Artikel top billede

Ny direktør til Bording Group: Selskabets chief digital officer bliver CEO - varsler store opkøb

Den danske marketing-kæmpe Bording Group forfremmer selskabets chief digital officer - og søn af den tidligere CEO - til ny administrerende direktør.

Den danske marketing-kæmpe Bording Group får ny topchef i skikkelse af den 35-årige Bernt Therp.

Han kommer fra en stilling som chief digital officer i selskabet - og så er han søn af Hans Therp, der har været hovedaktionær og administrerende direktør i selskabet i de seneste 35 år.

Bording Group er et af de helt store marketing-selskaber herhjemme.

Selskabet iværksatte for et halvt års tid siden et stort kursskifte med fokus på mere digitale virkemidler.

Det skete i erkendelsen af, at de fysiske reklameprodukter ikke er, hvad de har været - men at den digitale del af marketing-branchen med selskaber som Valtech, Magnetic og Vertic i dag buldrer frem.

Det kan du læse mere om her: Børsnoterede F.E. Bording i stort kursskifte: Vil satse på digital udvikling og opkøb af it-startups.

Forude venter nu ikke mindst planer om store opkøb for Bording.

“Første store opgave for den nye topchef er at orkestrere tocifrede millioninvesteringer i iværksættere og software-baserede løsninger til blandt andet en presset detailbranche som led i kampen mod blandt andet Amazon. Investeringerne er centrale i strategien, der skal løfte væksten og sikre, at Bording Group rammer milliardomsætning,” meddeler selskabet.

Bernt Therp overtager et selskab, der i dag omsætter for omkring 650 millioner kroner om året.

Han har været CDO i selskabet i de seneste tre år med fokus på udvikling af digitale produkter. Og den udvikling vil fortsætte.

"Vi er bredt og solidt funderet i en række forskellige sektorer, en af de store opgaver, der ligger her og nu, og som vi er i gang med at eksekvere på, er investeringen i nye softwareløsninger til en presset detailbranche, så de i langt højere grad end i dag får mulighed for at give kunderne intelligente tilbud på tværs af alle deres salgskanaler," siger Bernt Therp.

Den afgående direktør, Hans Therp, peger på, at timingen efter hans opfattelse er rigtig nu.

“Vi mener timingen til generationsskiftet er den rette nu. Selskaberne i Bording Group står stærkt, men når det er sagt, så står vi foran konstant transformation og massive investeringer i tech-iværksættere og softwareløsninger. Og her rykker den yngre generation ind med et nyt og digitalt mindset samt en indsigt i nye teknologier, som Bording Group har brug for nu,” siger han.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Nye muligheder - ny værdi. Få mere ud af Microsoft Dynamics 365 CE - med særligt fokus på kunstig intelligens (AI)

Kunstig intelligens, stemmegenkendelse, Open AIs meget omtalte ChatGPT, integrationer til Outlook, Teams og meget mere. Microsoft Dynamics 365-platformen byder på masser af muligheder for at øge produktiviteten, forbedre kundeservicen, få bedre indsigt i forretningen og i det hele taget rykke fra konkurrenterne.

29. marts 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

30. marts 2023 | Læs mere


Seminar: Optimér databasen og styrk kritiske processer på tværs af platform, cloud og on-premise

Det er lettere sagt end gjort at optimere databasemiljøet i en hybrid, distribueret infrastruktur, hvor funktionalitet og stabilitet er afhængig af en lang række integrationer med platforme og teknologier fra talrige leverandører. Derfor sætter vi fokus på, hvordan du som DBA’er, infrastrukturspecialist eller IT-chef får de bedste forudsætninger for at lykkes med indsatsen. Du får konkret og opdateret viden om værktøjer og kompetencer, der gør det muligt at løfte opgaven i din virksomhed. Uanset om I satser på Oracle DB, Microsoft SQL eller PostgreSQL på eksempelvis IBM Cloud – eller en blanding heraf.

30. marts 2023 | Læs mere