Artikel top billede

Frank Rasmussen er ny administrerende direktør for Hopper ApS.

Frank Rasmussen bliver direktør for it-projekt med Ib Kunøe

Telemillionæren Frank Rasmussen får rollen som administrerende direktør i det nye selskab Hopper, der er ejet af Ib Kunøe. Dermed kaster han en smule mere lys over projektet.

Frank Rasmussen bliver administrerende direktør for Hopper ApS, der er telemillionærens nye it-projekt i samarbejde med Ib Kunøe.

Tirsdag kunne Computerworld berette, hvordan serieiværksætteren Frank Rasmussen, der blandt andet står bag selskaber som Telmore, Bibob og Justfone, som senere skiftede navn til CubeIO, er stoppet som administrerende direktør for netop CubeIO for i stedet at kaste sig ud i det nye Hopper-projekt.

Det fremgik ikke tirsdag, hvilken rolle Frank Rasmussen skulle spille i det nye projekt, da Frank Rasmussen blot meddelte på Linkedin, at han skulle være "medarbejder" i firmaet, men som Computerworld skrev, ville direktørposten være oplagt.

Det kan du læse mere her: Kendt dansk telemillionær skifter job: Går ind i nyt it-projekt i samarbejde med Ib Kunøe

Den antagelse viser sig nu at være korrekt.

Nu fremgår det nemlig af Frank Rasmussens Linkedin-profil, at han skal være administrerende direktør i det nye selskab.

Ejet af Kunøe

Direktørskiftet fremgår endnu ikke af CVR-registeret, hvor bestyrelsesformand i it-konsulenthuset, Sven Madsen, stadig står registreret som selskabets direktør, men det forventes ændret i løbet af de kommende dage.

Selskabet blev etableret 23. marts under navnet CHV X ApS.

18. maj skiftede selskabet, der har til formål udvikle og sælge it-systemer, så til Hopper ApS, ligesom virksomheden har flyttet adresse fra Vedbæk til Herlev.

Selskabet er stiftet af Ateas bestyrelsesformand Ib Kunøe gennem it-milliadærens holdningselskab, Consolidated Holdings A/S.

Ib Kunøe har netop oplyst, at holdingselskabet, der har store ejerandele i blandt andet Atea og Columbus, er på vej med et overskud på hele 913 millioner kroner.

Det kan du læse mere om her: Ib Kunøe på vej med overskud på næsten en milliard kroner

Bekræfter samarbejdet

Computerworld har flere gange været i kontakt med Frank Rasmussen, der bekræfter Computerworlds oplysninger om projektet og samarbejdet med Ib Kunøe.

Han ønsker dog ikke at kommentere projektet yderligere på nuværende tidspunkt.

Det er ikke første gang, at Frank Rasmussen og Ib Kunøe samarbejder.

Ved årtusindskiftet gik de to forretningsmænd sammen i gang med at opbygge lavpris-teleselskabet Telmore.

Selskabet blev i 2004 solgt til TDC - et salg der, udover en halv million nye kunder til TDC, indbragte i alt 400 millioner kroner til ejerne.

Siden har Frank Rasmussen blandt andet også solgt Bibob til Telenor for 93 millioner kroner og telesoftwareselskabet CubeIO, det daværende Justfone, til TDC for "et større tocifret millionbeløb."
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Byg digitale løsninger omkring dit kerneprodukt og styrk konkurrenceevnen

Stadig flere virksomheder tænker digitale løsninger ind i deres samlede produktportefølje. De sælger ikke ”kun” komponenter og fysiske produkter, men styrker det samlede produktkatalog med services, der f.eks. giver indsigt i ydeevne og udnyttelse af enhederne – og som gør vedligehold langt mere kosteffektivt og rettidigt. Derfor sætter vi fokus på, hvordan du bygger eller optimerer cloudbaserede løsninger, der komplementerer dit kerneprodukt.

21. marts 2023 | Læs mere


Computerworld Cyber Briefing

Én gang om måneden leverer Computerworld Event et 30 minutters Cyber Briefing, hvor du får overblik over de mest aktuelle angreb, største trusler og tendenser samt giver dig gode råd, der kan implementeres direkte i din it-sikkerhedsafdeling. Tema: Hvor står Danmark i forhold truslen fra DDoS?

22. marts 2023 | Læs mere


Datadrevet forretning 2023

Gennem inspirerende oplæg fra personer, der – på egne eller andres vegne – har formået at udnytte data til at sikre en kant til konkurrenterne, bliver du inspireret til, hvordan din organisation kan lykkes med at høste gevinsterne gennem målrettet investering i databaseret innovation og udvikling og om, hvordan man i praksis spotter potentialet i og værdien af data.

23. marts 2023 | Læs mere