Vinderen er fundet:Her er Danmarks bedste CIO: Susanne Schustin fra Blue Water Shipping er Årets CIO 2023

Artikel top billede

Ford byder snart ind med ambitiøs elbil: Kan slå rekorder på rækkevidde

Ford vil offentliggøre sin første elbil med lang rækkevidde inden udgangen af 2020.

Hvordan denne bil skal se ud, giver den amerikanske producent kun antydningen af, men udgangspunktet skulle være producentens sportslige Mustang-coupé og en endnu ikke offentliggjort konceptbil som selskabet kalder ’Mach 1’, skriver The Verge.

Elbilen har ikke noget navn endnu, men forventes at lande i et felt af high-end elbiler som Tesla Model 3, Audis E-tron, Jaguar iPace, Volvos Polestar 2 eller den kommende Porsche Taycan.

Se også: Det bliver denne Porsche, som skal udkonkurrere Teslas topmodel

Op til 600 kilometers rækkevidde

Særligt batteriets rækkevidde giver bekymringer ved elbiler, men her lover Ford at der kan leveres en reel rækkevidde på over 300 amerikanske mil per opladning, svarende til knap 500 kilometer.

Efter den nye WLTP-standardm, vil den nye Ford kunne tilbagelægge over 600 kilometer. Måles bilen efter den aldrende NEDC standard, kan rækkevidden utvivlsomt strækkes, men det vil sandsynligvis kræve en meget let speederfod.

I dag er det Teslas Model S i P100D versionen der kan bryste sig af klodens længste rækkevidde ved at kunne mønstre 540 kilometer på en enkel opladning efter WLTP-standarden.

Se også: Så kom de danske priser: Tesla Model 3 får dansk debut i februar 2019
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
B2B automatisering

Globale software- og udviklerhuse såsom Microsoft, IBM, Salesforce og SAP mangedobler i disse år deres investeringer i udvikling af teknologi, der integrerer automatisering i ERP-platforme og andre forretningskritiske services. Du får konkret viden om, hvordan stadig flere koncerner samt mindre og mellemstore virksomheder allerede i dag konverterer processer, så langt de fleste sager håndteres automatisk, mens kun et mindretal behandles manuelt.

14. juni 2023 | Læs mere


NIS2 - Når ansvaret for cyberforsvaret lægges i hænderne på danske produktionsvirksomheder

I takt med at cybertruslen stiger og kravene til cybersikkerheden skærpes, når det nye NIS2-direktiv træder i kraft den 17. oktober 2024 bliver en endnu større del af det officielle ansvar for at beskytte den kritiske infrastruktur i Danmark lagt i hænderne på direktionen og bestyrelserne i private produktionsvirksomheder og ledelsen i offentlige organisationer og myndigheder.

14. juni 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Skab og dokumentér værdien af virksomhedens enterprise arkitektur

Vi går i dybden med, hvordan du kan optimerer driften af dit it-landskab præget af et godt mix af egne datacentre, hostede løsninger, API-integrationer og middleware – alt tilsat et stigende antal cloud-løsninger, som binder løsningerne sammen. Programmet for dagen afspejler den situation, virksomheder møder i bestræbelserne på at håndtere et it-landskab i forandring, hvor man skal have virksomhedens egen infrastruktur til at spille sammen med integration til cloudbaserede elementer.

15. juni 2023 | Læs mere