Artikel top billede

Pressefoto

Danmarks rigeste mand skyder millionbeløb i aarhusiansk it-selskab

Anders Holch Povlsen, der er kåret til Danmarks rigeste mand i 2018, øger sin investering i det aarhusianske it-firma Plandisc, der nu har over 37.000 brugere.

Bestseller-rigmanden Anders Holch Povlsen, der ifølge magasinet Forbes er Danmark rigeste mand, investerer flere penge i den aarhusianske it-virksomhed Plandisc, der udvikler digitale planlægningsværktøjer til virksomheder.

Ifølge Forbes' seneste opgørelse for 2018 er Bestseller-milliadærens formue på hele 7,4 milliarder dollar, svarende til i underkanten af 50 milliarder kroner.

Allerede i 2017 skød Anders Holch Povlsen penge i Plandisc gennem investeringsfirmaet Heartland, og den investerering følges nu op af et ukendt millionbeløb.

Det bekræfter Plandiscs medejer, Torben Stigaard, over for Børsen, hvor han også understreger, at Heartlands ejerandel af selskabet forbliver under 30 procent.

Læs også: Dansk top-CIO færdig i Bestseller efter fem år på posten - afløser allerede udnævnt

Her er Plandisc

Plandisc holder sin omsætning hemmelig, men råder nu over ti medarbejdere og mere end 37.000 brugere.

Danmark og Sverige er selskabets største markeder, og de to lande udgør til sammen 60 procent af omsætningen.

Også Innovationsfonden har nu skudt penge i det aarhusianske selskab.

Læs også: Fyret Bestseller-CIO: "Det er vanskeligt at implementere ERP succesfuldt"
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Edgemo A/S
Salg af hardware, software, konsulentydelser og services inden for virtualiseret infrastruktur, cloud, datacenteret og unified communication.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere


Premium
83.439 udviklere har talt: Her er de mest populære programmerings-sprog lige nu - og de mest hadede
Se listen over de mest populære programmerings-sprog lige nu. Og hvilke programmerings-sprog, som ikke ret mange udviklere kan lide.
Computerworld
Tysk unicorn-app stormer ind på det danske marked: Vil levere dine dagligvare-indkøb på 10 minutter
Gorillas er en app-drevet udbringningstjeneste, der er blevet kaldt for Europas hurtigstvoksende startup. Tjenesten vil nu udbringe dagligvare til danskerne inden for 10 minutter.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
Job & Karriere
Så meget kan du tjene: Disse stillinger giver den højeste løn i den danske it-branche lige nu
Du skal have ledelsesansvar, hvis du vil helt tops i lønhierakiet i den danske it-branche, viser nye tal. Se hvor meget du kan tjene i de stillinger i it-branchen, der giver den højeste månedsløn lige nu.
White paper
End-to-end Server Security: Hvad er det – og hvordan kan det styrke din forretning?
Hvorfor bør serverbaseret sikkerhed være en kritisk del af din sikkerhedsinfrastruktur – og hvordan sikrer du, at din hardware kan leve op til kravene? Læs mere i dette whitepaper.