Interne mails:Netcompany har kendt til datatyveri lang tid før offentligheden fik det at vide

Artikel top billede

Danske cBrain lander selskabets største tyske ordre nogensinde

En stor tysk offentlig myndighed har sørget for, at danske cBrain nu har landet sin største ordre nogensinde på det tyske marked.

Den software-virksomhed cBrain har netop indgået selskabets største kontrakt nogensinde i Tyskland.

Aftalen er en fireårig rammekontrakt, som omhandler en udbygning af eksisterende aktiviteter hos en stor myndighed i centraladministrationen i Berlin.

Kontrakten er det femte offentlige udbud, som cBrain vinder på det tyske marked.

Det fremgår af en fondsbørsmeddelelse fra cBrain.

"Ordren er vigtig for cBrain, fordi den underbygger, at det er lykkedes cBrain at komme ind på det tyske marked, og at F2 bliver vel modtaget hos medarbejdere i den tyske forvaltning," lyder det fra selskabets topchef Per Tejs Knudsen i meddelelsen med henvisning til selskabets standardprodukt F2.

Selskabet oplyser ikke, hvor stor ordren er.

Læs også: CBrain tager stort skridt mod udlandet: "Vi ved, at det kræver stamina. Vi ved ikke, hvor lang tid det tager, så vi skal være helt sikre på, at vi har råd"

Ordren betyder desuden, at cBrain udbygger den lokale organisation i Tyskland, som, i samarbejde med cBrains danske konsulenter, står for leverancerne i Tyskland.

I 2017 havde cBrain en omsætning på på 80,6 millioner kroner, hvilket resulterede i et overskud på 6,7 millioner kroner.

Læs også: Tyskland øremærker 22 milliarder til kunstig intelligens-projekter
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Sådan får CFOen og den it-ansvarlige hurtig og sikker viden på hånden

Som CFO og it- ansvarlig er automatisering og avanceret dataanalyse blevet en del af hverdagen. Både for at sikre acceleration af forretningskritiske processer men også for at sikre en opdateret og handlingsorienteret indsigt. Men hvordan får man fuldt overblik og udbytte af disse processer? Det sætter vi fokus på, med dette eksklusive roundtable-event.

07. marts 2024 | Læs mere


SAP Excellence Day 2024

Hvordan orkestrerer og opdeler du SAP-projekter, så det bliver muligt og realistisk at hjemtage gevinster langt hurtigere? Hvad er den mest effektive metodik, når man skal arbejde med no-code/low-code og Business Automation i SAP?

12. marts 2024 | Læs mere


Business Intelligence & Analytics Day

Gennem konkrete cases fra den virkelige verden giver vi dig også inspiration til, hvordan du i praksis graver efter – og finder - guldet i de stigende mængder data, din virksomhed producerer i bl.a. finans, drift, logistik og produktion. Samt hvordan du realiserer værdien af informationerne ved at indsamle, håndtere og analysere dem korrekt og systematisk.

14. marts 2024 | Læs mere