Artikel top billede

Danmark har verdens dårligste (og dyreste) Netflix-abonnement

Det har længe været kendt, at Danmark har verdens dyreste Netflix-abonnement, men nu viser det sig, at danskernes Netflix-abonnement også er verdens dårligste. Danskerne er dem, der betaler flest penge for mindst indhold.

Danskerne er den befolkningsgruppe i verden, der betaler den højeste pris for et Netflix-abonnement, men nu viser det sig desværre, at prisen langt fra står model indholdet - snarere tværtimod.

Det danske Netflix-abonnement er ikke bare det dyreste, men også det dårligste i verden.

Det viser en ny undersøgelse fra analysevirksomheden Comparitech.

Den høje månedlig pris på 79 kroner for et dansk Netflix-abonnement giver nemlig kun danskerne adgang til 3.305 forskellige titler, og det er den værste "value for money"-aftale blandt Netflix-abonnementerne i de 54 lande, som er med i undersøgelsen.

Læs også: Danmark har verdens dyreste Netflix-abonnement - nu vil Netflix sænke priserne

Canadierne får mest for pengene

Dermed betaler danskerne næsten 100 procent mere per titel end canadierne, som er den befolkningsgruppe, der får mest indhold for pengene i verden.

For en en månedlig pris på 6.90 dollar - svarende til omkring 45 kroner - får canadierne adgang til 5.561 titler.

Læs også: Danmark topper i ny prisundersøgelse: Vi betaler den højeste pris for vores Netflix-abonnement

Danskerne betaler desuden omkring 90 procent mere pr. titel end både amerikanerne og briterne.

Listen placerer Danmark på højde med lande som Iran og Egypten, der er de to lande, hvis prisstruktur er mest sammenlignelig med den danske.

Læs også: Lyssky hjemmeside videresælger din Netflix-konto med 90 procent rabat

Læs også: Danskere betaler næsten 80 procent mere for Amazons streamingtjeneste end briterne: Se hele prisundersøgelsen her
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere