Artikel top billede

EG-direktør Mikkel Bardram

EG sat til salg - men kapitalfonds-ejer kan få svært ved at sælge selskabet

Kapitalfonden Axcel kan få problemer med at sælge EG, som plages af gæld.

Kapitalfonden Axcel kan få svært ved at finde en køber til EG, da selskabet kømper med høj gæld og bryder sine lånebetingelser, skriver Finans

Computerworld kunne fornylig afsløre, at Axcel forsøger at sælge EG med direktør Mikkel Bardram i spidsen.

Det kan du læse mere om her: Afsløring: Kapitalfond forsøgte at sælge EG for milliarder - nu prøver den igen.

Men ifølge analytikere presses EG af ‘anstrengte tal’, skriver Finans.

“Der er mange usikkerheder lige nu, og det er min vurdering, at det kan blive vanskeligt at finde en køber, så længe der ikke er større klarhed, end tilfældet er nu,” siger Spar Nord-analytiker Jesper Iisager Bak til Finans om salgsplanerne.

Ifølge avisen var EG’s gæld i seneste kvartal mere end 10 gange så høj end det gennemsnitlige drifsresultat over de seneste 12 måneder, hvilket er i strid med selskabets lånebetingelser.

Det betyder, at selskabet ikke kan optage mere gæld.

Læs også:

Ejere gør klar til at sælge EG: GlobalConnect overtager hele EG's datacenter-forretning

Kapitalfond går i gang med total gennemgang af EG - salg nærmer sig
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere