Artikel top billede

Lancering af fadæseramt Samsung-telefon svæver stadigvæk i uvished

Samsung har endnu ikke meldt en lanceringsdato ud for den fadæse-ramte Galaxy Fold, der tidligere blev præsenteret som verdens første telefon med en foldbar skærm.

Det er stadigvæk uvist, hvornår Samsungs forsinkede og fadæseramte foldbare-telefon Galaxy Fold vil blive lanceret.

For ifølge nyhedsbureauet Reuters undskylder Samsung nu til de amerikanske kunder, der allerede har forudbestilt telefonen, og samtidig oplyser Samsung, at selskabet endnu ikke kan oplyse en ny leveringsdato for telefonen.

”Hvis vi ikke hører fra dig, og vi endnu ikke har afsendt telefonen den 31. maj, så vil din ordre automatisk blive annulleret,” lyder det fra Samsung ifølge Reuters i en mail til de kunder, der har forudbestilt telefonen.

Det var ellers planen, at de danske kunder skulle være blandt de første, der kunne få fingre i den nye telefon.

Samsung har således tidligere oplyst, at de første telefoner ville lande i de danske butikker den 3. maj. Altså i sidste uge.

Læs også: Danskerne bliver de første, der kan købe en af de revolutionerende foldetelefoner

Verdens første foldbare smartphone

Telefonen blev ellers lanceret med stor bravour tilbage i februar, hvor Samsung introducerede den som verdens første smartphone med en foldbar skærm.

Men den plan blev forkastet, da en række amerikanske anmeldere kunne afsløre, at der var store problemer med telefonens skærm.

Telefonen ville med en vejledende pris på 15.900 kroner være blevet en af de absolut dyreste smartphones på markedet, og Samsung har tidligere oplyst, at selskabet planlagde at bygge mindst en million fold-telefoner.

Læs også:
Samsung tilbagekalder sin foldbare telefon: Flere defekte enheder i omløb

Så kom Samsungs første foldbare telefon: Ualmindelig lækker, banebrydende - og ualmindelig dyr




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere


OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere