Artikel top billede

Tim Cook møder Trump i Det Hvide Hus: Apple kan blive alvorligt klemt i handelskrig med Kina

Senere i dag mødes to af verdens mest magtfulde mænd i Det Hvide Hus i Washington. Apple-boss Tim Cook og Donald Trump skal efter sigende tale om den forestående handelsekrig mellem Kina og USA.

Den ulmende handelskrig mellem to af verdens største økonomier kan vise sig at få store konsekvenser for en af klodens mægtigste techvirksomheder, Apple.

Derfor er der senere i dag indkaldt til møde i det ovale værelse i Det Hvide Hus, hvor de forenede staters præsident, Donald Trump, vil tage i mod lederen af techimperiet, Apple. Det skriver Bloomberg.

Læs mere her: Bombe under iPhonen: Efter valget af Trump kommer Kina med trusler mod Apple

De to magtfulde mænd skal for lukkede døre diskutere konsekvensen af en forestående handelskrig mellem Kina og USA, hvor de to nationer lægger straftold på en række afgørende varer.

En af de virksomheder, der kan komme i klemme, er Apple, der for et stykke tid siden kunne læse i et kinesisk medie, at netop de var udpeget som en af de virksomheder, der ville tage mest skade under en handelskrig.

Læs mere her: AI-forskere råber vagt i gevær over potentiel udvikling af dræberrobotter i Sydkorea

Mødet i dag kommer som en opfølgning på gårsdagens middag for den franske præsident, der i disse dage gæster USA.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
NIS2 - Sådan forbereder du din virksomhed til den store dag med ny EU-lovgivning om cybersikkerhed

NIS2 er et nyt EU-direktiv, som pålægger medlemslandene at sikre, at udbydere af kritisk infrastruktur og tjenester har passende sikkerhedsforanstaltninger på plads til at styre cyberrisici og opretholde modstandsdygtighed i tilfælde af en hændelse. Du skal være klar fra dag et – ellers vanker der bøder.

26. september 2023 | Læs mere


Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere