Skyd det nye år ind med et nyt job: Her er seks ledige BI-stillinger, som du kan søge i juleferien

Start 2019 med et nyt job. Computerworld og it-jobbank har fundet seks business intelligence stillinger, der er ledige henover julen.

Måske skal det nye år byde på et nyt job. I denne uge stiller vi skarpt på stillinger, hvor du skal have kompetencer inden for business intelligence.

Find dit nye business intelligence-job her og følg med på it-jobbank, hvor vi hver dag lægger nye spændende jobannoncer op.

1. Djurslands Bank søger en business intelligence-udvikler, Grenaa
Vil du have et udfordrende og afvekslende job som business intelligence-udvikler i Djurslands Bank?

Brænder du for at visualisere store datamængder på en nem og overskuelig måde? Så er det måske dig, vi står og mangler i vores proces & it-afdeling.

Dine primære opgaver bliver business intelligence-udvikling på Microsoft, hvor du designer og udvikler brugervenlige BI-løsninger i Power BI, SSRS eller Excel, der udstilles ved hjælp af SharePoint.

Men herudover vil du også være en del af teamet, der designer, udvikler og drifter it-løsninger til bankens medarbejdere og kunder.

Læs mere her

2. KMD søger en lead BI business specialist med flair for løn/HR, Ballerup, Aalborg/ Aarhus
Brænder du for business intelligence? Har du indsigt i administrativ styring og nærmere bestemt løn/HR?

Kunne du tænke dig at være med til at udvikle og implementere innovative og værdiskabende business intelligence og analytics løsninger til vores kunder? Så er du måske vores nye kollega!

Du bliver en del af det administrative domæne, der arbejder med business intelligence og analytics indenfor løn/HR, betaling og økonomi.

Løn/HR er et kerneområde for os, hvor vi blandt andet udvikler og leverer business intelligence-løsninger, der sætter organisationer i stand til at få indsigt i nøgleaktiviteter forbundet med brugen af medarbejderressourcer, herunder løn, fravær, nærvær, refusion, timeforbrug, etc.

Læs mere om jobbet her

Psst KMD søger også en BI-specialist med flair for undervisning – læs mere om jobbet her

3. Milestone Systems A/S are looking for a Business Intelligence Backend Professional, Brøndbyvester
We are looking for a Business Intelligence Professional to bring Business Intelligence to the next level in Milestone.

If you want to be a part of that and get the opportunity to develop yourself professionally and personally, come join us at the number 1 Video Management System provider.

You’ll play and important role in implementing our Business Intelligence strategy by continuously developing our BI foundation.

This includes adding and changing reliable data sources in the Enterprise Data Warehouse, integrating to source systems, working with business stakeholders to identify solutions and delivering daily support to enable business users in using the BI platform optimally.

Read more about the job here

4. Skandinavisk Computer Rekruttering søger for kunde en BI-specialist, Silkeborg
Du vil som business intelligence-specialist blive en del af et velfungerende it-team med reference til virksomhedens it-chef.

Du vil få en betydende rolle i et it-team på i alt ni medarbejdere.

Ud over en tæt dialog med kollegaerne i it-afdelingen, vil du kommunikere på tværs af organisationen med medarbejdere fra bl.a. salg, økonomi og marketing.

Du vil have din daglige gang på hovedkontoret i Silkeborg, som rummer godt 100 medarbejdere.

Som business intelligence-specialist kommer du til at være proaktiv på business intelligence-projekter.

Det er dig, der ofte kommer med oplæg til, hvordan man i forretningen kan anvende kædens data til målstyring og ledelsesmæssige beslutninger.

Dertil imødekommer du også behovsdrevne dataleverancer og assisterer med din specialistviden inden for business intelligence og kendskab til Dynamics NAV.

Interesseret? Læs mere om stillingen her

5. Human Point Recruitment søger på vegne af DLR Kredit en BI-udvikler, København
Vi søger en skarp kollega, som vil være med til at løfte vores business intelligence-rapportering til et nyt niveau.

Vi står, i den kommende fremtid, over for en større, gennemgående omlægning af vores eksisterende rapportering til en moderne analyse- og rapporteringsplatform, hvorfra vi ønsker at opgradere til et tidssvarende look, understøttet af den nyeste teknologi.

Sammen med det øvrige team, vil du blive ansvarlig for at kravafdække i samarbejde med vores forretning, holde hånden under den eksisterende rapportering, udarbejde og implementere en ny visuel identitet, på tværs af vores rapportering, samt uddanne vores af brugere i anvendelse af de nye værktøjer.

Læs mere om jobbet her

6. Bang & Olufsen are looking for a data driven BI Developer, Kgs Lyndby or Struer
As our new BI developer, you will join our agile development team of 7 developers working with CRM, ERP and business intelligence.

We are on a digital transformation journey, migrating our legacy platform and data warehouse to a new cloud-based infrastructure. The goal is to make the business more data-driven – and you will be an important part of this process.

Working from either Lyngby or Struer, you will get a driving role in defining and implementing the future data landscape for Bang & Olufsen. Your goal is to deliver end-to-end reporting of high quality – from data collection and all the way to dashboard creation.

Thus, you will engage in dialogue with business stakeholders such as Sales, Finance, Procurement and Digital Teams to understand their needs for data insights, whether it be within customer behavior or financial analyses.

Read more about the job here

7. 2B Networks søger backend Java-udvikler til dansk mediehus, København (4.nov.)
Til spændende dansk mediehus, i København, søger vi en backend Java-udvikler til fastansættelse.

Det er en landsdækkende, succesfuld virksomhed med en lang historie, og som har en visionær og dynamisk kultur, som gør, at medarbejderne er dedikerede og engagerede og typisk er der i en lang årrække.

Du bliver en del af firmaets interne it-udviklingsafdeling og vil være med til løbende at udvikle og tilpasse flere af virksomhedens it-platforme, som konstant er i udvikling og forandring, du vil få nogle kompetente og engagerede kollegaer.

Det forventes, at du har noget erfaring af med backend-udvikling, gerne Java, og du har lyst til at arbejde med agil udvikling og have en spændende arbejdsdag med mange forskellige opgaver.

Interesseret? Læs mere om jobbet her

Denne artikel er blevet til i samarbejde med Computerworlds søstervirksomhed it-jobbank, og hvis ovennævnte job ikke fangede din interesse, så findes der mange andre ledige stillinger hosit-jobbank.

Vil du i betragtning, når virksomheder søger efter it-medarbejdere? Så kan du nemt oprette et CV på it-jobbank, hvilket gør det let for virksomhederne at kontakte dig direkte, når de har et job, der matcher dine kompetencer.

Brug dette link til at oprette et CV eller tilmelde dig en jobagent, hvor du dagligt modtager relevante it-stillinger der matcher dine kompetencer.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Op og ned på Java: Migrér og spar penge med Red Hat Java

Hvis du anvender Java til dine forretningskritiske applikationer, skal du træffe en beslutning om, hvordan du bruger det, og hvilken leverandør, der kan støtte dig bedst. For brugere af Oracle JDK nærmer fristen sig nemlig hurtigt for at beslutte, hvilken Java udbyder der skal bruges på lang sigt, når man kører Java-applikationer i produktion.

24. november 2020 | Læs mere


GDPR, status og overblik: Påbud og afgørelser strømmer nu ud fra Datatilsynet

Få styr på hvordan du kan sikre løbende overholdelse af GDPR-reglerne i fremtiden. Ved hjælp af de rigtige processuelle værktøjer og systemer kan du leve op til forventningen om, at din virksomhed har styr på reglerne og overholdelses af dem.

25. november 2020 | Læs mere


Hvordan bevarer du kontrollen, når målet er ultimativ frihed? Data Governance i en hybrid infrastruktur

Vores infrastruktur er i høj grad blevet ”sluppet løs”. Vi lever alle sammen med hybrid IT, hvor vores workloads er (eller skal ende) som frie og mobile entiteter, og hvor data kan bo overalt. Men hvordan bevarer du kontrollen, når målet er ultimativ frihed? I dette webinar retter vi fokus mod én af de måder, hvormed vi bedst bevarer balancen mellem frihed og kontrol over vores værdifulde data.

26. november 2020 | Læs mere

Flere artikler om Job & Karriere

Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu

Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.

Her er 10 spændende jobopslag, hvis du er på jagt efter en QA-stilling
På jagt efter et it-job i Jylland? Her er 10 stillinger fra Aabenraa til Aalborg, der ledige netop nu
Har du sort bælte i it-projektledelse? Så har vi fundet 10 ledige stillinger, som du kan søge netop nu
10 spændende lederstillinger, som er ledige netop nu

Er du på udkig efter nyt it-job?

På Computerworld it-jobbank kan du hver dag søge og sortere i nye spændende it-stillinger i ind- og udland. Vi har lige nu ledige it-stillinger på siden.

Computerworld it-jobbank er et samarbejde mellem Computerworld og it-jobbank, Danmarks førende karrieresite for it-folk.

Har du spørgsmål til jobannoncerne på disse sider, så er du velkommen til at kontakte it-jobbank

Lynsøgning

Find dit næste It-Job her - Der er ledige it-stillinger lige nu


Premium
Banker indfører nye skrappe regler for e-handel to måneder før forventet: “Det er et uheldigt tidspunkt”
Efter at være blevet udsat er de nye betalingsregler for webshops nu trådt i kraft. Men timingen kunne ikke være værre, lyder det fra Dansk Erhverv.
Computerworld
Stein Bagger gør comeback i ny branche: "De lignede et mafiahold, førte sig frem som nyrige og plaprede løs om urealistiske drømme"
Stein Bagger har skiftet navn og fører sig nu frem i store biler i en helt ny branche, skriver en dansk avis.
CIO
Podcast: Her er seks gode råd om ledelse og digitalisering fra danske top-CIO'er
The Digital Edge: Vi har talt med 17 af Danmarks dygtigste digitale ledere - og samlet deres seks bedste råd om digitalisering og ledelse. Få alle rådene på 26 minutter i denne episode af podcasten The Digital Edge.
Job & Karriere
Se Waoos forklaring: Derfor har selskabet fyret topchef Jørgen Stensgaard med omgående virkning
Waaos bestyrelse opsiger fiberselskabets topchef, Jørgen Stensgaard, der fratræder med omgående virkning. Se hele forklaringen fra Waao her.
White paper
Sådan sælger du nemt IT-sikkerhed og backup som en service – og styrker din indtjening
Den klassiske forhandlermodel med salg af produkter er under pres. Som IT-forhandler er du enormt konkurrenceudsat og de kunder der køber, er ikke altid loyale. Den hårde konkurrence giver samtidig stærkt begrænsede margener. For kunden er det er mere besværligt købe produkter end det er at købe services og du risikerer derfor, at kunden smutter over til en nemmere og mere fleksibel løsning - det vil sige til nogen, der sælger services. Nøglen til vækst er ofte at påtage sig rollen som managed service provider. Her tilbyder du en pakke af services, der komplementerer primærproduktet og løser en udfordring for kunden – og styrker dit salg og din indtjening. Du opnår en løbende indtægt, en tættere relation til dine kunder og en fleksibilitet og skalerbarhed, som kun skyen kan tilbyde. Et oplagt eksempel er en kombination af salg af services som cyberbeskyttelse og backup. I denne hvidbog får du konkrete råd til, hvordan du kommer i gang med at optimere din forretningsmodel.