Skyd det nye år ind med et nyt job: Her er seks ledige BI-stillinger, som du kan søge i juleferien

Start 2019 med et nyt job. Computerworld og it-jobbank har fundet seks business intelligence stillinger, der er ledige henover julen.

Måske skal det nye år byde på et nyt job. I denne uge stiller vi skarpt på stillinger, hvor du skal have kompetencer inden for business intelligence.

Find dit nye business intelligence-job her og følg med på it-jobbank, hvor vi hver dag lægger nye spændende jobannoncer op.

1. Djurslands Bank søger en business intelligence-udvikler, Grenaa
Vil du have et udfordrende og afvekslende job som business intelligence-udvikler i Djurslands Bank?

Brænder du for at visualisere store datamængder på en nem og overskuelig måde? Så er det måske dig, vi står og mangler i vores proces & it-afdeling.

Dine primære opgaver bliver business intelligence-udvikling på Microsoft, hvor du designer og udvikler brugervenlige BI-løsninger i Power BI, SSRS eller Excel, der udstilles ved hjælp af SharePoint.

Men herudover vil du også være en del af teamet, der designer, udvikler og drifter it-løsninger til bankens medarbejdere og kunder.

Læs mere her

2. KMD søger en lead BI business specialist med flair for løn/HR, Ballerup, Aalborg/ Aarhus
Brænder du for business intelligence? Har du indsigt i administrativ styring og nærmere bestemt løn/HR?

Kunne du tænke dig at være med til at udvikle og implementere innovative og værdiskabende business intelligence og analytics løsninger til vores kunder? Så er du måske vores nye kollega!

Du bliver en del af det administrative domæne, der arbejder med business intelligence og analytics indenfor løn/HR, betaling og økonomi.

Løn/HR er et kerneområde for os, hvor vi blandt andet udvikler og leverer business intelligence-løsninger, der sætter organisationer i stand til at få indsigt i nøgleaktiviteter forbundet med brugen af medarbejderressourcer, herunder løn, fravær, nærvær, refusion, timeforbrug, etc.

Læs mere om jobbet her

Psst KMD søger også en BI-specialist med flair for undervisning – læs mere om jobbet her

3. Milestone Systems A/S are looking for a Business Intelligence Backend Professional, Brøndbyvester
We are looking for a Business Intelligence Professional to bring Business Intelligence to the next level in Milestone.

If you want to be a part of that and get the opportunity to develop yourself professionally and personally, come join us at the number 1 Video Management System provider.

You’ll play and important role in implementing our Business Intelligence strategy by continuously developing our BI foundation.

This includes adding and changing reliable data sources in the Enterprise Data Warehouse, integrating to source systems, working with business stakeholders to identify solutions and delivering daily support to enable business users in using the BI platform optimally.

Read more about the job here

4. Skandinavisk Computer Rekruttering søger for kunde en BI-specialist, Silkeborg
Du vil som business intelligence-specialist blive en del af et velfungerende it-team med reference til virksomhedens it-chef.

Du vil få en betydende rolle i et it-team på i alt ni medarbejdere.

Ud over en tæt dialog med kollegaerne i it-afdelingen, vil du kommunikere på tværs af organisationen med medarbejdere fra bl.a. salg, økonomi og marketing.

Du vil have din daglige gang på hovedkontoret i Silkeborg, som rummer godt 100 medarbejdere.

Som business intelligence-specialist kommer du til at være proaktiv på business intelligence-projekter.

Det er dig, der ofte kommer med oplæg til, hvordan man i forretningen kan anvende kædens data til målstyring og ledelsesmæssige beslutninger.

Dertil imødekommer du også behovsdrevne dataleverancer og assisterer med din specialistviden inden for business intelligence og kendskab til Dynamics NAV.

Interesseret? Læs mere om stillingen her

5. Human Point Recruitment søger på vegne af DLR Kredit en BI-udvikler, København
Vi søger en skarp kollega, som vil være med til at løfte vores business intelligence-rapportering til et nyt niveau.

