Artikel top billede

Danmark har verdens dyreste Netflix-abonnement - nu vil Netflix sænke priserne

Topchefen for den amerikanske streamingtjeneste gør det klart, at Netflix nu vil sænke priserne på en række markeder. Han vil endnu ikke afsløre, hvilke markeder der er tale om, men Danmark har de dyreste Netflix-abonnementer i verden.

Netflix vil eksperimentere med billige priser for streamingtjenesten på en række markeder.

Det er beskeden fra selskabets topchef Reed Hastings, men han vil ikke endnu løfte sløret for, hvor eller hvornår det sker.

Det skriver The Star.

Det er første gang, at Netflix melder ud, at selskabet vil sænke priserne på nogle markeder, og en prisnedsættelse vil dermed også markere en ændring i streamingstjenesten tilgang til de største markeder, hvor Netflix konsekvent har hævet priserne i takt med, at mængden af indholdet er blevte forøget.

Netflix tilbyder lige nu tre typer af abonnementer, og ifølge mediet har Netflix ikke planer om at sænke prisen på det billigste abonnement.

I stedet vil den prismodel enten være en fjerde abonnementsform eller være en alternativ udgave af de eksisterende abonnementsformer.

Læs også: Lyssky hjemmeside videresælger din Netflix-konto med 90 procent rabat

Danskere betaler mest for Netflix

De danske brugere vil uden tvivl håbe, at Danmark bliver et af de lande, som får glæde af de nye lavere Netflix-priser.

En prisundersøgelse fra analysevirksomheden Comparitech afslørede i september, at prisen på 79 kroner, der er prisen for det billigste danske Netflix-abonnement, er den højeste i verden.

Til sammenligning koster det tilsvarende abonnement i USA blot 9,1 dollar, svarende til omkring 60 kroner.

Det kan du læse mere om her: Danmark topper i ny prisundersøgelse: Vi betaler den højeste pris for vores Netflix-abonnement

Bestem selv hvordan dine film skal ende

De varslede prisnedsættelser er bare et af flere nye tiltag, som Netflix har bebudet i den seneste tid.

I begyndelsen af oktober meldte selskabet ud, at det er muligt for brugerne selv at bestemme, hvordan udvalgte film og serier på tjenesten skal ende.

Det kan du læse mere om her: Nu kan du selv bestemme, hvordan din Netflix-film skal ende
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Tieto Denmark A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere