Innovationsdirektør Anne-Sofie Nielsen færdig hos Nemlig.com efter syv måneder på posten

Ved årsskiftet tog Nemlig.coms daværende teknologidirektør Anne-Sofie Nielsen skridtet op og blev forfremmet til innovationsdirektør. Men efter syv måneder i stillingen er hendes tid i selskabet nu forbi.

Innovationsdirektør Anne-Sofie Nielsen er færdig hos online-supermarkedet Nemlig.com.

Det sker blot syv måneder efter, at hun ved årsskiftet blev forfremmet fra en stilling som teknologidirektør, CTO.

Det oplyser Anne-Sofie Nielsen i et Linkedin-opslag.

"I næste uge vil jeg sige farvel til Stefan Plenge (administrerende direktør for Nemlig.com, red.) og resten af det fantastiske hold hos Nemlig.com. Det har været fire super spændende år som CTO og Chief Innovation Officer (innovationsdirektør, red.), og det tager pusten fra mig at tænke tilbage på alle de ting, vi har oplevet sammen; Lige fra at lave 'rip and replace' i vores lagerkontrolsystem til at lancere et prisvindende website og en prisvindende app," skriver Anne Sofie Nielsen i Linkedin-meddelelsen.

Stillingen som teknologidirektør havde Anne-Sofie Nielsen bestredet siden juni 2015, hvilket betyder, at hun nu forlader Nemlig.com efter lidt over fire års ansættelse.

Ved årsskiftet skiftede hun til en nyoprettet stilling som innovationsdirektør i en større ledelsesrokade.

Det kan du læse mere om her: Nemlig.com skifter ud i topledelsen med omfattende rokade: Her er selskabets nye CIO

Uvis årsag til fratrædelsen
I Anne-Sofie Nielsens Linkedin-besked forklarer hun ikke, hvorfor hun stopper hos Nemlig.com blot syv måneder, efter hun tiltrådte en ny stilling.

"Nu er det tid for mig til at finde en ny mulighed, hvor jeg kan udfolde min passion for at levere gode software-produkter- og services, bygge og skalere teknologi og product management teams og arbejde strategisk med at give konkurrenterne baghjul," skriver Anne-Sofie Nielsen i opslaget, hvor hun også opfordrer folk til at kontakte hende, hvis man kender til muligheder, der kan være interessante for hende.

Læs også: Nemlig.coms hemmelige algoritme skal skabe Danmarks mest personlige supermarked: "Vi vil være en moderne udgave af den gamle købmand, der kender dig, når du træder ind af døren"

Bestyrelsesmedlem for aarhusiansk it-virksomhed
Selv om Anne-Sofie Nielsen endnu ikke har fuldt overblik over fremtiden, står det allerede nu klart, at hun skal bruge en del af tiden som bestyrelsesmedlem for den aarhusianske it-virksomhed Alexandra Instituttet.

Her blev hun udpeget til bestyrelsen i april.

Computerworld har kontaktet Anne-Sofie Nielsen, der oplyser, at hun "ingen kommentarer" til forløbet om hendes fratrædelse.

Læs også: Alexandra Instituttet udnævner ny CEO: Han afløser Ole Lerhmann Madsen 1. oktober


Computerworld
Bitcoinen nåede lige at kulminere igen – men så kom krakket
Der blev sat en ny rekord for bitcoinens værdi i år – men godt 24 timer efter blev der høvlet næsten 20.000 kroner af den.
CIO
Podcast: Her er seks gode råd om ledelse og digitalisering fra danske top-CIO'er
The Digital Edge: Vi har talt med 17 af Danmarks dygtigste digitale ledere - og samlet deres seks bedste råd om digitalisering og ledelse. Få alle rådene på 26 minutter i denne episode af podcasten The Digital Edge.
Job & Karriere
Se Waoos forklaring: Derfor har selskabet fyret topchef Jørgen Stensgaard med omgående virkning
Waaos bestyrelse opsiger fiberselskabets topchef, Jørgen Stensgaard, der fratræder med omgående virkning. Se hele forklaringen fra Waao her.
White paper
Hyperkonvergeret infrastruktur: Få det bedste fra on-premise og cloud
Det står stadig mere klart, at cloud ikke er løsningen på alle udfordringer. Høje og ofte uigennemskuelige omkostninger er én årsag – omfattende krav til standardisering er en anden. Det efterlader organisationen i et limbo, hvor det kan være svært at finde den rette balance mellem cloudløsninger og det on-premise baserede datacenter. I denne hvidbog kan du få inspiration til, hvordan du opbygger en hyperkonvergeret infrastruktur, der opfylder kravene til hurtig skalering og forretningsmæssig agilitet med XaaS.