Artikel top billede

MacBook Pro og iPhone X ramt af fejl: Apple vil reparere begge modeller kvit og frit

Apple er klar til at reparere den hundedyre iPhone X samt MacBook Pro kvit og frit, efter selskabet har opdaget fejl i begge enheder.

Apple har opdaget fejl i både den dyre iPhone X samt i MacBook Pro og tilbyder nu at reparere de problem-ramte maskiner kvit og frit.

Det sker efter, at selskabet har opdaget problemer med touch-funktionen i den første udgave af iPhone X, som blev lanceret i fjor.

Problemet skyldes en komponent-fejl, lyder det fra Apple. Selskabet understreger, at komponent-fejlen ikke findes i de nyere iPhone XS og iPhone XR.

Ifølge Apple betyder komponent-fejlen, at iPhone X’eren ikke reagerer korrekt på berøring, ligesom telefonen kan reagere, selv om den slet ikke bliver berørt

Også MacBook Pro ramt

Sideløbende har Apple også opdaget en fejl i MacBook Pro-udgaven på 13 tommer.

Denne fejl kan føre til tab af data samt fejl i storage-delen på computeren.

Også her meddeler Apple, at selskabet vil reparere defekte computere kvit og frit.

Ifølge selskabet findes denne fejl i MacBook Pro 128GB og 256GB solid state drive, som er blevet solgt mellem juni 2017 og juni 2018.

Du kan læse mere om MacBook Pro-problemet i denne meddelelse fra Apple.

Problemramte

Apple havde også sidste år store problemer med en række iPhone-modellers batterier.

Dengang kom det frem, at Apple bevidst havde sløvet ældre iPhones for at få batteriet til at holde en hel dag.

Det kan du læse mere om her: Efter bevidst at have gjort iPhones langsommere: Apple undskylder ved at sænke prisen for batteri-udskiftning.

Dengang iværksatte Apple også et større udskiftningsprogram.

Ligeledes meddelte Apple i sommer, at selskabet ville udskifte fejlramte tastaturer i en række MacBook og MacBook Pro-modeller.

Det skete efter, at mange brugere havde klaget over, at tasterne på deres MacBook efter redesign af tastaturet i 2015 satte sig fast, var ustabile og føltes ‘klistrede’ eller at bogstaver slet ikke blev registreret ved tryk.

Det kan du læse mere om her: Apple sagsøges i stor stil af utilfredse MacBook-brugere.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Drukner din sikkerhed i et hav af falske advarsler?

Der er et konstant våbenkapløb i gang mellem de værktøjer, din IT-sikkerhedsafdeling har til rådighed og et stigende antal komplekse og mangeartede cybertrusler. Men når sikkerhedsinfrastrukturen udbygges, stiger kompleksiteten og mængden af advarsler også. Hermed får du svært ved at skelne mellem et stort antal falsk positive og de få – men reelle og kritiske! – advarsler, du skal prioritere at håndtere. Bliv klogere på hvordan du håndtere det.

15. juni 2021 | Læs mere


Datadrevet forretning 2021: Sæt automatisering og data på den strategiske dagsorden

Ved at anvende data på den korrekte måde, kan du og din virksomhed for alvor sætte skub i konkurrencen. Der ligger en værdifuld viden om kunder, kundeadfærd, konkurrenter, markeder og meget andet i den data, der svæver rundt omkring os. Med den nyeste teknologi er det endda blevet nemmere at automatisere disse processer.

16. juni 2021 | Læs mere


Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på incidents. Det handler om at eliminere kompleksitet, det handler om at fortsat sikre smidighed og fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Premium
Test: Duer Samsungs første Pro-pc'er til noget?
Samsung Galaxy Book Pro serien er et bevis på, at de etablerede pc-producenter får sig en formidabel udfordrer i den sydkoreanske supersværvægter.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Helt nye spilleregler: Sådan får du succes på cloudrejsen
Skiftet til cloud udfordrer din forretning og stiller helt nye krav til, hvordan du håndterer projektet – teknisk og strategisk. Få overblik, råd og konkret viden her.