Vi står, i den kommende fremtid, over for en større, gennemgående omlægning af vores eksisterende rapportering til en moderne analyse- og rapporteringsplatform, hvorfra vi ønsker at opgradere til et tidssvarende look, understøttet af den nyeste teknologi.

Sammen med det øvrige team, vil du blive ansvarlig for at kravafdække i samarbejde med vores forretning, holde hånden under den eksisterende rapportering, udarbejde og implementere en ny visuel identitet, på tværs af vores rapportering, samt uddanne vores af brugere i anvendelse af de nye værktøjer.

Læs mere om jobbet her

6. Bang & Olufsen are looking for a data driven BI Developer, Kgs Lyndby or Struer
As our new BI developer, you will join our agile development team of 7 developers working with CRM, ERP and business intelligence.

We are on a digital transformation journey, migrating our legacy platform and data warehouse to a new cloud-based infrastructure. The goal is to make the business more data-driven – and you will be an important part of this process.

Working from either Lyngby or Struer, you will get a driving role in defining and implementing the future data landscape for Bang & Olufsen. Your goal is to deliver end-to-end reporting of high quality – from data collection and all the way to dashboard creation.

Thus, you will engage in dialogue with business stakeholders such as Sales, Finance, Procurement and Digital Teams to understand their needs for data insights, whether it be within customer behavior or financial analyses.

Read more about the job here

7. 2B Networks søger backend Java-udvikler til dansk mediehus, København (4.nov.)
Til spændende dansk mediehus, i København, søger vi en backend Java-udvikler til fastansættelse.

Det er en landsdækkende, succesfuld virksomhed med en lang historie, og som har en visionær og dynamisk kultur, som gør, at medarbejderne er dedikerede og engagerede og typisk er der i en lang årrække.

Du bliver en del af firmaets interne it-udviklingsafdeling og vil være med til løbende at udvikle og tilpasse flere af virksomhedens it-platforme, som konstant er i udvikling og forandring, du vil få nogle kompetente og engagerede kollegaer.

Det forventes, at du har noget erfaring af med backend-udvikling, gerne Java, og du har lyst til at arbejde med agil udvikling og have en spændende arbejdsdag med mange forskellige opgaver.

Interesseret? Læs mere om jobbet her

Denne artikel er blevet til i samarbejde med Computerworlds søstervirksomhed it-jobbank, og hvis ovennævnte job ikke fangede din interesse, så findes der mange andre ledige stillinger hosit-jobbank.

Vil du i betragtning, når virksomheder søger efter it-medarbejdere? Så kan du nemt oprette et CV på it-jobbank, hvilket gør det let for virksomhederne at kontakte dig direkte, når de har et job, der matcher dine kompetencer.

Brug dette link til at oprette et CV eller tilmelde dig en jobagent, hvor du dagligt modtager relevante it-stillinger der matcher dine kompetencer.


Ytringer på debatten er afsenders eget ansvar - læs debatreglerne
Indlæser debat...


Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Dibs Payment Services A/S
Betalingssystemer til e-handel og detailhandel.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Blockchain: Fremtidens betalingsløsninger

Blockchain-teknologien er på vej ind i betalingsmiljøerne og har potentialet til at sikre og effektivisere betalingsmetoderne i høj grad. Potentialet er enormt. Men hvordan kommer du i gang? Og hvordan finder du de lavthængende frugter? Det får du svar på på dette Computerworldevent

21. marts 2019 | Læs mere


Robot Process Automation (RPA) - sådan høster du gevinsterne

Fremtidens digitale vindere fokuserer på at nedbringe driftsomkostningerne radikalt gennem digitaliserede ’touchless operations’, hvor kun undtagelser behandles manuelt, og hvor automatisering og kunstig intelligens spiller sømløst sammen. Kom og hør mere om RPA og softwarerobotter - hvordan ser teknologien ud og hvordan kommer du i gang?

26. marts 2019 | Læs mere


Mød NNIT og kom med på en rejse fra Excel-drevet budgetproces til ægte corporate performance management

På dette event får du netop en introduktion til digitalisering af CPM (Corporate Performance Management) og BI (Business Intelligence), uden at du skal vinke farvel til Excel. Du vil få introduktion til software, der omfavner Excel og optimerer dine nuværende planning-, forecasting-, og konsolideringsprocesser.

27. marts 2019 | Læs mere

Flere artikler om Job & Karriere

Nye udfordringer? Find dit nye .Net-udvikler-job her. Vi har fundet syv interessante stillinger på it-jobbank, du kan søge nu

Er du .Net-udvikler? Så har vi fundet syv hotte stillinger, som er ledige lige nu.

1 Her er otte spændende projektlederstillinger, der er ledige netop nu
Er du på jagt efter et nyt it-sikkerheds-job? Så har vi fundet fem spændende stillinger, der er ledige netop nu
1 Toke Kruse: Jeg spår, at humankapital i 2019 erstattes af it-kapital
1 Skyd det nye år ind med et nyt job: Her er seks ledige BI-stillinger, som du kan søge i juleferien

Er du på udkig efter nyt it-job?

På Computerworld it-jobbank kan du hver dag søge og sortere i nye spændende it-stillinger i ind- og udland. Vi har lige nu ledige it-stillinger på siden.

Computerworld it-jobbank er et samarbejde mellem Computerworld og it-jobbank, Danmarks førende karrieresite for it-folk.

Har du spørgsmål til jobannoncerne på disse sider, så er du velkommen til at kontakte it-jobbank

Lynsøgning

Find dit næste It-Job her - Der er ledige it-stillinger lige nu


Premium
Dansk milliardvirksomhed vil alligevel ikke forlade Danmark efter ændringer af ny overvågningslov: “Tvangselementet eksisterer stadigvæk, men det er fint nok i forhold til rigets sikkerhed”
Den danske milliardvirksomhed Tradeshift åndede lettet op i sidste uge, da man kunne konstatere, at regeringen havde indgået en politisk aftale om en ny lov for Center for Cybersikkerhed. For Tradeshift har tidligere truet med at forlade landet på grund af loven.
Computerworld
Google slipper første version af Android 10 løs: Her er de vigtigste nyheder
Tiende version af styresystemet Android er ude i sin første betaversion: Her er de nye funktioner, som systemsoftwaren vil byde på.
CIO
Tech fra Toppen: Det har CIO Mads Madsbjerg Hansen fra FLSmidth lært af flere års global it-konsolidering
Tech fra Toppen: Flere års arbejde har betydet en reduktion i antallet af it-systemer hos FLSmidth. Men processen har ikke været uden overraskelser. Hør hvad CIO Mads Madsbjerg Hansen har lært af den omfattende og globale proces.
Job & Karriere
Efter blodrødt regnskab: Nu fyrer Atea 20 medarbejdere i Danmark
Atea fyrer nu 20 medarbejdere. Det sker som en direkte konsekvens af, at den danske forretning er under pres, oplyser selskabets direktør.
White paper
Ny undersøgelse blandt detail- og produktionsvirksomheder
En ny stor rapport viser, at 100% af de virksomheder i undersøgelsen, som ikke bruger EDI i dag, mener, at det vil være en fordel for deres forretning, hvis de benyttede EDI. Undersøgelsen er foretaget af Vanson Bourne på vegne af TrueCommerce, som er baseret på besvarelser fra 300 detail- og produktionsvirksomheder. Virksomheder inden for især detail og produktion oplever i dag et marked og en supply chain, som er i konstant udvikling. Forbrugerne stiller stadig større krav til leveringstid, priser, produktudvalg, lagertilgængelighed, m.v., og der kommer hele tiden nye købskanaler til. Det kan være en udfordring for detail- og produktionsvirksomheder at holde sig på forkant med udviklingen, både når det drejer sig om at være til stede i de rette kanaler og - ikke mindst - den teknologi, som understøtter en mere effektiv supply chain. Hent hele rapporten helt gratis her.