Artikel top billede

Mozilla giver dig mulighed for at se, om du er blevet hacket med nyt Firefox-værktøj

Med få klik kan du snart finde ud af, om din e-mailadresse, brugernavn eller kodeord er blevet hacket. Det skal et nyt Firefox-værktøj nu hjælpe dig med.

Snart får du mulighed for at se, om du er blandt dem der har fået stjålet dit brugernavn eller kodeord i kendte datalæk.

Med Firefox Monitor får Mozillas brugere nemlig mulighed for at indtaste sin e-mail, brugernavn og kodeord for at se, om de er blandt de ramte i kendte datalæk.

Det skriver business.dk.

“Vi overvejer også en tjeneste, hvor vi giver folk besked, hvis nye datalækager indbefatter deres personlige data,” siger produktchef hos Mozilla ifølge business.dk.

Læs også: Sikkerhedsfirma advarer: Hackere udnytter ny nuldagssårbarhed i Internet Explorer netop nu - Microsoft er tavs

I den kommende uge vil 250.000 amerikanere ifølge erhvervsavisen i første omgang få adgang til Firefox Monitor inden, at tjenesten bliver tilgængelig for alle brugere.

Firefox mister brugere

Moziallas browser har ellers været hårdt ramt af en større brugerflugt.

Ifølge tal fra Net Applications brugte kun 10,3 procent af verdens pc-brugere i april Firefox browseren.

Det kan du læse mere om her: Brugerne siver fra Firefox efter kæmpe-release af Quantum - markedsandel falder faretruende

Tidligere har Mozilla ellers kunne bryste sig af, at mere end hver fjerde pc-bruger brugte Firefox-browseren.

Mozialle håbede ellers, at man kunne vende nedturen med lanceringen af Quantum i november sidste år, som selskabet dengang kaldte for ‘den største release i 14 år.’

Læs også: Amazon klar med egen Android-browser: Har i alt stilhed lanceret browseren 'Internet' - som næsten intet fylder
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

30. marts 2023 | Læs mere


Seminar: Optimér databasen og styrk kritiske processer på tværs af platform, cloud og on-premise

Det er lettere sagt end gjort at optimere databasemiljøet i en hybrid, distribueret infrastruktur, hvor funktionalitet og stabilitet er afhængig af en lang række integrationer med platforme og teknologier fra talrige leverandører. Derfor sætter vi fokus på, hvordan du som DBA’er, infrastrukturspecialist eller IT-chef får de bedste forudsætninger for at lykkes med indsatsen. Du får konkret og opdateret viden om værktøjer og kompetencer, der gør det muligt at løfte opgaven i din virksomhed. Uanset om I satser på Oracle DB, Microsoft SQL eller PostgreSQL på eksempelvis IBM Cloud – eller en blanding heraf.

30. marts 2023 | Læs mere


SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere