Derfor crasher lufthavne og it-systemer:Opdatering fra Crowdstrike har ramt Microsofts systemer i hele verden

Artikel top billede

Lancering af fadæseramt Samsung-telefon svæver stadigvæk i uvished

Samsung har endnu ikke meldt en lanceringsdato ud for den fadæse-ramte Galaxy Fold, der tidligere blev præsenteret som verdens første telefon med en foldbar skærm.

Det er stadigvæk uvist, hvornår Samsungs forsinkede og fadæseramte foldbare-telefon Galaxy Fold vil blive lanceret.

For ifølge nyhedsbureauet Reuters undskylder Samsung nu til de amerikanske kunder, der allerede har forudbestilt telefonen, og samtidig oplyser Samsung, at selskabet endnu ikke kan oplyse en ny leveringsdato for telefonen.

”Hvis vi ikke hører fra dig, og vi endnu ikke har afsendt telefonen den 31. maj, så vil din ordre automatisk blive annulleret,” lyder det fra Samsung ifølge Reuters i en mail til de kunder, der har forudbestilt telefonen.

Det var ellers planen, at de danske kunder skulle være blandt de første, der kunne få fingre i den nye telefon.

Samsung har således tidligere oplyst, at de første telefoner ville lande i de danske butikker den 3. maj. Altså i sidste uge.

Læs også: Danskerne bliver de første, der kan købe en af de revolutionerende foldetelefoner

Verdens første foldbare smartphone

Telefonen blev ellers lanceret med stor bravour tilbage i februar, hvor Samsung introducerede den som verdens første smartphone med en foldbar skærm.

Men den plan blev forkastet, da en række amerikanske anmeldere kunne afsløre, at der var store problemer med telefonens skærm.

Telefonen ville med en vejledende pris på 15.900 kroner være blevet en af de absolut dyreste smartphones på markedet, og Samsung har tidligere oplyst, at selskabet planlagde at bygge mindst en million fold-telefoner.

Læs også:
Samsung tilbagekalder sin foldbare telefon: Flere defekte enheder i omløb

Så kom Samsungs første foldbare telefon: Ualmindelig lækker, banebrydende - og ualmindelig dyr
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Itm8 | IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere