Artikel top billede

Mozilla giver dig mulighed for at se, om du er blevet hacket med nyt Firefox-værktøj

Med få klik kan du snart finde ud af, om din e-mailadresse, brugernavn eller kodeord er blevet hacket. Det skal et nyt Firefox-værktøj nu hjælpe dig med.

Snart får du mulighed for at se, om du er blandt dem der har fået stjålet dit brugernavn eller kodeord i kendte datalæk.

Med Firefox Monitor får Mozillas brugere nemlig mulighed for at indtaste sin e-mail, brugernavn og kodeord for at se, om de er blandt de ramte i kendte datalæk.

Det skriver business.dk.

“Vi overvejer også en tjeneste, hvor vi giver folk besked, hvis nye datalækager indbefatter deres personlige data,” siger produktchef hos Mozilla ifølge business.dk.

Læs også: Sikkerhedsfirma advarer: Hackere udnytter ny nuldagssårbarhed i Internet Explorer netop nu - Microsoft er tavs

I den kommende uge vil 250.000 amerikanere ifølge erhvervsavisen i første omgang få adgang til Firefox Monitor inden, at tjenesten bliver tilgængelig for alle brugere.

Firefox mister brugere

Moziallas browser har ellers været hårdt ramt af en større brugerflugt.

Ifølge tal fra Net Applications brugte kun 10,3 procent af verdens pc-brugere i april Firefox browseren.

Det kan du læse mere om her: Brugerne siver fra Firefox efter kæmpe-release af Quantum - markedsandel falder faretruende

Tidligere har Mozilla ellers kunne bryste sig af, at mere end hver fjerde pc-bruger brugte Firefox-browseren.

Mozialle håbede ellers, at man kunne vende nedturen med lanceringen af Quantum i november sidste år, som selskabet dengang kaldte for ‘den største release i 14 år.’

Læs også: Amazon klar med egen Android-browser: Har i alt stilhed lanceret browseren 'Internet' - som næsten intet fylder




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere


OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere