Artikel top billede

Mozilla giver dig mulighed for at se, om du er blevet hacket med nyt Firefox-værktøj

Med få klik kan du snart finde ud af, om din e-mailadresse, brugernavn eller kodeord er blevet hacket. Det skal et nyt Firefox-værktøj nu hjælpe dig med.

Snart får du mulighed for at se, om du er blandt dem der har fået stjålet dit brugernavn eller kodeord i kendte datalæk.

Med Firefox Monitor får Mozillas brugere nemlig mulighed for at indtaste sin e-mail, brugernavn og kodeord for at se, om de er blandt de ramte i kendte datalæk.

Det skriver business.dk.

“Vi overvejer også en tjeneste, hvor vi giver folk besked, hvis nye datalækager indbefatter deres personlige data,” siger produktchef hos Mozilla ifølge business.dk.

Læs også: Sikkerhedsfirma advarer: Hackere udnytter ny nuldagssårbarhed i Internet Explorer netop nu - Microsoft er tavs

I den kommende uge vil 250.000 amerikanere ifølge erhvervsavisen i første omgang få adgang til Firefox Monitor inden, at tjenesten bliver tilgængelig for alle brugere.

Firefox mister brugere

Moziallas browser har ellers været hårdt ramt af en større brugerflugt.

Ifølge tal fra Net Applications brugte kun 10,3 procent af verdens pc-brugere i april Firefox browseren.

Det kan du læse mere om her: Brugerne siver fra Firefox efter kæmpe-release af Quantum - markedsandel falder faretruende

Tidligere har Mozilla ellers kunne bryste sig af, at mere end hver fjerde pc-bruger brugte Firefox-browseren.

Mozialle håbede ellers, at man kunne vende nedturen med lanceringen af Quantum i november sidste år, som selskabet dengang kaldte for ‘den største release i 14 år.’

Læs også: Amazon klar med egen Android-browser: Har i alt stilhed lanceret browseren 'Internet' - som næsten intet fylder
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Årets CIO 2023

Vi skal finde Årets CIO 2023 og den kvinde eller mand, som i et helt år kan bryste sig af at være landets bedste CIO og løfte arven efter Årets CIO 2022 Ann Fogelgren fra GN og de 16 andre, der løb med prisen før hende.

08. juni 2023 | Læs mere


B2B automatisering

Globale software- og udviklerhuse såsom Microsoft, IBM, Salesforce og SAP mangedobler i disse år deres investeringer i udvikling af teknologi, der integrerer automatisering i ERP-platforme og andre forretningskritiske services. Du får konkret viden om, hvordan stadig flere koncerner samt mindre og mellemstore virksomheder allerede i dag konverterer processer, så langt de fleste sager håndteres automatisk, mens kun et mindretal behandles manuelt.

14. juni 2023 | Læs mere


NIS2 - Når ansvaret for cyberforsvaret lægges i hænderne på danske produktionsvirksomheder

I takt med at cybertruslen stiger og kravene til cybersikkerheden skærpes, når det nye NIS2-direktiv træder i kraft den 17. oktober 2024 bliver en endnu større del af det officielle ansvar for at beskytte den kritiske infrastruktur i Danmark lagt i hænderne på direktionen og bestyrelserne i private produktionsvirksomheder og ledelsen i offentlige organisationer og myndigheder.

14. juni 2023 | Læs mere