Artikel top billede

Danske cBrain lander selskabets største tyske ordre nogensinde

En stor tysk offentlig myndighed har sørget for, at danske cBrain nu har landet sin største ordre nogensinde på det tyske marked.

Den software-virksomhed cBrain har netop indgået selskabets største kontrakt nogensinde i Tyskland.

Aftalen er en fireårig rammekontrakt, som omhandler en udbygning af eksisterende aktiviteter hos en stor myndighed i centraladministrationen i Berlin.

Kontrakten er det femte offentlige udbud, som cBrain vinder på det tyske marked.

Det fremgår af en fondsbørsmeddelelse fra cBrain.

"Ordren er vigtig for cBrain, fordi den underbygger, at det er lykkedes cBrain at komme ind på det tyske marked, og at F2 bliver vel modtaget hos medarbejdere i den tyske forvaltning," lyder det fra selskabets topchef Per Tejs Knudsen i meddelelsen med henvisning til selskabets standardprodukt F2.

Selskabet oplyser ikke, hvor stor ordren er.

Læs også: CBrain tager stort skridt mod udlandet: "Vi ved, at det kræver stamina. Vi ved ikke, hvor lang tid det tager, så vi skal være helt sikre på, at vi har råd"

Ordren betyder desuden, at cBrain udbygger den lokale organisation i Tyskland, som, i samarbejde med cBrains danske konsulenter, står for leverancerne i Tyskland.

I 2017 havde cBrain en omsætning på på 80,6 millioner kroner, hvilket resulterede i et overskud på 6,7 millioner kroner.

Læs også: Tyskland øremærker 22 milliarder til kunstig intelligens-projekter
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere