Derfor crasher lufthavne og it-systemer:Opdatering fra Crowdstrike har ramt Microsofts systemer i hele verden

Artikel top billede

(Foto: Povl D. Rasmussen)

TDC splittes op i to store forretnings-enheder: Koncern-direktør fratræder

TDC ændrer organisationen og deles op i to overordnede forretnings-enheder under navnene 'OpCo' og 'NetCo.'

Få måneder efter, at TDC blev solgt til pensionskasse-konsortiet DK Telekommunikation, ændrer selskabet hele sin organisation.

Selskabet deles fra 1. august op i to forretnings-enheder, nemlig en kundevendt del under navnet ‘OpCo’ og en netværksfokuseret del under navnet ‘NetCo.’

Den tidligere YouSee-chef Jaap Postma bliver direktør for OpCo-delen, der reelt kommer til at bestå af en sammenlægning af YouSee, Digital, TDC Erhverv samt Telmore, Fullrate og Blockbuster.

TDC’s driftschef, Andreas Pfisterer, bliver direktør for NetCo-delen, som kommer til at bestå af Dansk Kabel TV, it-drift, indkøb og logistik, netværk, wholesale og alle TDC’s teknikere.

I forbindelse med omorganiseringen fratræder direktør for TDC Erhverv, Marina Lønning, meddeler selskabet.

Opdelingen kommer som direkte følge af den nye ejers plan med TDC, som blev meldt allerede inden, at opkøbet af selskabet var faldet på plads.

Det kan du læse mere om her: Her er pensionskassernes plan med at købe TDC: Står klar til at investere massivt i mobil- og bredbånd.

Her fremgik det, at pensionskasserne vil ‘investere væsentligt i netværksinfrastrukturen,’ hvilket skal ‘resultere i en væsentlig opgraderinng af både mobil og bredbåndsdækningen i Danmark.’

Det er denne opgave, som nu kommer til at ligge i forretningsenheden NetCo.

Analytikere har tidligere advaret om, at det kan blive svært for TDC at få afkast ud af en selvstændig infrastrukturforretning.

Det kan du læse mere om her: Advarsel mod pensionskassers plan om at splitte TDC op: Kæmpeopsplitninger i telesektoren har aldrig tidligere været en succes.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere