Artikel top billede

Foto: Emil Stahl, Twitter

Dansk bank i Facebook-koks: Afslørede mulig Apple Pay-lancering før tid

"Nu kan vi afsløre, at vi tilslutter os Apple Pay." Sådan skrev Arbejdernes Landsbank på Facebook.

Jyske Bank og Nordea introducerede for få måneder siden Apple Pay i Danmark, og snart kan løsningen også være på vej til kunder hos Arbejdernes Landsbank.

Det er i hvert fald den melding, som Arbejdernes Landsbank for nylig gav en kunde på Facebook.

“Nu kan vi afsløre, at vi tilslutter os Apple Pay, så vores kunder også får mulighed for at bruge denne smarte betalingsløsning. Det vil med stor sandsynlighed ske inden for få måneder. Wuhu! Hilsen Maria.”

Opslaget ser ud til at være slettet nu, men Twitter-brugeren Emil Stahl nåede at tage et skærmbillede af opslaget.

Computerworld har forsøgt at få bekræftet udmeldingen fra Arbejdernes Landsbank, men her oplyser kommunikationchef Jesper Bjerrehuus, at banken ingen kommentarer har til sagen.

“Jeg kan pt. ikke sige yderligere om dette, men straks vi har nyt at berette, skal jeg nok tage fat i dig,” skriver han i en sms til Computerworld.

Læs også: Indsigt: Fire vigtige detaljer om Apple Pays indtog i Danmark

Jyske Bank: Mest populære servicetilbud
Jyske Bank har tidligere oplyst at mere end 10.000 kunder tilmeldte sig løsningen i løbet af det første døgn, og ordførerende direktør i Jyske Bank, Anders Dam, skrev en uge efter lanceringen på Twitter: 

"Kunderne i Jyske Bank har kunnet tilmelde sig Apple Pay i en uge. Aldrig før har så mange kunder på så kort tid taget imod et servicetilbud fra Jyske Bank.”

Nordea har ligeledes har oplyst til Computerworld, at "mange tusinder kunder” tilmeldte sig alene i løbet af de de første 24 timer.

Ifølge Mads Sixhøj, pressekonsulent hos Nordea, var interessen større end forventet.

Læs også:
Apple lukker munden på Nordea og Jyske Bank om Apple Pay-detaljer

Her er forretningsmodellen bag Apple Pay: Bliver gratis for forbrugere og butikkerne, men dyr for bankerne




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Compliance og strategisk it-sikkerhed efter DORA

Finansielle koncerner har i snit 85 sikkerhedsløsninger i drift – men er i snit op til 100 dage om at opdage et igangværende cyberangreb. Ydermere viser øvelser, at det typisk tager 4-6 uger at rense og genetablere sikker drift af centrale systemer efter et stort angreb. Fokus for dagen vil derfor være på henholdsvis governance samt om, hvordan du som it-leder i den finansielle sektor skal kunne håndtere fremtidens cybertrusler og arbejde effektivt med sikkerhed på et strategisk niveau.

04. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

16. april 2024 | Læs mere


IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere