Artikel top billede

(Foto: Salling Group)

Netto går ind på online-markedet: Åbner nyt online-supermarked med fast abonnement

Netto - der ejes af Salling Group - satser stort på nyt online-supermarked, der skal tage kampen op med Nemlig.com og Coop med helt nyt koncept.

Supermarkedskæmpen Salling Group sigter efter at kunne sætte sig på hele 35 procent af det danske onlinemarked.

Selskabet åbner nu ifølge Børsen et stort central-lager og investerer et større tocifret millonbeløb i udvikling og lancering af en ny online-platform til Netto.

Det er ambitionen, at det onlinebaserede Netto-supermarked med navnet Fillop skal hente 50.000 faste onlinekunder allerede det første år i luften på salg af basisvarer som mel, tandpasta, toiletpapir og lignende.

Fillop bliver en abonnements-ordning, hvor kunderne automatisk får leveret basisvarerne på et løbende abonnement til 29 kroner per levering.

Konkurrenterne hos Nemlig.com har ifølge avisen mere end 11.000 forskellige varer på hylderne. Fillop får kun 1.500.

“Vi vil gerne ramme behovet for en anden type onlinehandel, som kunderne ikke kan få i dag, hvor de slipper for at slæbe alle de tunge og kedelige varer hjem og samtidig undgår at løbe tør," siger kommerciel direktør i Netto, Martin Hasgard Olesen, til avisen.

Salling Group står også bag ‘Bilka to go.’

Læs også:

Innovationsdirektør Anne-Sofie Nielsen færdig hos Nemlig.com efter syv måneder på posten

Nemlig.com stormer frem efter nyt online-sats: "Det er gået rigtig godt”

Nemlig.com skifter ud i topledelsen med omfattende rokade: Her er selskabets nye CIO

Nemlig.coms hemmelige algoritme skal skabe Danmarks mest personlige supermarked: "Vi vil være en moderne udgave af den gamle købmand, der kender dig, når du træder ind af døren“
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere