Artikel top billede

Fortalt til: Christoffer Lund-Hansen

Mennesker i IT
Udgivet 6. april 2018 kl. 13.04

I en verden, hvor alle snakker kunstig intelligens, er det som om, at folk har glemt den helt almindelige intelligens.

Det skal forstås på den måde, at der sidder masser af kloge mennesker derude, og hvis de produkter, man laver, bare bliver lidt simplere med hver release, så frigør man flere ressourcer hos dem.

Det betyder i sidste ende, at de kan lave bedre ting. Man har måske haft en tendens i de seneste par år til at være besat af at løse ting med kunstig intelligens.

Kunstig intelligens er ikke dårligt, og vi bruger det også selv, men kunstig intelligens skal bruges med det formål at gøre ens produkt simplere og ikke mere komplekst.

Hvor vi tidligere appellerede til organisationer, som valgte Umbraco på grund af prisen, så ser vi nu erfarne indkøbere, der er i gang med deres tredje, fjerde eller femte CMS-projekt.

De har opdaget, at værdien ikke kommer fra teknologien, men fra de mennesker, som er involveret i et projekt. Det ser vi nu, og derfor har vi store kunder.

Niels Hartvig, stifter af Umbraco, der har fordoblet sin omsætning fra 14 millioner til 28 millioner kroner i 2017 og har fået kunder som Amazon, Wallmart og Rolls Royce.


Flere mennesker i IT Om mennesker i it