Artikel top billede

Mozilla giver dig mulighed for at se, om du er blevet hacket med nyt Firefox-værktøj

Med få klik kan du snart finde ud af, om din e-mailadresse, brugernavn eller kodeord er blevet hacket. Det skal et nyt Firefox-værktøj nu hjælpe dig med.

Snart får du mulighed for at se, om du er blandt dem der har fået stjålet dit brugernavn eller kodeord i kendte datalæk.

Med Firefox Monitor får Mozillas brugere nemlig mulighed for at indtaste sin e-mail, brugernavn og kodeord for at se, om de er blandt de ramte i kendte datalæk.

Det skriver business.dk.

“Vi overvejer også en tjeneste, hvor vi giver folk besked, hvis nye datalækager indbefatter deres personlige data,” siger produktchef hos Mozilla ifølge business.dk.

Læs også: Sikkerhedsfirma advarer: Hackere udnytter ny nuldagssårbarhed i Internet Explorer netop nu - Microsoft er tavs

I den kommende uge vil 250.000 amerikanere ifølge erhvervsavisen i første omgang få adgang til Firefox Monitor inden, at tjenesten bliver tilgængelig for alle brugere.

Firefox mister brugere

Moziallas browser har ellers været hårdt ramt af en større brugerflugt.

Ifølge tal fra Net Applications brugte kun 10,3 procent af verdens pc-brugere i april Firefox browseren.

Det kan du læse mere om her: Brugerne siver fra Firefox efter kæmpe-release af Quantum - markedsandel falder faretruende

Tidligere har Mozilla ellers kunne bryste sig af, at mere end hver fjerde pc-bruger brugte Firefox-browseren.

Mozialle håbede ellers, at man kunne vende nedturen med lanceringen af Quantum i november sidste år, som selskabet dengang kaldte for ‘den største release i 14 år.’

Læs også: Amazon klar med egen Android-browser: Har i alt stilhed lanceret browseren 'Internet' - som næsten intet fylder
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere