Artikel top billede

Sådan rekrutterer succes-virksomheden Umbraco: "Nogle går endda ned i løn for at starte hos os"

Et omfattende onboarding-program skal sikre, at Umbracos nye medarbejdere køber ind på virksomhedens værdier fra dag ét, mens selskabet vækster massivt. "Lønmæssigt er vi med, men vi er ikke og bliver aldrig lønførende. Nogle går endda ned i løn for at starte hos os," lyder det fra stifter Niels Hartvig.

Premium Kun for abonnenter
I løbet af 2017 har den fynske CMS-virksomhed Umbraco fordoblet antallet af ansatte.

Virksomheden råder i dag over mere end 40 medarbejdere med forskellige nationaliteter, og siden årsskiftet har Umbraco ansat mere end én ny medarbejder om måneden i gennemsnit.

Inden udgangen af 2018 vil det fynske selskab råde over mindst 50 ansatte, ifølge selskabets stifter, Niels Hartvig, der har givet sig selv den usædvanlige titel chief unicorn.

Det stiller store krav til rekrutteringsprocessen, når det er hjerteblod for Niels Hartvig, at Umbraco er tro imod sin kultur og ikke går på kompromis med selskabets open source-rødder.

Derfor oprettede Umbraco i starten af 2017 et omfattende onboarding-program for at sikre, at de nye medarbejdere med det samme køber ind på virksomhedens strategi og værdier.

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Sådan sikrer Region Hovedstaden at Schrems II bliver overholdt i Teams: Lægger vægt på at data er tilfældig, fragmenteret og uforudsigelig

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Her er Danmarks dygtigste it-selskab 2021: Sandberg med direktør Martin Hollerup i spidsen skovler millioner ind - vinder Computerworlds Top 100

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Derfor gik det galt for Helsingør Kommune i GDPR-sag: Skolebørns persondata blev sat på spil på grund af "fejl"

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Microsoft Teams blev hasteudrullet på 45.000 maskiner i Region Hovedstaden midt under corona-krisen: Sådan bliver Teams brugt i dag

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

10 principper om fair software-licensvilkår lanceres i Danmark: Tjek dem her