Artikel top billede

Lars Jacobsen, chefredaktør på Computerworld, Torben Ruberg, tidligere CIO i Falck og Årets CIO 2015 samtMartin Kring, medstifter af Kring Group og Tom Hansen fra Nordic School of Co-innovation.

Bag kulissen: Ny Tech fra Toppen-podcast om innovation på vej fra Computerworld - vi optager hos Kring A/S

Tech fra Toppen: Der er ingen vej uden om: Innovation er vejen til både vækst og omsætning - og til bare at fastholde det, du har opbygget. Men det er ikke så nemt at komme ordentligt i gang. Innovations-eksperterne Martin Kring og Tom Hansen er gæster i Computerworlds podcast, Tech fra Toppen.

Et kig bag kulisserne: Innovation er vejen til vækst, omsætning eller bare at fastholde det, du har - ikke mindst når konkurrencen bliver stadigt hårdere - og konkurrenterne bygger bro mellem teknologi, data, kunder, effektive processer og nye ideer.

Der er defor gode råd til at få gang i innovationen i den tredje episode af Computerworlds podcast ”Tech fra toppen”, som vi optager netop nu.

Gæsterne i dag er den erfarne og meget anvendte Martin Kring, medstifter af Kring Group, samt Tom Hansen fra Nordic School of Co-innovation.

En af dagens budskaber fra Martin Kring er blandt andet, at mange i dag taler om innovation, men at få gennemlever det på egen krop. 

"Der er rigtigt mange, som skriver entrepreneur på visitkortet i øjeblikket, men som kun har lavet Power Points - og aldrig risikeret nogle ting," fortæller han i podcasten.

At mange virksomheder i dag gerne vil innovere, men ikke helt kommer i gang handler ifølge Martin Kring om mod:

"Det handler om modet. Om hvor stor risikoappetit virksomhederne egentligt har. Hvordan arbejder man med dual growth, hvor man på en ene side optimerer med de der 5-10 procent - og samtidig går efter den eksponentielle, hvor det er gange 10. Det har mange virksomhedsledere svært ved at navigere i." 

"Man skal desuden være ærlig i processen og sige, at det her er et super-relevant spørgsmål - som jeg ikke har svaret på, men at vi kan finde ud af det sammen," uddyber han i podcasten og advarer mod rådgivere, som mener, at de har svar på alt. 

Det kan du høre mere om i Tech fra Toppen med Martin Kring, Tom Hansen, Torben Ruberg og Lars Jacobsen, når vi i næste uge udsender podcasten.

Indtil da du høre eller genhøre første udgave af Tech fra Toppen, hvor professor Jan Damsgaard er gæst hos Torben Ruberg og Lars Jacobsen: Danske virksomheder er alvorligt truet på indtjening og vækst - hør Tech fra Toppen

Og anden episode hvor digitaliseringsdirektør Thomas Erichsen taler om hvordan et opgør med it-projekter har gjort Alm. Brand mere produktiv

Du finder Tech fra toppen på iTunes her.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

16. april 2024 | Læs mere


IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere