Artikel top billede

Frank Rasmussen har stået bag en lang række succesfulde teleselskaber. Nu er han involveret i et nyt projekt. (Foto: Fotograf Hans JuhlTrongårdsparken 402800 LyngbyDenmarkTlf.: (+45) 49 20 20 50Mobil: (+45) 4083 8047Email: hansjuhl@p /)

Kendt dansk telemillionær skifter job: Går ind i nyt it-projekt i samarbejde med Ib Kunøe

Frank Rasmussen dropper posten som administrerende direktør for CubeIO. I stedet skal han nu være del af et nyt it-selskab, som Ib Kunøe oprindeligt står bag.

Der har været stille om serieiværksætteren Frank Rasmussen i et stykke tid, men nu har telemillionæren gang i et nyt projekt.

På Frank Rasmussens Linkedin-profil fremgår det nemlig, at Bibob- og Telmore-stifteren er begyndt som "medarbejder" i selskabet Hopper ApS.

Dermed stopper han også som administrerende direktør hos CubeIO.

Hvad Frank Rasmussens rolle hos Hopper ApS nærmere bliver, fremgår ikke, men det må antages, at han går ind i selskabets ledelse.

Mest nærliggende er det at tro, at han skal have positionen som direktør, da den i dag bestrides af Sven Madsen, der også er næstformand i it-konsulenthuset Columbus.

Af CVR-registreret kan det ses, at selskabet blev etableret 23. marts under navnet CHV X ApS.

18. maj har selskabet, der har til formål udvikle og sælge it-systemer, ændret navn til Hopper ApS, ligesom virksomheden har flyttet adresse fra Vedbæk til Herlev.

Ib Kunøe involveret i selskabet

Og Frank Rasmussen er tilsyneladende ikke den eneste kendte erhvervsmand, der er involveret i projektet.

Selskabet er stiftet af Ateas bestyrelsesformand Ib Kunøe gennem it-milliadærens holdningselskab, Consolidated Holdings A/S.

Læs mere om Ib Kunøe her: Sådan har Ib Kunøe opbygget sit enorme imperium

Læs også: Ib Kunøe køber Atea-aktier for 2.5 millioner kroner: Så mange har han i dag

Kunøe og Rasmussen har arbejdet sammen før

Det er ikke første gang, at Frank Rasmussen og Ib Kunøe er involveret i samme projekt.

Ved årtusindskiftet gik de to forretningsmænd sammen i gang med at opbygge lavpris-teleselskabet Telmore.

Selskabet blev i 2004 solgt til TDC - et salg, der udover en halv million nye kunder til TDC indbragte i alt 400 millioner kroner til ejerne.

Lang rækker succeser bag sig

Nogle år efter gentog Frank Rasmussen succesen ved at opbygge og sælge et andet lavpriskoncept Bibob for 93 millioner kroner til Telenor.

Herefter kastede Frank Rasmussen sig over selskabet MVNO Systems, der specialiserede sig i at producere betalingssystemer til mobilbranchen.

Det selskab blev også købt af Telenor i 2011.

I 2014 brugte TDC så "et stort tocifret millionbeløb" på at overtage 50 procent af et nyt Frank Rasmussen-projekt, telesoftwareselskab Justfone.

Det selskab skiftede senere navn til CubeIO, og TDC overtog resten af virksomheden i november 2016.

Det kan du læse mere om her: Frank Rasmussen gør det igen: Scorer kassen på at sælge teleselskab til TDC

Indtil april har Frank Rasmussen bestredet posten som administrerende direktør i selskabet, men den post forlader han altså nu til fordel for det nye projekt i Hopper ApS.

Frank Rasmussen står desuden også bag selskaber som internetudbyderen Image Scandinavia, netværksudstyrsproducenten ZyXELs danske distribution, ligesom han i et års tid har været administrerende direktør for mobilselskabet Easymobiles aktiviteter i Storbritannien, Tyskland og Holland.

Computerworld har været i kontakt med Frank Rasmussen, der bekræfter Computerworlds oplysninger, men ikke ønsker at kommentere dem yderligere.

Læs også: Telebranchens vilde entreprenør - sådan scorer han kassen igen og igen
IT-JOB

Capgemini Danmark A/S

Salesforce Functional Consultant

CSIS Security Group A/S

Software Developer

Cognizant Technology Solutions Denmark ApS

Abinitio Architect
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere