Artikel top billede

Lancering af fadæseramt Samsung-telefon svæver stadigvæk i uvished

Samsung har endnu ikke meldt en lanceringsdato ud for den fadæse-ramte Galaxy Fold, der tidligere blev præsenteret som verdens første telefon med en foldbar skærm.

Det er stadigvæk uvist, hvornår Samsungs forsinkede og fadæseramte foldbare-telefon Galaxy Fold vil blive lanceret.

For ifølge nyhedsbureauet Reuters undskylder Samsung nu til de amerikanske kunder, der allerede har forudbestilt telefonen, og samtidig oplyser Samsung, at selskabet endnu ikke kan oplyse en ny leveringsdato for telefonen.

”Hvis vi ikke hører fra dig, og vi endnu ikke har afsendt telefonen den 31. maj, så vil din ordre automatisk blive annulleret,” lyder det fra Samsung ifølge Reuters i en mail til de kunder, der har forudbestilt telefonen.

Det var ellers planen, at de danske kunder skulle være blandt de første, der kunne få fingre i den nye telefon.

Samsung har således tidligere oplyst, at de første telefoner ville lande i de danske butikker den 3. maj. Altså i sidste uge.

Læs også: Danskerne bliver de første, der kan købe en af de revolutionerende foldetelefoner

Verdens første foldbare smartphone

Telefonen blev ellers lanceret med stor bravour tilbage i februar, hvor Samsung introducerede den som verdens første smartphone med en foldbar skærm.

Men den plan blev forkastet, da en række amerikanske anmeldere kunne afsløre, at der var store problemer med telefonens skærm.

Telefonen ville med en vejledende pris på 15.900 kroner være blevet en af de absolut dyreste smartphones på markedet, og Samsung har tidligere oplyst, at selskabet planlagde at bygge mindst en million fold-telefoner.

Læs også:
Samsung tilbagekalder sin foldbare telefon: Flere defekte enheder i omløb

Så kom Samsungs første foldbare telefon: Ualmindelig lækker, banebrydende - og ualmindelig dyr
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Premium
Den store app-bombe fra Microsoft og Amazon: Tilbyder Android-apps i Windows 11
Alt om Windows 11: Et uventet samarbejde mellem de to største cloud-giganter bringer nu millionvis af apps til Windows-økosystemet.
Computerworld
I aften går det løs: Windows 11 slippes løs – følg med her
Det er intet mindre end 'årtiets opdatering', som Microsoft forventes at løfte sløret for senere på dagen.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
White paper
Derfor virker mailbårne angreb – og sådan beskytter du dig
Cyberangreb via email er blandt de mest udbredte cybertrusler, og i dette whitepaper får du viden om hvordan de mest udbredte typer fungerer, detekteres og afvises.