Artikel top billede

Tim Cook møder Trump i Det Hvide Hus: Apple kan blive alvorligt klemt i handelskrig med Kina

Senere i dag mødes to af verdens mest magtfulde mænd i Det Hvide Hus i Washington. Apple-boss Tim Cook og Donald Trump skal efter sigende tale om den forestående handelsekrig mellem Kina og USA.

Den ulmende handelskrig mellem to af verdens største økonomier kan vise sig at få store konsekvenser for en af klodens mægtigste techvirksomheder, Apple.

Derfor er der senere i dag indkaldt til møde i det ovale værelse i Det Hvide Hus, hvor de forenede staters præsident, Donald Trump, vil tage i mod lederen af techimperiet, Apple. Det skriver Bloomberg.

Læs mere her: Bombe under iPhonen: Efter valget af Trump kommer Kina med trusler mod Apple

De to magtfulde mænd skal for lukkede døre diskutere konsekvensen af en forestående handelskrig mellem Kina og USA, hvor de to nationer lægger straftold på en række afgørende varer.

En af de virksomheder, der kan komme i klemme, er Apple, der for et stykke tid siden kunne læse i et kinesisk medie, at netop de var udpeget som en af de virksomheder, der ville tage mest skade under en handelskrig.

Læs mere her: AI-forskere råber vagt i gevær over potentiel udvikling af dræberrobotter i Sydkorea

Mødet i dag kommer som en opfølgning på gårsdagens middag for den franske præsident, der i disse dage gæster USA.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning 2022: Sæt data på den strategiske dagsorden

Lær hvordan du tænker automatisering, data og digitalisering ind i dagligdagen, over for kunderne og hvordan du får skabt ny forretning.

31. maj 2022 | Læs mere


Sådan gør du din forsyningskæde mere robust

Vi sætter fokus på standardværktøjer og tillægsløsninger til Microsoft Dynamics 365 FO i produktionsvirksomheder, som vil planlægge og drive en effektiv supply chain.

31. maj 2022 | Læs mere


AI & machine learning i praksis: Sådan får du gevinst i din dagligdag

Kunstig intelligens, machine learning og algoritmer er i fuld gang med at forandre måden, vi arbejder og driver virksomhed på. På seminaret kan du møde førende eksperter på området, leverandører, beslutningstagere og praktikere, der fokuserer på best practise på området.

02. juni 2022 | Læs mere


CIO
Årets CIO 2022: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?