Fortalt til: Christoffer Lund-Hansen

Mennesker i IT

Udgivet 6. april 2018 kl. 13.04
I en verden, hvor alle snakker kunstig intelligens, er det som om, at folk har glemt den helt almindelige intelligens.

Det skal forstås på den måde, at der sidder masser af kloge mennesker derude, og hvis de produkter, man laver, bare bliver lidt simplere med hver release, så frigør man flere ressourcer hos dem.

Det betyder i sidste ende, at de kan lave bedre ting. Man har måske haft en tendens i de seneste par år til at være besat af at løse ting med kunstig intelligens.

Kunstig intelligens er ikke dårligt, og vi bruger det også selv, men kunstig intelligens skal bruges med det formål at gøre ens produkt simplere og ikke mere komplekst.

Hvor vi tidligere appellerede til organisationer, som valgte Umbraco på grund af prisen, så ser vi nu erfarne indkøbere, der er i gang med deres tredje, fjerde eller femte CMS-projekt.

De har opdaget, at værdien ikke kommer fra teknologien, men fra de mennesker, som er involveret i et projekt. Det ser vi nu, og derfor har vi store kunder.
Niels Hartvig, stifter af Umbraco, der har fordoblet sin omsætning fra 14 millioner til 28 millioner kroner i 2017 og har fået kunder som Amazon, Wallmart og Rolls Royce.

Flere mennesker i IT Om mennesker i itComputerworld
Biden sender skjult besked til kode-folket: "Hvis du læser dette, har vi brug for din hjælp”
En stående invitation er blevet opdaget i kildekoden på Det Hvide Hus' hjemmeside. Men den er kun til de eksperter, der selv kan finde den.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
White paper
Fri medarbejdermobilitet - med digital bodyguard
Om at gå fra adgangsstyring på personniveau til adgangsstyring på desktopniveau. I takt med at flere og flere medarbejdere arbejder remote og logger på jeres systemer og netværk uden for virksomhedens sikkerhedsværn, risikerer de at efterlade døren til forretningen på klem. Dermed bliver endpoints som pc’ere, Mac’s og servere et oplagt mål for hackere, som vil ind i virksomhedens infrastruktur. I blandt sker det også, at medarbejdere udnytter deres privilegerede adgangsrettigheder til skadelige formål. Det er derfor mere aktuelt end nogensinde at rette opmærksomheden mod jeres endpoints og de rettigheder, der ligger her.