Artikel top billede

Lancering af fadæseramt Samsung-telefon svæver stadigvæk i uvished

Samsung har endnu ikke meldt en lanceringsdato ud for den fadæse-ramte Galaxy Fold, der tidligere blev præsenteret som verdens første telefon med en foldbar skærm.

Det er stadigvæk uvist, hvornår Samsungs forsinkede og fadæseramte foldbare-telefon Galaxy Fold vil blive lanceret.

For ifølge nyhedsbureauet Reuters undskylder Samsung nu til de amerikanske kunder, der allerede har forudbestilt telefonen, og samtidig oplyser Samsung, at selskabet endnu ikke kan oplyse en ny leveringsdato for telefonen.

”Hvis vi ikke hører fra dig, og vi endnu ikke har afsendt telefonen den 31. maj, så vil din ordre automatisk blive annulleret,” lyder det fra Samsung ifølge Reuters i en mail til de kunder, der har forudbestilt telefonen.

Det var ellers planen, at de danske kunder skulle være blandt de første, der kunne få fingre i den nye telefon.

Samsung har således tidligere oplyst, at de første telefoner ville lande i de danske butikker den 3. maj. Altså i sidste uge.

Læs også: Danskerne bliver de første, der kan købe en af de revolutionerende foldetelefoner

Verdens første foldbare smartphone

Telefonen blev ellers lanceret med stor bravour tilbage i februar, hvor Samsung introducerede den som verdens første smartphone med en foldbar skærm.

Men den plan blev forkastet, da en række amerikanske anmeldere kunne afsløre, at der var store problemer med telefonens skærm.

Telefonen ville med en vejledende pris på 15.900 kroner være blevet en af de absolut dyreste smartphones på markedet, og Samsung har tidligere oplyst, at selskabet planlagde at bygge mindst en million fold-telefoner.

Læs også:
Samsung tilbagekalder sin foldbare telefon: Flere defekte enheder i omløb

Så kom Samsungs første foldbare telefon: Ualmindelig lækker, banebrydende - og ualmindelig dyr
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere


Årets CIO 2023

Vi skal finde Årets CIO 2023 og den kvinde eller mand, som i et helt år kan bryste sig af at være landets bedste CIO og løfte arven efter Årets CIO 2022 Ann Fogelgren fra GN og de 16 andre, der løb med prisen før hende.

08. juni 2023 | Læs mere


B2B automatisering

Globale software- og udviklerhuse såsom Microsoft, IBM, Salesforce og SAP mangedobler i disse år deres investeringer i udvikling af teknologi, der integrerer automatisering i ERP-platforme og andre forretningskritiske services. Du får konkret viden om, hvordan stadig flere koncerner samt mindre og mellemstore virksomheder allerede i dag konverterer processer, så langt de fleste sager håndteres automatisk, mens kun et mindretal behandles manuelt.

14. juni 2023 | Læs mere