Artikel top billede

Lækkede Microsoft-dokumenter viser: Nu bliver det nemmere at skifte mellem Windows 10-versioner

Lækkede slides fra Microsoft viser nye versioner af Windows S. Og viser hvilke muligheder man (sandsynligvis) får som Windows-bruger i den nære fremtid.

Microsofts årlige udviklerkonference, Build, nærmer sig, og nu ser det ud til, at en af årets nyheder bliver et lettere skifte mellem forskellige Windows-versioner.

Tilbage i marts meldte Microsoft ud, at den skrabede Windows bliver bygget ind i Windows 10 som en såkaldt “mode”, og at brugere vil kunne opgradere til den fulde version af Windows 10.

Nu har Microsoft-lækkeren “walkingcat”, ja, lækket interne slides fra Microsoft, der angiveligt kaster lys over, hvilke muligheder brugerne får for at skifte mellem forskellige versioner.

Brugere af Windows 10 S Home får mulighed for at skifte til fuld Windows 10 Home, mens man fra Windows 10 Home kan opgradere til Windows 10 Pro S.

Forskellen på “skifte” og “opgradere” må antages at være gratis vs betaling.

Det er desuden nyt, at Windows S omtales med “pro” og “home”-branding, og blandt andet får pro-versionen udvidede muligheder for MDM, ligesom Windows Home S-brugere ikke får adgang til krypteringsværktøjet Bitlocker.

Du kan se alle forskellene på de forskellige versioner af Windows S herunder (det skal dog siges, at Microsoft ikke har bekræftet de lækkede slides).

Læs også: Letvægts-version af Windows 10 smeltes ind i Windows 10 som ny ‘mode’ til næste år
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere