Artikel top billede

Photo by Climate KIC on Unsplash (Foto: Photo by Climate KIC on Unsplash)

Få job i en startup-virksomhed: Her er syv fede stillinger, du kan søge nu

Nye udfordringer i en startup-virksomhed? Vi har fundet et udvalg af interessante jobtilbud.

Et job i en startup-virksomhed byder ofte på stort ansvar og flere muligheder for faglig og personlig udvikling.

De mindre virksomheder er ofte præget af en flad struktur og en kultur, der giver den enkelte mulighed for at tænke ud af boksen og have høj selvbestemmelse.

Her er syv bud på interessante aktive stillinger i danske ”startups”.

1. Aety K/S søger en driftspecialist til operations, København
Hvis du bliver en del af vores startup, får du tætte relationer til vores stiftere og det øvrige team. Vi har et socialt og kreativt arbejdsmiljø med 12 glade, engagerede og kompetente kolleger - hvor vi udfordrer både din højre og venstre side af hjernen.

Interesseret? Du kan læse hele annoncen her.

2. Twinbody søger en ny CTO, København
Twinbody as a company, is a technology startup based at founders house in Copenhagen. After rapid user growth of over 100k users within month’s and recent funding, we are now expanding our team.

Interesseret? Du kan læse hele annoncen her.

3. WANNASPORT søger en lead developer/CTO/partner, København
We have a promising startup, at the verge of international success - you have experience and energy to take us all the way. We’ve built a unique product that changes the way you access sports activities. Now we need your help to get to the next level.

Interesseret? Du kan læse hele annoncen her.

4. Coinify søger en erfaren softwareudvikler, Herlev
Igennem effektiv eksekvering og teamspirit har vi skabt en fantastisk virksomhed i eksplosiv vækst. Derfor udvider vi vores udviklings-team med endnu flere stærke profiler, der skal være med til at videreudvikle vores platform, der i dag både understøtter vores globale samarbejdspartnere og forbrugere fra hele verden.

Interesseret? Du kan læse hele annoncen er.

5. Data & More søger en projektleder/projektkoordinator til it-projekter, København

Er du en dygtig projektleder, og trives du i et dynamisk startup-miljø med fleksible rammer og stramme deadlines? Kan du arbejde selvstændigt, og vil du være med til at sætte struktur på virksomhedens projekter?

Interesseret? Du kan læse hele annoncen her.

6. Revolvo søger senior .Net-webudvikler, Herlev

Er du passioneret .NET-webudvikler og har du lyst til at være med fra start i en virksomhed i vækst? Så har du nu mulighed for at komme med på holdet af dygtige udviklere hos Revolvo.

Interesseret? Du kan læse hele annoncen her

7. LiveIntent søger en Scala Engineer, København

Vores arbejdsmiljø er meget uformelt bygget op omkring ambitiøse og fagligt superstærke kolleger.  Vi er udelukkende drevet af vores ambitioner og kan derfor levere dig en frihed til at planlægge dit arbejde i en udstrækning, som næsten ingen andre virksomheder kan tilbyde.

Interesseret? Du kan læse hele annoncen her.

Denne artikel er blevet til i samarbejde med Computerworlds søstervirksomhed it-jobbank, og hvis ovennævnte job ikke fangede din interesse, så findes der mange andre ledige stillinger hos it-jobbank

Vil du i betragtning, når virksomheder søger efter it-medarbejdere? Så kan du nemt oprette et CV på it-jobbank, hvilket gør det let for virksomhederne at kontakte dig direkte, når de har et job, der matcher dine kompetencer.

Brug dette link til at oprette et CV eller tilmelde dig en jobagent, hvor du dagligt modtager relevante it-stillinger der matcher dine kompetencer.Flere artikler om Job & Karriere

Vi har fundet 10 stillinger, som du kan søge lige nu

Kunne det friste med it-job hos TV2 eller i cyber-sikkerhedsbranchen? Så læs med her, hvor du måske kan finde det næste skridt på din karrierestige.

Bliv Mr Robot hos Visma - eller søg et af de ni andre ledige it-job, som vi har fundet til dig
Find dit nye drømmejob i påsken: Vi har fundet 10 stillinger, som du kan søge netop nu
Er din karriere kørt fast? Vi har fundet 10 ledige stillinger, som du kan søge netop nu
Her er 10 spændende it-job som er ledige lige nu: Søg dem her

Er du på udkig efter nyt it-job?

På Computerworld it-jobbank kan du hver dag søge og sortere i nye spændende it-stillinger i ind- og udland. Vi har lige nu ledige it-stillinger på siden.

Computerworld it-jobbank er et samarbejde mellem Computerworld og it-jobbank, Danmarks førende karrieresite for it-folk.

Har du spørgsmål til jobannoncerne på disse sider, så er du velkommen til at kontakte it-jobbank

Lynsøgning

Find dit næste It-Job her - Der er ledige it-stillinger lige nu