Artikel top billede

Hackere udnytter kritisk sikkerhedshul i spritny version af Flash Player - patch er først klar i næste uge

Hvis du bruger Flash, så er det et godt tidspunkt at slå det fra lige nu.

Få udbredte softwareprodukter er så tæt knyttet til it-trusler som Adobes Flash.

Adobe begynder selv at udfase flash fra 2020, og både Chrome, Edge, Firefox og Safari har allerede blokeret programmet som standard.

Og nu bliver det igen understreget hvorfor.

Adobe advarer nemlig om, at hackere udnytter en ny såkaldt “zero day”-sårbarhed i Flash til at køre kode på ofrenes computere og dermed overtage kontrollen.

Angrebet spredes i form af Office-dokumenter med Flash-indhold, der sendes på email, og ifølge Adobe er der tidligst en patch klar i næste uge.

“Adobe vil adressere sårbarheden med en opdatering, der planlægges udsendt i den uge, der starter med mandag d 5. februar,” skriver Adobe i en orientering.

Angrebet blev opdaget af den koreanske CERT (Computer Incident Response Team), og herfra lyder anbefalingen, at man afinstallerer flash, indtil den nye opdatering er tilgængelig.

Du kan se en liste over de påvirkede Adobe-produkter her.

Læs også: Adobe tager (omsider) livet af Flash ... aflivningen begynder i 2020
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Produktion 2.0: Drift og sikkerhed når der går IT i OT

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

23. februar 2023 | Læs mere


MS Power Platform

Bliv inspireret til, hvordan du kan gribe mulighederne via Microsofts Power Platform og Power Apps gennem oplæg om og demonstrationer af, hvordan danske virksomheder anvender mulighederne. Eksempelvis ved at visualisere og dele data med Power BI, tilpasse, digitalisere workflows med Power Apps samt automatisere workflows mellem services med Power Automate.

28. februar 2023 | Læs mere


Customer Experience - sådan får du glade og loyale kunder

En dyb og relevant indsigt i dine kunders behov, ageren og navigeren er med til at skabe den bedste kundeoplevelse. Det kræver mange data, og det er afgørende at virksomhederne har det rette setup og viden om dataindsamling og dataanalyse. Deltag på dette semirnår og bliv klogere på de store aktuelle muligheder som data, software og ny innovation skaber inden for customer experience.

01. marts 2023 | Læs mere