Artikel top billede

Google rebrander sin researchafdeling: Introducerer Google AI

Forud for Googles store udviklerkonference I/O 2018, erstattede selskabet mandag navnet Google Research med Google AI. Navneændringen sker som en naturlig følge af dets enorme fokus på AI i de seneste par år.

På en blog skriver Google, at den igennem de sidste mange år har forfulgt forskning inden for AI i en sådan grad, at giganten nu vælger at fortage en navneændring for dets researchafdeling.

”For bedre at afspejle dette engagement, forener vi vores indsats under ’Google AI’, som omfatter alt den nyeste forskning, der finder sted på tværs af Google,” skriver selskabet i en blogpost.

Google skriver videre, at selskabet har været engageret i forskning, der reflekterer dets vilje til at gøre AI tilgængeligt for alle.

”Vi har i stigende grad lagt vægt på at implementere machine learning-teknikker i næsten alt, hvad vi foretager os hos Google,” skriver selskabet.

Forsøger du i dag at gå ind på Google Research, bliver du således i stedet omdirigeret til Google AI.

Googles forskning, der ikke er AI-relateret, vil også falde ind under det nye Google AI.

Læs også: Chef for nyt dansk AI-center advarer: Der er masser af selverklærede eksperter og folk som bluffer derude - sådan afslører du om de faktisk kan noget

Google I/O 2018 starter i dag

Navneændringen kommer forud for Googles store udviklingskonference I/O 2018, der starter tirsdag.

Her vil Google uden tvivl vil komme ind på fremtiden for sine forskellige produkter, services og det nyeste indenfor AI.

I år afholdes konferencen i Mountain View, Californien.

Konferencen livestreames fra 8 – 10 maj, som du kan læse mere om via Google.

Blandt de ting, vi i år kan forvente at høre mere om, er et nyt infotainment system til biler, Android Auto, den næste version af styresystemet Android, Android P, og angiveligvis også nogle nye funktioner til Google Assistant.

Det skriver trustedreviews.com blandt andet.

Læs også: Er du ved at være klar til kunstig intelligens? Umuligt at komme uden om, hvis data udgør en vigtig del af forretningen
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere