Artikel top billede

Danske Visiopharm ramt af nedtur: Jagt på kapital har ramt salget i virksomheden

Det danske softwareselskab Visiopharms jagt på kapital forud for en mulig børsnoterinng har kostet dyrt.

Det danske softwareselskab Visiopharms intense jagt på kapital har kostet dyrt, skriver Børsen.

I seneste regnskab er salget faldet fra 62,5 millioner kroner til nu 56,2 millioner kroner, mens selskabet lander et driftsunderskud 12,5 millioner kroner.

Visiopharm med omkring 50 medarbejdere sigter efter en snarlig børsnotering.

Selskabet udvikler software til billedanalyse af celler til brug i kræftdiagnostik. Selskabet omsætning kommer fra salg af software, videresalg af hardware såsom scannere til kunderne, der primært er hospitaler og større medicinalselskaber.

Det fik i sommer 100 millioner kroner fra blandt andet Vækstfonden og ATP.

Det kan du læse mere om her: Dansk software-selskab henter investering på 100 millioner kroner forud for børsnotering.

Og det har været netop jagten på kapital, der har ramt salget, fortæller direktør Michael Grunkin til avisen. Han stiftede selskabet i 2001 sammen med Johan Doré Hansen.

Han siger til Børsen, at han og selskabets ledelsen ikke har haft det sædvalige fokus på salget i det seneste år.

“Vi har hele tiden vidst, at det år, vi skulle bruge på at rejse penge, vil være et år med lavvækst, og at det så blev mindre, end vi regnede med, er vi selvfølgelig skuffede over. Det vil jeg ikke lægge skjul på,” siger han til avisen.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på hændelser. Det handler om at eliminere kompleksitet, sikre smidighed og sikre fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
Den nye kulørte iMac er så Applesk at det næsten gør ondt – og derfor ville jeg ikke selv købe en
Apple-dyderne lever i allerbedste velgående i selskabets nye, lækre og farverige iMac – og det bør få dig til at se dig om efter noget andet.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Salesforce er blevet populær hos IT-kriminelle – luk sikkerhedshullerne før det går galt
Mange bygger en stor del af deres IT-strategi på Salesforce, men glemmer at sikre cloudplatformen. Læs her, hvordan du forebygger ødelæggende angreb og kritiske datatab.