Artikel top billede

Frank Rasmussen er ny administrerende direktør for Hopper ApS.

Frank Rasmussen bliver direktør for it-projekt med Ib Kunøe

Telemillionæren Frank Rasmussen får rollen som administrerende direktør i det nye selskab Hopper, der er ejet af Ib Kunøe. Dermed kaster han en smule mere lys over projektet.

Frank Rasmussen bliver administrerende direktør for Hopper ApS, der er telemillionærens nye it-projekt i samarbejde med Ib Kunøe.

Tirsdag kunne Computerworld berette, hvordan serieiværksætteren Frank Rasmussen, der blandt andet står bag selskaber som Telmore, Bibob og Justfone, som senere skiftede navn til CubeIO, er stoppet som administrerende direktør for netop CubeIO for i stedet at kaste sig ud i det nye Hopper-projekt.

Det fremgik ikke tirsdag, hvilken rolle Frank Rasmussen skulle spille i det nye projekt, da Frank Rasmussen blot meddelte på Linkedin, at han skulle være "medarbejder" i firmaet, men som Computerworld skrev, ville direktørposten være oplagt.

Det kan du læse mere her: Kendt dansk telemillionær skifter job: Går ind i nyt it-projekt i samarbejde med Ib Kunøe

Den antagelse viser sig nu at være korrekt.

Nu fremgår det nemlig af Frank Rasmussens Linkedin-profil, at han skal være administrerende direktør i det nye selskab.

Ejet af Kunøe

Direktørskiftet fremgår endnu ikke af CVR-registeret, hvor bestyrelsesformand i it-konsulenthuset, Sven Madsen, stadig står registreret som selskabets direktør, men det forventes ændret i løbet af de kommende dage.

Selskabet blev etableret 23. marts under navnet CHV X ApS.

18. maj skiftede selskabet, der har til formål udvikle og sælge it-systemer, så til Hopper ApS, ligesom virksomheden har flyttet adresse fra Vedbæk til Herlev.

Selskabet er stiftet af Ateas bestyrelsesformand Ib Kunøe gennem it-milliadærens holdningselskab, Consolidated Holdings A/S.

Ib Kunøe har netop oplyst, at holdingselskabet, der har store ejerandele i blandt andet Atea og Columbus, er på vej med et overskud på hele 913 millioner kroner.

Det kan du læse mere om her: Ib Kunøe på vej med overskud på næsten en milliard kroner

Bekræfter samarbejdet

Computerworld har flere gange været i kontakt med Frank Rasmussen, der bekræfter Computerworlds oplysninger om projektet og samarbejdet med Ib Kunøe.

Han ønsker dog ikke at kommentere projektet yderligere på nuværende tidspunkt.

Det er ikke første gang, at Frank Rasmussen og Ib Kunøe samarbejder.

Ved årtusindskiftet gik de to forretningsmænd sammen i gang med at opbygge lavpris-teleselskabet Telmore.

Selskabet blev i 2004 solgt til TDC - et salg der, udover en halv million nye kunder til TDC, indbragte i alt 400 millioner kroner til ejerne.

Siden har Frank Rasmussen blandt andet også solgt Bibob til Telenor for 93 millioner kroner og telesoftwareselskabet CubeIO, det daværende Justfone, til TDC for "et større tocifret millionbeløb."
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Edgemo A/S
Salg af hardware, software, konsulentydelser og services inden for virtualiseret infrastruktur, cloud, datacenteret og unified communication.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere