Artikel top billede

Foto: PR

Ny Sentia-boss Peter Michael Nielsen vil fortsætte opkøbsbølge: Nu handler det om managed service

Sentias nye danske chef, Peter Michael Nielsen, vil fortsætte selskabets opkøbsbølge.

Sentia er ved at have en passende størrelse med tilstrækkeligt med muskler, men vil alligevel ikke tøve med at slå til, hvis nye muligheder skulle byde sig.

Sådan lyder det fra Sentias nye danske chef, Peter Michael Nielsen, skriver ITWatch.

Det sker efter, at Computerworld i formiddag kunne afsløre, at selskabets hidtidige topchef, Jakob Norup, fratræder efter blot ni måneder på posten.

Det kan du læse mere om her: Sentia skifter dansk topchef efter bare ni måneder

Computerworld kan også afsløre, at Sentia er på vej til at opkøbe konkurrenten Netgroup.

Det kan du læse mere om her: Hollandske Sentia køber det danske hosting-selskab Netgroup

Ikke foden på bremsen

Jakob Norups afsløer, Peter Michael Nielsen, siger til mediet, at Sentia ikke vil have foden på bremsen, hvis der byder sig en god investeringsmulighed.

Hollandske Sentia har siden sommeren 2016 overtaget både Jaynet, Solido, Cohaesio, Athena IT Group og Hosters i en veritabel opkøbsbølge.

Sentia har for tiden omkring 150 medarbejdere i Danmark. Med opkøbet af Netgroup tilføres yderligere omkring 50 mand.

Den nye direktør siger til ITWatch, at han nu vil kigge i en ny retning, nemlig mod managed hosting, hvor han ‘hver uge’ får henvendelser fra selskaber, der ønsker at sælge deres aktiviteter fra.

"Hvis der står selskaber, som har ændret strategi, og de står med en manage-hosting-forretning i deres mave, som de gerne vil have ud til, så kigger vi på det. Det er der, vi kan se, at der godt kunne ligge en fremadrettet vækst,” siger han til mediet.

Samme melding kom Jakob Norup med til Computerworld i begyndelsen af oktober.

Det kan du læse mere om her: Ny Sentia-chef skal fortsætte massiv opkøbsbølge: Forventer flere opkøb inden årets udgang - se hvad han er på udkig efter her

Læs også:

Her er dansk Sentia-boss' nye stilling: "Jeg skal vækste Microsoft Azure-forretningen 300 procent inden for et år"
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere