagerne.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Daxiomatic ApS
Salg, udvikling, implementering og servicering af software til ERP

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere