Topnyhed:GDPR-ekspert efter ny Helsingør-afgørelse fra Datatilsynet: Her er de vigtigste hovedpointer - handler ikke om Google, men om Helsingør

Artikel top billede

Sådan rekrutterer succes-virksomheden Umbraco: "Nogle går endda ned i løn for at starte hos os"

Et omfattende onboarding-program skal sikre, at Umbracos nye medarbejdere køber ind på virksomhedens værdier fra dag ét, mens selskabet vækster massivt. "Lønmæssigt er vi med, men vi er ikke og bliver aldrig lønførende. Nogle går endda ned i løn for at starte hos os," lyder det fra stifter Niels Hartvig.

Premium Kun for abonnenter
I løbet af 2017 har den fynske CMS-virksomhed Umbraco fordoblet antallet af ansatte.

Virksomheden råder i dag over mere end 40 medarbejdere med forskellige nationaliteter, og siden årsskiftet har Umbraco ansat mere end én ny medarbejder om måneden i gennemsnit.

Inden udgangen af 2018 vil det fynske selskab råde over mindst 50 ansatte, ifølge selskabets stifter, Niels Hartvig, der har givet sig selv den usædvanlige titel chief unicorn.

Det stiller store krav til rekrutteringsprocessen, når det er hjerteblod for Niels Hartvig, at Umbraco er tro imod sin kultur og ikke går på kompromis med selskabets open source-rødder.

Derfor oprettede Umbraco i starten af 2017 et omfattende onboarding-program for at sikre, at de nye medarbejdere med det samme køber ind på virksomhedens strategi og værdier.

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

CanopyLab med Sahra-Josephine Hjort i spidsen efter varsel om tvangsopløsning: Vi ‘fortsætter driften uforstyrret’

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Helsingørs borgmester Benedikte Kiær fortvivlet efter Datatilsynets afgørelse: "Det er ærlig talt en helt rædselsfuld og totalt urimelig situation"

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

GDPR-ekspert efter ny Helsingør-afgørelse fra Datatilsynet: Her er de vigtigste hovedpointer - handler ikke om Google, men om Helsingør

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Saxo Bank afskaffer CIO-posten og siger farvel til den indiske it-stjerne Ashok Kalyanswamy

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Commentor taber klagesag over Trifork over 'åbenbar urigtig' behandling: Nu venter regningen forude


CIO
Stort CIO-interview: Lemvigh-Müllers milliard-omsætning er blevet digital