Artikel top billede

Ny direktør til Bording Group: Selskabets chief digital officer bliver CEO - varsler store opkøb

Den danske marketing-kæmpe Bording Group forfremmer selskabets chief digital officer - og søn af den tidligere CEO - til ny administrerende direktør.

Den danske marketing-kæmpe Bording Group får ny topchef i skikkelse af den 35-årige Bernt Therp.

Han kommer fra en stilling som chief digital officer i selskabet - og så er han søn af Hans Therp, der har været hovedaktionær og administrerende direktør i selskabet i de seneste 35 år.

Bording Group er et af de helt store marketing-selskaber herhjemme.

Selskabet iværksatte for et halvt års tid siden et stort kursskifte med fokus på mere digitale virkemidler.

Det skete i erkendelsen af, at de fysiske reklameprodukter ikke er, hvad de har været - men at den digitale del af marketing-branchen med selskaber som Valtech, Magnetic og Vertic i dag buldrer frem.

Det kan du læse mere om her: Børsnoterede F.E. Bording i stort kursskifte: Vil satse på digital udvikling og opkøb af it-startups.

Forude venter nu ikke mindst planer om store opkøb for Bording.

“Første store opgave for den nye topchef er at orkestrere tocifrede millioninvesteringer i iværksættere og software-baserede løsninger til blandt andet en presset detailbranche som led i kampen mod blandt andet Amazon. Investeringerne er centrale i strategien, der skal løfte væksten og sikre, at Bording Group rammer milliardomsætning,” meddeler selskabet.

Bernt Therp overtager et selskab, der i dag omsætter for omkring 650 millioner kroner om året.

Han har været CDO i selskabet i de seneste tre år med fokus på udvikling af digitale produkter. Og den udvikling vil fortsætte.

"Vi er bredt og solidt funderet i en række forskellige sektorer, en af de store opgaver, der ligger her og nu, og som vi er i gang med at eksekvere på, er investeringen i nye softwareløsninger til en presset detailbranche, så de i langt højere grad end i dag får mulighed for at give kunderne intelligente tilbud på tværs af alle deres salgskanaler," siger Bernt Therp.

Den afgående direktør, Hans Therp, peger på, at timingen efter hans opfattelse er rigtig nu.

“Vi mener timingen til generationsskiftet er den rette nu. Selskaberne i Bording Group står stærkt, men når det er sagt, så står vi foran konstant transformation og massive investeringer i tech-iværksættere og softwareløsninger. Og her rykker den yngre generation ind med et nyt og digitalt mindset samt en indsigt i nye teknologier, som Bording Group har brug for nu,” siger han.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Tieto Denmark A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på hændelser. Det handler om at eliminere kompleksitet, sikre smidighed og sikre fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
Den nye kulørte iMac er så Applesk at det næsten gør ondt – og derfor ville jeg ikke selv købe en
Apple-dyderne lever i allerbedste velgående i selskabets nye, lækre og farverige iMac – og det bør få dig til at se dig om efter noget andet.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Sådan: Ryd forhindringerne af vejen på cloudrejsen
IBM Cloud gør det lettere at lægge kritiske applikationer i skyen eller på en hybrid platform samt bevare kontrol og ejerskab – med fuld understøttelse af SAP og VMware.