Artikel top billede

(Foto: Photo by freestocks.org on Unsplash)

Dansk tilbuds-app køber norsk konkurrent: Nærmer sig 200.000 daglige brugere

Den danske app, eTilbudsavis, investerer et tocifret millionbeløb i at opkøbe sin største norske konkurrent, Mattilbud. Dermed kommer eTilbudsavis til at have cirka en million månedlige brugere

eTilbudsavis, en dansk app hvor du kan finde bunkevise af digitale tilbudsaviser, har opkøbt den norske konkurrent, Mattilbud, for et tocifret millionbeløb.

"Stifterne af Mattilbud har opbygget en yderst populær app. Vi har en del funktioner i vores egen app, som brugerne af Mattilbud har efterspurgt, så vi vil bruge disse til at gøre oplevelsen endnu bedre i Mattilbud. App'en er samtidigt begrænset til madvarer, som navnet indikerer, og vi har selv et bredere udvalg i vores egen app i Norge, så vi planlægger at bygge bro mellem de to apps, men beholder Mattilbud-navnet", udtaler Christian Birch, medstifter af eTilbudsavis.

Mattilbud giver norske brugere mulighed for at finde tilbud på madvarer fra de norske dagligvarebutikker.

eTilbudsavisen blev etableret i 2009 af Morten Bo Rønsholdt og Christian Birch, der på daværende tidspunkt bare var henholdsvis 19 og 20 år. I dag er appen blevet downloadet cirka to millioner gange, og der er ansat 35 medarbejdere i virksomheden.

Karsten Ree skød sammen med sin gamle makker fra Den Blå Avis, Frank Ludvigsen, penge i eTilbudsavis tilbage i 2012.

Læs mere: Karsten Ree satser på dansk iværksætter-succes

Ind på det norske marked

Nu er den norske konkurrent blevet opkøbt som led i at styrke musklerne på såvel det danske og norske marked. eTilbudsavisen er allerede på det norske marked, hvor den har omkring 300.000 downloads, mens Mattilbud har omkring én million.

Og stifterne bag Mattilbud er tilfredse med den nye ejer.

"eTbilbudsavisapp'en er samtidig baseret på en solid forretningsmodel, hvor der bliver skabt store fordele for detailbranchen, og holder bag app'en har nogle spændende ambitioner for fremtiden. Det føles derfor som det helt rigtige sted at lade Mattilbud leve videre," udtaler medstifter af Mattilbud, Andreas Jørgensen.

Opkøbet bringer eTilbudsavis fra cirka 650.000 til én million månedlige brugere, mens det daglige antal nærmer sig 200.000.

Læs også: Sådan behandler danske app-udviklere dine data




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital vækst 2024

På Digital Vækst 2024 bringer vi danske virksomheders organisation, forretning og data i spil samt spejler dem i det, som teknologipartnerne bringer til fadet. Konferencen bliver tætpakket med dygtige digitale ledere og frontkæmpere fra ind- og udland. De har én opgave på dagsordenen: At inspirere dig til at træffe de rigtige forretningsmæssige, teknologiske og strategiske valg i 2024, som kan sikre vækst for dig.

19. marts 2024 | Læs mere


Cyber Threats 2024: Sådan arbejder de IT-kriminelle – og sådan beskytter du dig

De cyberkriminelle har udviklet sig betydeligt, arbejder professionelt, fleksibelt og udnytter hinandens specifikke kompetencer – omtrent som en velsmurt koncern med klar ansvarsfordeling – og har ofte en klar politisk eller kommerciel motivation. Det stiller også nye krav til din tilgang til cybersikkerhed, og på Cyber Threats 2024 får du viden, som gør dig i stand til bedre at prioritere, planlægge og eksekvere en tidssvarende cybersikkerhedsstrategi.

20. marts 2024 | Læs mere


AI Impact Day: Har du styr på risiko og governance – og er du klar til AI Act?

AI og Machine Learning har for længst gjort sit indtog i centrale, kritiske forretningssystemer, og både udviklere, platformleverandører og koncerner er begyndt at udforske mulighederne. På dette eksklusive event dykker vi ned i AI's indflydelse på fremtidens forretnings- og IT-drift. Men vi ser også på, hvordan du mest effektivt arbejder med governance og risikostyring på dine AI-projekter.

21. marts 2024 | Læs mere