Artikel top billede

Apple drosler ned for iPhone-produktion efter problemer

Efter nedjustering og aktiedyk i sidste uge drosler Apple nu ned for produktionen af iPhone.

Apple drosler ned for produktionen af de tre iPhone-modeller XS, XS Max og XR, skriver den japanske erhvervsavis Nikkei Asian Review.

Ifølge avisen reducerer Apple produktionen af iPhone på selskabets samlefabrikker med omkring 10 procent i årets første kvartal.

Det sker primært på grund af faldende forventninger til salget på det store kinesiske marked, hvor Apple for tiden er i klemme i den politiske handels-batalje mellem USA og Kina.

Ifølge Nikkei Asian Review gav Apple i december sine underleverandører besked på, at selskabet skrue ned for produktionen af de tre modeller.

Apple sendte for få dage siden chokbølger gennem markederne, da det ellers uhyre fremgangsrige selskab for første gang i årevis nedjusterede sine forventninger.

Det kan du læse mere om her: Apple nedjusterer for første gang i lang tid: Se Tim Cooks brev til investorerne her - aktiekurs dykker brat

Den japanske avis skriver dog, at Apple besluttede at drosle ned for produktionen af de tre iPhone-modeller før selskabets nedjustering.

Ifølge Reuters forventer Apple alt i alt at producere mellem 40 millioner og 43 millioner iPhones i første kvartal. Tidligere meldinger har lydt på omkring 47 millioner enheder.

Læs også:

Apple nedjusterer for første gang i lang tid: Se Tim Cooks brev til investorerne her - aktiekurs dykker brat

Efter rekordtal: Samsung følger Apple med dyster smartphone-udmelding

Apple stopper for salg af iPhone 7 og iPhone 8 i tyske Apple-butikker
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere