Artikel top billede

SAP undersøger sig selv i kølvandet på korruptionssag

Den tyske software-kæmpe SAP har igangsat en undersøgelse af sin forretning. Det sker blot en måned efter en stor korruptionssag.

ERP-giganten SAP har iværksat en intern undersøgelse af sin forretningspraksis i Golf-regionen, hvor flere højtstående ansatte er trådt tilbage.

Ifølge Reuters handler undersøgelsen om SAPs handel med Iran, der styres af virksomhedens afdeling i Dubai.

Amerikanske sanktioner stiller særlige krav til handel med Iran, og ifølge Reuters kilder er en landechef i Golf-regionen trådt tilbage, mens en anden er tvunget på orlov, i forbindelse med SAPs undersøgelse.

“Vi undersøger i øjeblikket forretningsaktiviteter i regionen. SAP er dedikeret til de højeste etiske standarder, og vi efterstræber altid gennemsigtighed og integritet. Vi håber på forståelse for, at vi ikke kan sige mere, mens undersøgelsen er i gang,” siger en talsmand for SAP til Reuters.

I sidste måned sendte SAP fire ledere i Sydafrika på orlov på grund af en verserende korruptionssag.

Læs også: SAP-direktør: "Vi har skabt en næsten eksponentiel succes, men nu er det op til politikerne"
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

30. marts 2023 | Læs mere


Seminar: Optimér databasen og styrk kritiske processer på tværs af platform, cloud og on-premise

Det er lettere sagt end gjort at optimere databasemiljøet i en hybrid, distribueret infrastruktur, hvor funktionalitet og stabilitet er afhængig af en lang række integrationer med platforme og teknologier fra talrige leverandører. Derfor sætter vi fokus på, hvordan du som DBA’er, infrastrukturspecialist eller IT-chef får de bedste forudsætninger for at lykkes med indsatsen. Du får konkret og opdateret viden om værktøjer og kompetencer, der gør det muligt at løfte opgaven i din virksomhed. Uanset om I satser på Oracle DB, Microsoft SQL eller PostgreSQL på eksempelvis IBM Cloud – eller en blanding heraf.

30. marts 2023 | Læs mere


SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere