Skyd det nye år ind med et nyt job: Her er seks ledige BI-stillinger, som du kan søge i juleferien

Start 2019 med et nyt job. Computerworld og it-jobbank har fundet seks business intelligence stillinger, der er ledige henover julen.

Måske skal det nye år byde på et nyt job. I denne uge stiller vi skarpt på stillinger, hvor du skal have kompetencer inden for business intelligence.

Find dit nye business intelligence-job her og følg med på it-jobbank, hvor vi hver dag lægger nye spændende jobannoncer op.

1. Djurslands Bank søger en business intelligence-udvikler, Grenaa
Vil du have et udfordrende og afvekslende job som business intelligence-udvikler i Djurslands Bank?

Brænder du for at visualisere store datamængder på en nem og overskuelig måde? Så er det måske dig, vi står og mangler i vores proces & it-afdeling.

Dine primære opgaver bliver business intelligence-udvikling på Microsoft, hvor du designer og udvikler brugervenlige BI-løsninger i Power BI, SSRS eller Excel, der udstilles ved hjælp af SharePoint.

Men herudover vil du også være en del af teamet, der designer, udvikler og drifter it-løsninger til bankens medarbejdere og kunder.

Læs mere her

2. KMD søger en lead BI business specialist med flair for løn/HR, Ballerup, Aalborg/ Aarhus
Brænder du for business intelligence? Har du indsigt i administrativ styring og nærmere bestemt løn/HR?

Kunne du tænke dig at være med til at udvikle og implementere innovative og værdiskabende business intelligence og analytics løsninger til vores kunder? Så er du måske vores nye kollega!

Du bliver en del af det administrative domæne, der arbejder med business intelligence og analytics indenfor løn/HR, betaling og økonomi.

Løn/HR er et kerneområde for os, hvor vi blandt andet udvikler og leverer business intelligence-løsninger, der sætter organisationer i stand til at få indsigt i nøgleaktiviteter forbundet med brugen af medarbejderressourcer, herunder løn, fravær, nærvær, refusion, timeforbrug, etc.

Læs mere om jobbet her

Psst KMD søger også en BI-specialist med flair for undervisning – læs mere om jobbet her

3. Milestone Systems A/S are looking for a Business Intelligence Backend Professional, Brøndbyvester
We are looking for a Business Intelligence Professional to bring Business Intelligence to the next level in Milestone.

If you want to be a part of that and get the opportunity to develop yourself professionally and personally, come join us at the number 1 Video Management System provider.

You’ll play and important role in implementing our Business Intelligence strategy by continuously developing our BI foundation.

This includes adding and changing reliable data sources in the Enterprise Data Warehouse, integrating to source systems, working with business stakeholders to identify solutions and delivering daily support to enable business users in using the BI platform optimally.

Read more about the job here

4. Skandinavisk Computer Rekruttering søger for kunde en BI-specialist, Silkeborg
Du vil som business intelligence-specialist blive en del af et velfungerende it-team med reference til virksomhedens it-chef.

Du vil få en betydende rolle i et it-team på i alt ni medarbejdere.

Ud over en tæt dialog med kollegaerne i it-afdelingen, vil du kommunikere på tværs af organisationen med medarbejdere fra bl.a. salg, økonomi og marketing.

Du vil have din daglige gang på hovedkontoret i Silkeborg, som rummer godt 100 medarbejdere.

Som business intelligence-specialist kommer du til at være proaktiv på business intelligence-projekter.

Det er dig, der ofte kommer med oplæg til, hvordan man i forretningen kan anvende kædens data til målstyring og ledelsesmæssige beslutninger.

Dertil imødekommer du også behovsdrevne dataleverancer og assisterer med din specialistviden inden for business intelligence og kendskab til Dynamics NAV.

Interesseret? Læs mere om stillingen her

5. Human Point Recruitment søger på vegne af DLR Kredit en BI-udvikler, København
Vi søger en skarp kollega, som vil være med til at løfte vores business intelligence-rapportering til et nyt niveau.

Vi står, i den kommende fremtid, over for en større, gennemgående omlægning af vores eksisterende rapportering til en moderne analyse- og rapporteringsplatform, hvorfra vi ønsker at opgradere til et tidssvarende look, understøttet af den nyeste teknologi.

Sammen med det øvrige team, vil du blive ansvarlig for at kravafdække i samarbejde med vores forretning, holde hånden under den eksisterende rapportering, udarbejde og implementere en ny visuel identitet, på tværs af vores rapportering, samt uddanne vores af brugere i anvendelse af de nye værktøjer.

Læs mere om jobbet her

6. Bang & Olufsen are looking for a data driven BI Developer, Kgs Lyndby or Struer
As our new BI developer, you will join our agile development team of 7 developers working with CRM, ERP and business intelligence.

We are on a digital transformation journey, migrating our legacy platform and data warehouse to a new cloud-based infrastructure. The goal is to make the business more data-driven – and you will be an important part of this process.

Working from either Lyngby or Struer, you will get a driving role in defining and implementing the future data landscape for Bang & Olufsen. Your goal is to deliver end-to-end reporting of high quality – from data collection and all the way to dashboard creation.

Thus, you will engage in dialogue with business stakeholders such as Sales, Finance, Procurement and Digital Teams to understand their needs for data insights, whether it be within customer behavior or financial analyses.

Read more about the job here

7. 2B Networks søger backend Java-udvikler til dansk mediehus, København (4.nov.)
Til spændende dansk mediehus, i København, søger vi en backend Java-udvikler til fastansættelse.

Det er en landsdækkende, succesfuld virksomhed med en lang historie, og som har en visionær og dynamisk kultur, som gør, at medarbejderne er dedikerede og engagerede og typisk er der i en lang årrække.

Du bliver en del af firmaets interne it-udviklingsafdeling og vil være med til løbende at udvikle og tilpasse flere af virksomhedens it-platforme, som konstant er i udvikling og forandring, du vil få nogle kompetente og engagerede kollegaer.

Det forventes, at du har noget erfaring af med backend-udvikling, gerne Java, og du har lyst til at arbejde med agil udvikling og have en spændende arbejdsdag med mange forskellige opgaver.

Interesseret? Læs mere om jobbet her

Denne artikel er blevet til i samarbejde med Computerworlds søstervirksomhed it-jobbank, og hvis ovennævnte job ikke fangede din interesse, så findes der mange andre ledige stillinger hosit-jobbank.

Vil du i betragtning, når virksomheder søger efter it-medarbejdere? Så kan du nemt oprette et CV på it-jobbank, hvilket gør det let for virksomhederne at kontakte dig direkte, når de har et job, der matcher dine kompetencer.

Brug dette link til at oprette et CV eller tilmelde dig en jobagent, hvor du dagligt modtager relevante it-stillinger der matcher dine kompetencer.


Ytringer på debatten er afsenders eget ansvar - læs debatreglerne
Indlæser debat...


Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Computerworld A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
FutureLegal

FutureLegal giver dig viden og inspiration til at imødegå fremtiden for juridiske ydelser.

28. maj 2019 | Læs mere


Intelligent proces automatisering – et vigtigt værktøj til digitalisering

Med smart sammenkobling af de ‘dumme’ softwarerobotter, procestyrings-teknologi og avanceret machine learning, har du mulighed for at skabe selvlærende robotter, der er i stand til automatisk at forbedre sig. Teknologien hedder IPA - intelligent process automization. Kom og hør om anvendelsesmulighederne - og de fem teknologier, der ligger bag IPA.

28. maj 2019 | Læs mere


Microsoft Azure: Få det maksimale ud af din cloud-platform

Azure er en af de mest populære cloud-platforme, og Microsofts løsning rummer da også mange spændende muligheder og konkrete værktøjer, der kan hjælpe din virksomhed. Kom godt i gang med at udnytte Azure ved at deltage på dette formiddagsseminar.

06. juni 2019 | Læs mere

Flere artikler om Job & Karriere

På jagt efter et nyt ingeniør-job? Her er otte attraktive stillinger, der er ledige netop nu

Find dit nye ingeniørjob her. Lige nu er der ledige stillinger hos blandt andet E-boks, Milestone Systems og Georg Jensen.

"Vi var fem mennesker, der fik 400 millioner kroner, et lokale på 12 m2 og et stempel fra Undervisningsministeriet. Det kalder jeg mit første start-up. Det blev til IT-Universitetet. "
Nye udfordringer? Find dit nye .Net-udvikler-job her. Vi har fundet syv interessante stillinger på it-jobbank, du kan søge nu
1 Her er otte spændende projektlederstillinger, der er ledige netop nu
Er du på jagt efter et nyt it-sikkerheds-job? Så har vi fundet fem spændende stillinger, der er ledige netop nu

Er du på udkig efter nyt it-job?

På Computerworld it-jobbank kan du hver dag søge og sortere i nye spændende it-stillinger i ind- og udland. Vi har lige nu ledige it-stillinger på siden.

Computerworld it-jobbank er et samarbejde mellem Computerworld og it-jobbank, Danmarks førende karrieresite for it-folk.

Har du spørgsmål til jobannoncerne på disse sider, så er du velkommen til at kontakte it-jobbank

Lynsøgning

Find dit næste It-Job her - Der er ledige it-stillinger lige nu


Premium
OnePlus 7 Pro til test: Nu er selskabet i stand til at banke mobilverdenens giganter
Det kinesiske selskab OnePlus vil ind i det fine selskab af topproducenter med OnePlus 7 Pro. Missionen er lykkedes.
Computerworld
Google blokerer med omgående virkning for Huaweis brug af Android-licenser - se hvad det kommer til at betyde for dig
Google begrænser med omgående virkning kinesiske Huaweis brug af Android. Huawei vil ikke længere have adgang til tjenester fra Google.
CIO
CIO Jesper Riis fra DSV: Sådan arbejder jeg med governance så omkostninger og kompleksitet kan begrænses
Der er dømt stram governance hos Jesper Riis, CIO for verdens femtestørste transportvirksomhed. Men det er samtidig en betingelse for innovationen slår han fast. Hør mere om ledelse, performancekultur og vision hos globale DSV med de danske rødder.
Job & Karriere
"Vi var fem mennesker, der fik 400 millioner kroner, et lokale på 12 m2 og et stempel fra Undervisningsministeriet. Det kalder jeg mit første start-up. Det blev til IT-Universitetet. "
"Da jeg var færdig med PhD´en så var vi fem mennesker, der fik 400 millioner kroner, et lokale på 12 m2 og et stempel fra Undervisningsministeriet. Så skulle vi bare have et nyt universitet op og køre på seks måneder. Det kalder jeg mit første start-up. Det blev til IT-Universitetet."
White paper
Dit netværk holder dig tilbage! Sådan gør du Virtual Cloud Network skarpere
I vor tids teknologi er kun én ting konstant: Udviklingen. Vi er midt i en digital disruption, som transformerer alle industrier, alle virksomheder og alle teams. Så hvad gør I? I dette white paper kigger vi nærmere på, hvad det kræver for at få en succesfuld digital transformation. Hvordan du kan tilpasse services på dage i stedet for måneder, fleksibiliteten i at kunne reagere på feedback og muligheder i realtid, og hurtigheden og forudsigelsen til at kunne levere en bedre og mere værdifuld kundeservice.