Artikel top billede

Ny direktør til Bording Group: Selskabets chief digital officer bliver CEO - varsler store opkøb

Den danske marketing-kæmpe Bording Group forfremmer selskabets chief digital officer - og søn af den tidligere CEO - til ny administrerende direktør.

Den danske marketing-kæmpe Bording Group får ny topchef i skikkelse af den 35-årige Bernt Therp.

Han kommer fra en stilling som chief digital officer i selskabet - og så er han søn af Hans Therp, der har været hovedaktionær og administrerende direktør i selskabet i de seneste 35 år.

Bording Group er et af de helt store marketing-selskaber herhjemme.

Selskabet iværksatte for et halvt års tid siden et stort kursskifte med fokus på mere digitale virkemidler.

Det skete i erkendelsen af, at de fysiske reklameprodukter ikke er, hvad de har været - men at den digitale del af marketing-branchen med selskaber som Valtech, Magnetic og Vertic i dag buldrer frem.

Det kan du læse mere om her: Børsnoterede F.E. Bording i stort kursskifte: Vil satse på digital udvikling og opkøb af it-startups.

Forude venter nu ikke mindst planer om store opkøb for Bording.

“Første store opgave for den nye topchef er at orkestrere tocifrede millioninvesteringer i iværksættere og software-baserede løsninger til blandt andet en presset detailbranche som led i kampen mod blandt andet Amazon. Investeringerne er centrale i strategien, der skal løfte væksten og sikre, at Bording Group rammer milliardomsætning,” meddeler selskabet.

Bernt Therp overtager et selskab, der i dag omsætter for omkring 650 millioner kroner om året.

Han har været CDO i selskabet i de seneste tre år med fokus på udvikling af digitale produkter. Og den udvikling vil fortsætte.

"Vi er bredt og solidt funderet i en række forskellige sektorer, en af de store opgaver, der ligger her og nu, og som vi er i gang med at eksekvere på, er investeringen i nye softwareløsninger til en presset detailbranche, så de i langt højere grad end i dag får mulighed for at give kunderne intelligente tilbud på tværs af alle deres salgskanaler," siger Bernt Therp.

Den afgående direktør, Hans Therp, peger på, at timingen efter hans opfattelse er rigtig nu.

“Vi mener timingen til generationsskiftet er den rette nu. Selskaberne i Bording Group står stærkt, men når det er sagt, så står vi foran konstant transformation og massive investeringer i tech-iværksættere og softwareløsninger. Og her rykker den yngre generation ind med et nyt og digitalt mindset samt en indsigt i nye teknologier, som Bording Group har brug for nu,” siger han.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere