Artikel top billede

Hackere udnytter kritisk sikkerhedshul i spritny version af Flash Player - patch er først klar i næste uge

Hvis du bruger Flash, så er det et godt tidspunkt at slå det fra lige nu.

Få udbredte softwareprodukter er så tæt knyttet til it-trusler som Adobes Flash.

Adobe begynder selv at udfase flash fra 2020, og både Chrome, Edge, Firefox og Safari har allerede blokeret programmet som standard.

Og nu bliver det igen understreget hvorfor.

Adobe advarer nemlig om, at hackere udnytter en ny såkaldt “zero day”-sårbarhed i Flash til at køre kode på ofrenes computere og dermed overtage kontrollen.

Angrebet spredes i form af Office-dokumenter med Flash-indhold, der sendes på email, og ifølge Adobe er der tidligst en patch klar i næste uge.

“Adobe vil adressere sårbarheden med en opdatering, der planlægges udsendt i den uge, der starter med mandag d 5. februar,” skriver Adobe i en orientering.

Angrebet blev opdaget af den koreanske CERT (Computer Incident Response Team), og herfra lyder anbefalingen, at man afinstallerer flash, indtil den nye opdatering er tilgængelig.

Du kan se en liste over de påvirkede Adobe-produkter her.

Læs også: Adobe tager (omsider) livet af Flash ... aflivningen begynder i 2020
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere