Topchef forlader TDC

Topchef Lars Torpe Christoffersen forlader TDC til fordel for selskabet Mach Dan Net, som blev skabt, da TDC i sidste måned solgte Dan Net for 1,2 milliarder kroner. Lars Torpe Christoffersen har som chef for TDC Totalløsninger været en af de øverst placerede personer under koncernchef Henning Dyremose.

En af de allerhøjest placerede personer i TDC, Lars Torpe Christoffersen, forlader efter 14 år teleselskabet til fordel for Mach Dan Net, som blev skabt, da TDC i sidste måned solgte Dan Net til konkurrenten Mach for 1,2 milliarder kroner.

Lars Torpe Christoffersen har hidtil stået i spidsen for TDC Totalløsninger, som inkluderer TDC's internet- og fastnetforretning og sidste år omsatte for over 17 milliarder kroner.

Nu skal han i stedet stå i spidsen for Mach Dan Net, der tjener penge på at afregne mellem forskellige internationale mobilselskaber og har en anden tidligere TDC-mand, Agner Mark, som arbejdende bestyrelsesformand.

- Med min nye stilling i Mach Dan Net får jeg mulighed for at stå i spidsen for en global virksomhed med et stort udviklingspotentiale, siger Lars Torpe Christoffersen.

Tidligere bestyrelsesformand

Han var bestyrelsesformand i Dan Net indtil for to uger siden og har derfor et indgående kendskab til selskabet, hvis 350 ansatte han nu skal stå i spidsen for.

Hans største opgave bliver at få Dan Net til at fungere sammen med den hidtidige konkurrent Mach på et marked, der er præget af hurtig teknologisk udvikling.

- Både Mach og Dan Net har uafhængigt af hinanden bevist deres evner på markedet for inter-operatør billing services. Nu skal vi i gang med at udvikle og implementere en ny strategi for virksomheden, siger Lars Torpe Christoffersen.

Rokade i Schweiz

Til at erstatte Lars Torpe Christoffersen som administrerende direktør for TDC Totalløsninger har TDC hentet Kim Frimer hjem fra Schweiz, hvor han i de seneste fire år har stået i spidsen for TDC Switzerland.

For at slutte ledelsesrokaden bliver Hans Peter Baumgartner ny direktør for det schweiziske teleselskab, der markedsfører sig selv under navnet Sunrise.

Hans Peter Baumgartner kommer fra en stilling som chef for mobilforretningen i Schweiz, mens Kim Frimer tidligere har stået i spidsen for Talkline i Tyskland.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning: Skab enestående kundeoplevelser med viden og data i centrum

Data står i centrum, når du skal styrke kundeoplevelsen – eller det burde det i hvert fald gøre. På denne konference vil du møde eksperter indenfor CX og komme i dybden med, hvordan du sætter data, transparens og viden til at arbejde for dig i din Customer Experience-strategi.

07. maj 2024 | Læs mere


Kunstig Intelligens (AI) Masterclass - fra futuristisk idé til uundværlig ressource

Velkommen til en Masterclass om kunstig Intelligens (AI) og den transformative kraft, som kan tage din organisation og karriere til næste niveau. AI er gået fra at være en futuristisk idé til at blive en uundværlig ressource for virksomheder over hele verden og har allerede sat sit præg på den måde, som vi arbejder på, træffer beslutninger og kommunikerer med vores kunder.

07. maj 2024 | Læs mere


Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere