Frank Rasmussen er ny administrerende direktør for Hopper ApS.

Frank Rasmussen bliver direktør for it-projekt med Ib Kunøe

Telemillionæren Frank Rasmussen får rollen som administrerende direktør i det nye selskab Hopper, der er ejet af Ib Kunøe. Dermed kaster han en smule mere lys over projektet.

Frank Rasmussen bliver administrerende direktør for Hopper ApS, der er telemillionærens nye it-projekt i samarbejde med Ib Kunøe.

Tirsdag kunne Computerworld berette, hvordan serieiværksætteren Frank Rasmussen, der blandt andet står bag selskaber som Telmore, Bibob og Justfone, som senere skiftede navn til CubeIO, er stoppet som administrerende direktør for netop CubeIO for i stedet at kaste sig ud i det nye Hopper-projekt.

Det fremgik ikke tirsdag, hvilken rolle Frank Rasmussen skulle spille i det nye projekt, da Frank Rasmussen blot meddelte på Linkedin, at han skulle være "medarbejder" i firmaet, men som Computerworld skrev, ville direktørposten være oplagt.

Det kan du læse mere her: Kendt dansk telemillionær skifter job: Går ind i nyt it-projekt i samarbejde med Ib Kunøe

Den antagelse viser sig nu at være korrekt.

Nu fremgår det nemlig af Frank Rasmussens Linkedin-profil, at han skal være administrerende direktør i det nye selskab. Ejet af Kunøe
Direktørskiftet fremgår endnu ikke af CVR-registeret, hvor bestyrelsesformand i it-konsulenthuset, Sven Madsen, stadig står registreret som selskabets direktør, men det forventes ændret i løbet af de kommende dage.

Selskabet blev etableret 23. marts under navnet CHV X ApS.

18. maj skiftede selskabet, der har til formål udvikle og sælge it-systemer, så til Hopper ApS, ligesom virksomheden har flyttet adresse fra Vedbæk til Herlev.

Selskabet er stiftet af Ateas bestyrelsesformand Ib Kunøe gennem it-milliadærens holdningselskab, Consolidated Holdings A/S.

Ib Kunøe har netop oplyst, at holdingselskabet, der har store ejerandele i blandt andet Atea og Columbus, er på vej med et overskud på hele 913 millioner kroner.

Det kan du læse mere om her: Ib Kunøe på vej med overskud på næsten en milliard kroner

Bekræfter samarbejdet
Computerworld har flere gange været i kontakt med Frank Rasmussen, der bekræfter Computerworlds oplysninger om projektet og samarbejdet med Ib Kunøe.

Han ønsker dog ikke at kommentere projektet yderligere på nuværende tidspunkt.

Det er ikke første gang, at Frank Rasmussen og Ib Kunøe samarbejder.

Ved årtusindskiftet gik de to forretningsmænd sammen i gang med at opbygge lavpris-teleselskabet Telmore.

Selskabet blev i 2004 solgt til TDC - et salg der, udover en halv million nye kunder til TDC, indbragte i alt 400 millioner kroner til ejerne.

Siden har Frank Rasmussen blandt andet også solgt Bibob til Telenor for 93 millioner kroner og telesoftwareselskabet CubeIO, det daværende Justfone, til TDC for "et større tocifret millionbeløb."
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Erhvervsakademiet Lillebælt
Udvikling og salg af klassebaseret undervisning, blandt andet inden for multimedie og it.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital HowTo: Sikkerhedstrusler

Under corona-krisen er antallet af cybertrusler steget med 33 procent. Det er særligt phishing-angreb, som oversvømmer mange virksomheder i de her dage. Corona-virussen har skabt en ny mulighed for at lokke uopmærksomme internetbrugere til at klikke på inficerede links. Nogle virksomheder oplever at op mod halvdelen e-mails, der sendes til dem, kommer fra it-kriminelle.

19. august 2020 | Læs mere


Digital HowTo: ERP – få optimal udnyttelse af dine store mængder af værdifulde data i den digitale transformation

Få indblik i, hvordan alle virksomheder kan optimere deres kritiske processer og hvordan du realiserer det uforløste potentiale gennem denne procesoptimering. Du får indsigt i forretnings-processer, digital værdiskabelse og teknologi, der har hjulpet mange virksomheder på vej med deres digitale transformation.

20. august 2020 | Læs mere


Digital HowTo: Fremtidens It service management - optimer dit setup med de nyeste teknologier

Det er vigtigere end nogensinde at have styr på kerneopgaverne i virksomhedens it-drift. Fra monitorering af systemerne til udrulning af applikationer, håndtering af service desken og alle udfordringerne med it-sikkerheden. Kom og bliv klogere på mulighederne for automatisering og optimering med ITSM og den nyeste robotteknologi.

21. august 2020 | Læs mere


Premium
Sådan vil Rigspolitiet rette op på omfattende fejl i it-system: Sætter gang i en række nye tiltag
Rigspolitiet er nu kommet til bunds i fejlen i politiets sagsbehandlingsystem POLSAS, der betød, at hundredvis af danskere er blevet knytte sammen med sager, der intet har med dem at gøre. Nu har Rigspolitiet sat en række tiltag i søen, der skal sikre, at lignende fejl ikke sker igen.
Computerworld
Garmin åbner for sine systemer efter ransomware-angreb: Forventer at være tilbage til normal drift i løbet af få dage
Garmin er gradvist begyndt at åbne for sine systemer igen efter ransomware-angreb i sidste uge. Se hvilke systemer, der allerede nu er tilbage i fuld drift.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Sådan opbevarer du effektivt og sikkert dine data – også med hybrid cloud
Cloud er her der og alle vegne. Men mange organisationer foretrækker en mere blandet tilgang, hvor dele af virksomhedens workload og it-miljøer sendes i clouden, mens andre dele placeres i andre og ofte lokale datacentre. Det stiller ofte mange forskelligartede krav til behovet for lokal storage. Men med IBM FlashSystem kan du konsolidere dit storage-behov og reducere kompleksiteten. Samtidig er FlashSystem all-flash og hybrid-løsninger bygget på et standardiseret sæt af værktøjer og APIs, som giver dig adgang til enterprise-løsninger uanset størrelsen på din organisation. I dette whitepaper fra Atea og IBM kan du læse om IBMs storeløsninger og de yderligere fordele som du kan opnå med dem.