Artikel top billede

Google rebrander sin researchafdeling: Introducerer Google AI

Forud for Googles store udviklerkonference I/O 2018, erstattede selskabet mandag navnet Google Research med Google AI. Navneændringen sker som en naturlig følge af dets enorme fokus på AI i de seneste par år.

På en blog skriver Google, at den igennem de sidste mange år har forfulgt forskning inden for AI i en sådan grad, at giganten nu vælger at fortage en navneændring for dets researchafdeling.

”For bedre at afspejle dette engagement, forener vi vores indsats under ’Google AI’, som omfatter alt den nyeste forskning, der finder sted på tværs af Google,” skriver selskabet i en blogpost.

Google skriver videre, at selskabet har været engageret i forskning, der reflekterer dets vilje til at gøre AI tilgængeligt for alle.

”Vi har i stigende grad lagt vægt på at implementere machine learning-teknikker i næsten alt, hvad vi foretager os hos Google,” skriver selskabet.

Forsøger du i dag at gå ind på Google Research, bliver du således i stedet omdirigeret til Google AI.

Googles forskning, der ikke er AI-relateret, vil også falde ind under det nye Google AI.

Læs også: Chef for nyt dansk AI-center advarer: Der er masser af selverklærede eksperter og folk som bluffer derude - sådan afslører du om de faktisk kan noget

Google I/O 2018 starter i dag

Navneændringen kommer forud for Googles store udviklingskonference I/O 2018, der starter tirsdag.

Her vil Google uden tvivl vil komme ind på fremtiden for sine forskellige produkter, services og det nyeste indenfor AI.

I år afholdes konferencen i Mountain View, Californien.

Konferencen livestreames fra 8 – 10 maj, som du kan læse mere om via Google.

Blandt de ting, vi i år kan forvente at høre mere om, er et nyt infotainment system til biler, Android Auto, den næste version af styresystemet Android, Android P, og angiveligvis også nogle nye funktioner til Google Assistant.

Det skriver trustedreviews.com blandt andet.

Læs også: Er du ved at være klar til kunstig intelligens? Umuligt at komme uden om, hvis data udgør en vigtig del af forretningen
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere