Artikel top billede

Lækkede Microsoft-dokumenter viser: Nu bliver det nemmere at skifte mellem Windows 10-versioner

Lækkede slides fra Microsoft viser nye versioner af Windows S. Og viser hvilke muligheder man (sandsynligvis) får som Windows-bruger i den nære fremtid.

Microsofts årlige udviklerkonference, Build, nærmer sig, og nu ser det ud til, at en af årets nyheder bliver et lettere skifte mellem forskellige Windows-versioner.

Tilbage i marts meldte Microsoft ud, at den skrabede Windows bliver bygget ind i Windows 10 som en såkaldt “mode”, og at brugere vil kunne opgradere til den fulde version af Windows 10.

Nu har Microsoft-lækkeren “walkingcat”, ja, lækket interne slides fra Microsoft, der angiveligt kaster lys over, hvilke muligheder brugerne får for at skifte mellem forskellige versioner.

Brugere af Windows 10 S Home får mulighed for at skifte til fuld Windows 10 Home, mens man fra Windows 10 Home kan opgradere til Windows 10 Pro S.

Forskellen på “skifte” og “opgradere” må antages at være gratis vs betaling.

Det er desuden nyt, at Windows S omtales med “pro” og “home”-branding, og blandt andet får pro-versionen udvidede muligheder for MDM, ligesom Windows Home S-brugere ikke får adgang til krypteringsværktøjet Bitlocker.

Du kan se alle forskellene på de forskellige versioner af Windows S herunder (det skal dog siges, at Microsoft ikke har bekræftet de lækkede slides).

Læs også: Letvægts-version af Windows 10 smeltes ind i Windows 10 som ny ‘mode’ til næste år
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Tieto Denmark A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
GDPR: De bedste værktøjer til forankring og automatisering

GDPR er forlængst blevet en del af hverdagen i alle organisationer, og vi kan ikke komme uden om, at det koster dyrt at negligere vigtigheden af det. Det kan være en stor mundfuld at skulle holde styr på regler, håndtering og vedligeholdelse. Derfor sætter vi fokus på forankring og automatisering på denne konference.

02. december 2021 | Læs mere


Digital kundeservice: Kom godt i gang med chatbots

Der er store gevinster at hente med chatbots, som kan håndtere en stor del af kommunikationen med brugere - både de eksterne som kunder og de interne som medarbejdere.Og lige rundt om hjørnet venter næste generation, nemlig de stemme-baserede chatbots, som står på skuldrene af de stemmestyrede home-devices som Amazons Alexa og Google Home.

07. december 2021 | Læs mere


Can AI bring value to your business?

You will learn how AI has been successfully used to enhance an existing business where artificial intelligence is deployed to work complementary to natural intelligence in a complex data process. And you will be presented with a business case where AI provides the possibilities of creating a completely new business platform, that would not otherwise have been possible.

08. december 2021 | Læs mere