Artikel top billede

Danmark har verdens dyreste Netflix-abonnement - nu vil Netflix sænke priserne

Topchefen for den amerikanske streamingtjeneste gør det klart, at Netflix nu vil sænke priserne på en række markeder. Han vil endnu ikke afsløre, hvilke markeder der er tale om, men Danmark har de dyreste Netflix-abonnementer i verden.

Netflix vil eksperimentere med billige priser for streamingtjenesten på en række markeder.

Det er beskeden fra selskabets topchef Reed Hastings, men han vil ikke endnu løfte sløret for, hvor eller hvornår det sker.

Det skriver The Star.

Det er første gang, at Netflix melder ud, at selskabet vil sænke priserne på nogle markeder, og en prisnedsættelse vil dermed også markere en ændring i streamingstjenesten tilgang til de største markeder, hvor Netflix konsekvent har hævet priserne i takt med, at mængden af indholdet er blevte forøget.

Netflix tilbyder lige nu tre typer af abonnementer, og ifølge mediet har Netflix ikke planer om at sænke prisen på det billigste abonnement.

I stedet vil den prismodel enten være en fjerde abonnementsform eller være en alternativ udgave af de eksisterende abonnementsformer.

Læs også: Lyssky hjemmeside videresælger din Netflix-konto med 90 procent rabat

Danskere betaler mest for Netflix

De danske brugere vil uden tvivl håbe, at Danmark bliver et af de lande, som får glæde af de nye lavere Netflix-priser.

En prisundersøgelse fra analysevirksomheden Comparitech afslørede i september, at prisen på 79 kroner, der er prisen for det billigste danske Netflix-abonnement, er den højeste i verden.

Til sammenligning koster det tilsvarende abonnement i USA blot 9,1 dollar, svarende til omkring 60 kroner.

Det kan du læse mere om her: Danmark topper i ny prisundersøgelse: Vi betaler den højeste pris for vores Netflix-abonnement

Bestem selv hvordan dine film skal ende

De varslede prisnedsættelser er bare et af flere nye tiltag, som Netflix har bebudet i den seneste tid.

I begyndelsen af oktober meldte selskabet ud, at det er muligt for brugerne selv at bestemme, hvordan udvalgte film og serier på tjenesten skal ende.

Det kan du læse mere om her: Nu kan du selv bestemme, hvordan din Netflix-film skal ende
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Daxiomatic ApS
Salg, udvikling, implementering og servicering af software til ERP

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
GDPR: De bedste værktøjer til forankring og automatisering

GDPR er forlængst blevet en del af hverdagen i alle organisationer, og vi kan ikke komme uden om, at det koster dyrt at negligere vigtigheden af det. Det kan være en stor mundfuld at skulle holde styr på regler, håndtering og vedligeholdelse. Derfor sætter vi fokus på forankring og automatisering på denne konference.

02. december 2021 | Læs mere


Digital kundeservice: Kom godt i gang med chatbots

Der er store gevinster at hente med chatbots, som kan håndtere en stor del af kommunikationen med brugere - både de eksterne som kunder og de interne som medarbejdere.Og lige rundt om hjørnet venter næste generation, nemlig de stemme-baserede chatbots, som står på skuldrene af de stemmestyrede home-devices som Amazons Alexa og Google Home.

07. december 2021 | Læs mere


Can AI bring value to your business?

You will learn how AI has been successfully used to enhance an existing business where artificial intelligence is deployed to work complementary to natural intelligence in a complex data process. And you will be presented with a business case where AI provides the possibilities of creating a completely new business platform, that would not otherwise have been possible.

08. december 2021 | Læs mere