Artikel top billede

Tim Cook møder Trump i Det Hvide Hus: Apple kan blive alvorligt klemt i handelskrig med Kina

Senere i dag mødes to af verdens mest magtfulde mænd i Det Hvide Hus i Washington. Apple-boss Tim Cook og Donald Trump skal efter sigende tale om den forestående handelsekrig mellem Kina og USA.

Den ulmende handelskrig mellem to af verdens største økonomier kan vise sig at få store konsekvenser for en af klodens mægtigste techvirksomheder, Apple.

Derfor er der senere i dag indkaldt til møde i det ovale værelse i Det Hvide Hus, hvor de forenede staters præsident, Donald Trump, vil tage i mod lederen af techimperiet, Apple. Det skriver Bloomberg.

Læs mere her: Bombe under iPhonen: Efter valget af Trump kommer Kina med trusler mod Apple

De to magtfulde mænd skal for lukkede døre diskutere konsekvensen af en forestående handelskrig mellem Kina og USA, hvor de to nationer lægger straftold på en række afgørende varer.

En af de virksomheder, der kan komme i klemme, er Apple, der for et stykke tid siden kunne læse i et kinesisk medie, at netop de var udpeget som en af de virksomheder, der ville tage mest skade under en handelskrig.

Læs mere her: AI-forskere råber vagt i gevær over potentiel udvikling af dræberrobotter i Sydkorea

Mødet i dag kommer som en opfølgning på gårsdagens middag for den franske præsident, der i disse dage gæster USA.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere