Artikel top billede

Foto: Dan Jensen (Foto: Dan Jensen)

KMD: Derfor har vi opsagt tryghedsaftalerne for medarbejderne: Se det fulde svar fra selskabet efter kritik

KMD vil ikke stille op til interview i sagen om selskabets opsigelser af to tryghedsaftaler med en del af selskabet medarbejdere. Men i en lang mail afviser KMD den kritik, som arbejdsmarkedsforsker Bent Greve har fremsat. Han mener blandt andet, at KMD som en direkte konsekvens af de opsagte tryghedsaftaler kan miste flere medarbejdere.

Premium Kun for abonnenter
Problemer med rekruttering og fastholdelse af dygtige medarbejdere samt en virksomhed, der ikke tager sit sociale ansvar seriøst i krisetider.

Det skorter ikke på kritikken af KMD fra professor og arbejdsmarkedsforsker ved Roskilde Universitet, Bent Greve, efter det er kommet frem, at KMD forud for outsourcingen af 300 medarbejdere til IBM, har opsagt to såkaldte tryghedsaftaler for en del af virksomhedens medarbejdere.

Læs hele Bent Greves kritik her: KMD's farvel til tryghedsaftaler kan få store konsekvenser: "Det er klart mere interessant at opsige sådan en aftale, hvis man forventer, at der kommer afskedigelser i den nærmeste fremtid"

KMD har ikke ønsket at stille op til interview med Computerworld, men afviser Bent Greves kritik i et mailsvar fra selskabet HR-direktør, Peter Albrechtsen.

"Opsigelsen af lokalaftalerne er sket for

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter