Artikel top billede

Danmark har verdens dårligste (og dyreste) Netflix-abonnement

Det har længe været kendt, at Danmark har verdens dyreste Netflix-abonnement, men nu viser det sig, at danskernes Netflix-abonnement også er verdens dårligste. Danskerne er dem, der betaler flest penge for mindst indhold.

Danskerne er den befolkningsgruppe i verden, der betaler den højeste pris for et Netflix-abonnement, men nu viser det sig desværre, at prisen langt fra står model indholdet - snarere tværtimod.

Det danske Netflix-abonnement er ikke bare det dyreste, men også det dårligste i verden.

Det viser en ny undersøgelse fra analysevirksomheden Comparitech.

Den høje månedlig pris på 79 kroner for et dansk Netflix-abonnement giver nemlig kun danskerne adgang til 3.305 forskellige titler, og det er den værste "value for money"-aftale blandt Netflix-abonnementerne i de 54 lande, som er med i undersøgelsen.

Læs også: Danmark har verdens dyreste Netflix-abonnement - nu vil Netflix sænke priserne

Canadierne får mest for pengene

Dermed betaler danskerne næsten 100 procent mere per titel end canadierne, som er den befolkningsgruppe, der får mest indhold for pengene i verden.

For en en månedlig pris på 6.90 dollar - svarende til omkring 45 kroner - får canadierne adgang til 5.561 titler.

Læs også: Danmark topper i ny prisundersøgelse: Vi betaler den højeste pris for vores Netflix-abonnement

Danskerne betaler desuden omkring 90 procent mere pr. titel end både amerikanerne og briterne.

Listen placerer Danmark på højde med lande som Iran og Egypten, der er de to lande, hvis prisstruktur er mest sammenlignelig med den danske.

Læs også: Lyssky hjemmeside videresælger din Netflix-konto med 90 procent rabat

Læs også: Danskere betaler næsten 80 procent mere for Amazons streamingtjeneste end briterne: Se hele prisundersøgelsen her
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere