Artikel top billede

Danske Visiopharm ramt af nedtur: Jagt på kapital har ramt salget i virksomheden

Det danske softwareselskab Visiopharms jagt på kapital forud for en mulig børsnoterinng har kostet dyrt.

Det danske softwareselskab Visiopharms intense jagt på kapital har kostet dyrt, skriver Børsen.

I seneste regnskab er salget faldet fra 62,5 millioner kroner til nu 56,2 millioner kroner, mens selskabet lander et driftsunderskud 12,5 millioner kroner.

Visiopharm med omkring 50 medarbejdere sigter efter en snarlig børsnotering.

Selskabet udvikler software til billedanalyse af celler til brug i kræftdiagnostik. Selskabet omsætning kommer fra salg af software, videresalg af hardware såsom scannere til kunderne, der primært er hospitaler og større medicinalselskaber.

Det fik i sommer 100 millioner kroner fra blandt andet Vækstfonden og ATP.

Det kan du læse mere om her: Dansk software-selskab henter investering på 100 millioner kroner forud for børsnotering.

Og det har været netop jagten på kapital, der har ramt salget, fortæller direktør Michael Grunkin til avisen. Han stiftede selskabet i 2001 sammen med Johan Doré Hansen.

Han siger til Børsen, at han og selskabets ledelsen ikke har haft det sædvalige fokus på salget i det seneste år.

“Vi har hele tiden vidst, at det år, vi skulle bruge på at rejse penge, vil være et år med lavvækst, og at det så blev mindre, end vi regnede med, er vi selvfølgelig skuffede over. Det vil jeg ikke lægge skjul på,” siger han til avisen.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere