Artikel top billede

SAP undersøger sig selv i kølvandet på korruptionssag

Den tyske software-kæmpe SAP har igangsat en undersøgelse af sin forretning. Det sker blot en måned efter en stor korruptionssag.

ERP-giganten SAP har iværksat en intern undersøgelse af sin forretningspraksis i Golf-regionen, hvor flere højtstående ansatte er trådt tilbage.

Ifølge Reuters handler undersøgelsen om SAPs handel med Iran, der styres af virksomhedens afdeling i Dubai.

Amerikanske sanktioner stiller særlige krav til handel med Iran, og ifølge Reuters kilder er en landechef i Golf-regionen trådt tilbage, mens en anden er tvunget på orlov, i forbindelse med SAPs undersøgelse.

“Vi undersøger i øjeblikket forretningsaktiviteter i regionen. SAP er dedikeret til de højeste etiske standarder, og vi efterstræber altid gennemsigtighed og integritet. Vi håber på forståelse for, at vi ikke kan sige mere, mens undersøgelsen er i gang,” siger en talsmand for SAP til Reuters.

I sidste måned sendte SAP fire ledere i Sydafrika på orlov på grund af en verserende korruptionssag.

Læs også: SAP-direktør: "Vi har skabt en næsten eksponentiel succes, men nu er det op til politikerne"
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere


Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

29. maj 2024 | Læs mere


Forbered dig effektivt på cyber katastrofen

Da det ikke længere er et spørgsmål om, om man bliver ramt men et spørgsmål om hvornår, er det essentielt at analysere angrebsflader og designe en effektiv sikkerhedsinfrastruktur, som afvejer sikring af centrale data og systemer mod hensynet til brugervenlighed og medarbejdernes produktivitet.

30. maj 2024 | Læs mere