Artikel top billede

Danske SimCorp køber AIM Holding for lige under en halv milliard kroner - opsluger helt AIM's hovedprodukt

Danske SimCorp overtager data management-selskabet AIM Software, hvis hovedprodukt nu bliver indlemmet helt i SimCorps portefølje. Opkøbet vil styrke SimCorps' "konkurrencekraft i markedet,' hedder det.

SimCorp betaler 60 millioner euro for det østrigske selskab, der har kontorer i Østrig, Tyskland, USA, Storbritannien og Indien.

“Opkøbet vil styrke SimCorps strategiske position og konkurrencekraft i markedet,” lyder det fra SimCorp i en udsendt meddelelse.

Selskabet peger på, at data management er et område, der bliver vigtigere og vigtigere for selskaber på købssiden.

Ligeledes spiller data management en stigende rolle i ‘for alle investerings-manageres operationelle grundlag,” lyder det fra SimCorp.

SimCorp meddeler, at AIM Softwares løsninger efter SimCorps vurdering er markedsledende, der vil give ‘SimCorp en endnu stærkere ‘value proposition.’’

Skal integreres

Det er nu planen, at AIM Softwares løsninger skal integreres fuldt ind i SimCorps løsninger, når handlen bliver gennemført med indgangen til august.

AIM Softwares hovedprodukt hedder i dag Gain, og det vil blive omdøbt til SimCorp Gain og blive det centrale produkt i SimCorps fremtidige løsning inden for data management.

SimCorp har netop offentlliggjort regnskab for i fjor, og det viser et selskabet i forrygende god form.

Du kan læse mere om opkøbet hos SimCorp her.

Læs også:

Simcorp presses af tøvende kunder: "Det har nok været det hidtil mest hektiske år"

SimCorp er i forrygende god form: Omsætning og indtjening vokser kraftigt - og der er mere i vente

SimCorp satser på nye kunder før 1. april trods langstrakte forhandlingsforløb: "De længste salgsforløb tager seks til ni år"
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Nye muligheder - ny værdi. Få mere ud af Microsoft Dynamics 365 CE - med særligt fokus på kunstig intelligens (AI)

Kunstig intelligens, stemmegenkendelse, Open AIs meget omtalte ChatGPT, integrationer til Outlook, Teams og meget mere. Microsoft Dynamics 365-platformen byder på masser af muligheder for at øge produktiviteten, forbedre kundeservicen, få bedre indsigt i forretningen og i det hele taget rykke fra konkurrenterne.

29. marts 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

30. marts 2023 | Læs mere


Seminar: Optimér databasen og styrk kritiske processer på tværs af platform, cloud og on-premise

Det er lettere sagt end gjort at optimere databasemiljøet i en hybrid, distribueret infrastruktur, hvor funktionalitet og stabilitet er afhængig af en lang række integrationer med platforme og teknologier fra talrige leverandører. Derfor sætter vi fokus på, hvordan du som DBA’er, infrastrukturspecialist eller IT-chef får de bedste forudsætninger for at lykkes med indsatsen. Du får konkret og opdateret viden om værktøjer og kompetencer, der gør det muligt at løfte opgaven i din virksomhed. Uanset om I satser på Oracle DB, Microsoft SQL eller PostgreSQL på eksempelvis IBM Cloud – eller en blanding heraf.

30. marts 2023 | Læs mere