Årets CIO 2021Her er Danmarks bedste it-chef: CIO i Coop Morten Holm Christiansen er Årets CIO 2021

Artikel top billede

Fortalt til: Christoffer Lund-Hansen

Mennesker i IT
Udgivet 6. april 2018 kl. 13.04

I en verden, hvor alle snakker kunstig intelligens, er det som om, at folk har glemt den helt almindelige intelligens.

Det skal forstås på den måde, at der sidder masser af kloge mennesker derude, og hvis de produkter, man laver, bare bliver lidt simplere med hver release, så frigør man flere ressourcer hos dem.

Det betyder i sidste ende, at de kan lave bedre ting. Man har måske haft en tendens i de seneste par år til at være besat af at løse ting med kunstig intelligens.

Kunstig intelligens er ikke dårligt, og vi bruger det også selv, men kunstig intelligens skal bruges med det formål at gøre ens produkt simplere og ikke mere komplekst.

Hvor vi tidligere appellerede til organisationer, som valgte Umbraco på grund af prisen, så ser vi nu erfarne indkøbere, der er i gang med deres tredje, fjerde eller femte CMS-projekt.

De har opdaget, at værdien ikke kommer fra teknologien, men fra de mennesker, som er involveret i et projekt. Det ser vi nu, og derfor har vi store kunder.

Niels Hartvig, stifter af Umbraco, der har fordoblet sin omsætning fra 14 millioner til 28 millioner kroner i 2017 og har fået kunder som Amazon, Wallmart og Rolls Royce.


Flere mennesker i IT Om mennesker i itPremium
Danske militær-officerers fagforening ramt af hackerangreb: Cpr-numre og helbredsdata på 5.000 medlemmer kan være lækket
5.000 medarbejdere og medlemmer af danske officerrs fagforbund, HOD, kan have fået lækket cpr-numre, helbredsdata og oplysninger om privatøkonomi og strafbare forhold på det mørke internet. HOD ved efter en måneds venten på Center for Cybersikkerhed stadig ikke, hvad der er sket efter hackerangreb på organisationen.
Computerworld
Apple præsenterer iPhone 13 og iPhone 13 Pro - se dem her
Snart kan du få fingre i den nye iPhone 13 og iPhone 13 Pro. Bliv klogere på de to helt nye iPhones her.
CIO
“Der har simpelthen været for få gråhårede medarbejdere involveret i den her udviklingsproces. Folk der ved, hvad der skal til”
"Vi havde ansat nogle unge mennesker i sandaler og med langt skæg for at bryde med det traditionelle it-setup. De her vakse unge mennesker fik også ret hurtigt bygget en supersmart applikation til virksomheden. Men den brager ned, da vi ruller den ud, og den fylder cirka 1,5 procent af alle transaktioner."
Job & Karriere
35-årig kvinde gik amok på hjemmekontoret efter fyring: ”De fjernede ikke min adgang, så jeg slettede p-drevet lol”
En 35-årig kvinde står anklaget for at have slettet 21,3 gigabyte data fra fællesdrevet efter, at hun blev fyret. Nu risikerer hun op til 10 års fængsel.
White paper
Så stor er risikoen i virkeligheden for ransomware
Traditionel risk management undervurderer reelt risikoen for ransomware med op til 30%, men nye metoder kan give den fornødne indsigt.