Artikel top billede

TDC skal stille på ministers kontor mandag morgen efter kæmpe-nedbrud

Sundhedsminister Magnus Heunicke (S) har indkaldt TDC's ledelse til møde på sit kontor, hvor de skal komme med en forklaring på de nedbrud, der har ramt selskabet i den seneste tid. "De har at møde op," siger han.

Sundhedsminister Magnus Heunicke (S) forlanger en redegørelse fra TDC, efter endnu et nedbrud ramte selskabets mobilnetværk i store dele af Danmark torsdag.

Han siger til TV 2, at TDC skal stille på hans kontor mandag morgen.

"Så må de levere en beskrivelse af, hvordan det nu for femte gang på kort tid kunne gå så galt, og en plan for, hvordan vi sikrer, at det ikke sker igen. Og de har at møde op," siger han til stationen.

Nedbruddet i går torsdag fik store dele af netværket til at gå i sort i København, på Sjælland, Fyn og Bornholm.

Det betød blandt andet, at man ikke kunne ringe til 112. Istedet anbefalede TDC selv, at man i nødsituationer skulle låne en telefon med forbindelse til et konkurrerende netværk.

Det kan du læse mere om her: TDC ramt af stort nedbrud: København, Sjælland, Bornholm og Fyn ramt

Ifølge TV 2 var eksempelvis Odense Universitetshospital i alarmberedskab ogg anvende walkie-talkies til at kommunikere.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere