Artikel top billede

Danmark har verdens dårligste (og dyreste) Netflix-abonnement

Det har længe været kendt, at Danmark har verdens dyreste Netflix-abonnement, men nu viser det sig, at danskernes Netflix-abonnement også er verdens dårligste. Danskerne er dem, der betaler flest penge for mindst indhold.

Danskerne er den befolkningsgruppe i verden, der betaler den højeste pris for et Netflix-abonnement, men nu viser det sig desværre, at prisen langt fra står model indholdet - snarere tværtimod.

Det danske Netflix-abonnement er ikke bare det dyreste, men også det dårligste i verden.

Det viser en ny undersøgelse fra analysevirksomheden Comparitech.

Den høje månedlig pris på 79 kroner for et dansk Netflix-abonnement giver nemlig kun danskerne adgang til 3.305 forskellige titler, og det er den værste "value for money"-aftale blandt Netflix-abonnementerne i de 54 lande, som er med i undersøgelsen.

Læs også: Danmark har verdens dyreste Netflix-abonnement - nu vil Netflix sænke priserne

Canadierne får mest for pengene

Dermed betaler danskerne næsten 100 procent mere per titel end canadierne, som er den befolkningsgruppe, der får mest indhold for pengene i verden.

For en en månedlig pris på 6.90 dollar - svarende til omkring 45 kroner - får canadierne adgang til 5.561 titler.

Læs også: Danmark topper i ny prisundersøgelse: Vi betaler den højeste pris for vores Netflix-abonnement

Danskerne betaler desuden omkring 90 procent mere pr. titel end både amerikanerne og briterne.

Listen placerer Danmark på højde med lande som Iran og Egypten, der er de to lande, hvis prisstruktur er mest sammenlignelig med den danske.

Læs også: Lyssky hjemmeside videresælger din Netflix-konto med 90 procent rabat

Læs også: Danskere betaler næsten 80 procent mere for Amazons streamingtjeneste end briterne: Se hele prisundersøgelsen her
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital kundeservice: Kom godt i gang med chatbots

Der er store gevinster at hente med chatbots, som kan håndtere en stor del af kommunikationen med brugere - både de eksterne som kunder og de interne som medarbejdere.Og lige rundt om hjørnet venter næste generation, nemlig de stemme-baserede chatbots, som står på skuldrene af de stemmestyrede home-devices som Amazons Alexa og Google Home.

07. december 2021 | Læs mere


Can AI bring value to your business?

You will learn how AI has been successfully used to enhance an existing business where artificial intelligence is deployed to work complementary to natural intelligence in a complex data process. And you will be presented with a business case where AI provides the possibilities of creating a completely new business platform, that would not otherwise have been possible.

08. december 2021 | Læs mere


Sådan styrker du din forsyningskæde gennem digitalisering

I dette webinar bygger CGI's eksperter bro mellem de overordnede, strategiske aspekter af den digitale værdikæde og mere konkret de nye muligheder, Intelligent Order Management til Microsoft Dynamics 365 FO byder på.

09. december 2021 | Læs mere