Artikel top billede

Danmark har verdens dårligste (og dyreste) Netflix-abonnement

Det har længe været kendt, at Danmark har verdens dyreste Netflix-abonnement, men nu viser det sig, at danskernes Netflix-abonnement også er verdens dårligste. Danskerne er dem, der betaler flest penge for mindst indhold.

Danskerne er den befolkningsgruppe i verden, der betaler den højeste pris for et Netflix-abonnement, men nu viser det sig desværre, at prisen langt fra står model indholdet - snarere tværtimod.

Det danske Netflix-abonnement er ikke bare det dyreste, men også det dårligste i verden.

Det viser en ny undersøgelse fra analysevirksomheden Comparitech.

Den høje månedlig pris på 79 kroner for et dansk Netflix-abonnement giver nemlig kun danskerne adgang til 3.305 forskellige titler, og det er den værste "value for money"-aftale blandt Netflix-abonnementerne i de 54 lande, som er med i undersøgelsen.

Læs også: Danmark har verdens dyreste Netflix-abonnement - nu vil Netflix sænke priserne

Canadierne får mest for pengene

Dermed betaler danskerne næsten 100 procent mere per titel end canadierne, som er den befolkningsgruppe, der får mest indhold for pengene i verden.

For en en månedlig pris på 6.90 dollar - svarende til omkring 45 kroner - får canadierne adgang til 5.561 titler.

Læs også: Danmark topper i ny prisundersøgelse: Vi betaler den højeste pris for vores Netflix-abonnement

Danskerne betaler desuden omkring 90 procent mere pr. titel end både amerikanerne og briterne.

Listen placerer Danmark på højde med lande som Iran og Egypten, der er de to lande, hvis prisstruktur er mest sammenlignelig med den danske.

Læs også: Lyssky hjemmeside videresælger din Netflix-konto med 90 procent rabat

Læs også: Danskere betaler næsten 80 procent mere for Amazons streamingtjeneste end briterne: Se hele prisundersøgelsen her
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere