Artikel top billede

(Foto: Salling Group)

Netto går ind på online-markedet: Åbner nyt online-supermarked med fast abonnement

Netto - der ejes af Salling Group - satser stort på nyt online-supermarked, der skal tage kampen op med Nemlig.com og Coop med helt nyt koncept.

Supermarkedskæmpen Salling Group sigter efter at kunne sætte sig på hele 35 procent af det danske onlinemarked.

Selskabet åbner nu ifølge Børsen et stort central-lager og investerer et større tocifret millonbeløb i udvikling og lancering af en ny online-platform til Netto.

Det er ambitionen, at det onlinebaserede Netto-supermarked med navnet Fillop skal hente 50.000 faste onlinekunder allerede det første år i luften på salg af basisvarer som mel, tandpasta, toiletpapir og lignende.

Fillop bliver en abonnements-ordning, hvor kunderne automatisk får leveret basisvarerne på et løbende abonnement til 29 kroner per levering.

Konkurrenterne hos Nemlig.com har ifølge avisen mere end 11.000 forskellige varer på hylderne. Fillop får kun 1.500.

“Vi vil gerne ramme behovet for en anden type onlinehandel, som kunderne ikke kan få i dag, hvor de slipper for at slæbe alle de tunge og kedelige varer hjem og samtidig undgår at løbe tør," siger kommerciel direktør i Netto, Martin Hasgard Olesen, til avisen.

Salling Group står også bag ‘Bilka to go.’

Læs også:

Innovationsdirektør Anne-Sofie Nielsen færdig hos Nemlig.com efter syv måneder på posten

Nemlig.com stormer frem efter nyt online-sats: "Det er gået rigtig godt”

Nemlig.com skifter ud i topledelsen med omfattende rokade: Her er selskabets nye CIO

Nemlig.coms hemmelige algoritme skal skabe Danmarks mest personlige supermarked: "Vi vil være en moderne udgave af den gamle købmand, der kender dig, når du træder ind af døren“
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Undgå cyberkatastrofen med automatiseret kontrol over sensitive data

Når cyberkriminelle gennemtrænger din sikkerhedsinfrastruktur, bruger de i snit 48 dage til at danne sig et overblik over sensitive data, før de lukker dine systemer og data ned med ransomware. På dette seminar får du derfor et solidt grundlag for at sikre dig overblik over sensitive, virksomhedskritiske informationer. Derudover vil du få et praktisk indblik i, hvordan du beskytter dine informationer, så du er er mindre sårbar når cyberkriminelle trænger ind på dit netværk, samt et overblik over typiske angrebsformer og viden om, hvordan et ransomwareangreb foregår i praksis.

07. februar 2023 | Læs mere


Status og erfaringer fra fem år med GDPR

Vi samler nogle af Danmarks fremmeste GDPR-eksperter trådene efter knapt fem år. Dette giver dig et solidt overblik over de hidtidige erfaringer og sikker viden at basere din indsats på, når du skal planlægge og tilpasse din organisations indsats for at sikre compliance med det omfattende regelkompleks.

07. februar 2023 | Læs mere


ERP-trends 2023

Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på. Herunder hvordan den stadig mere udbredte – og uomgængelige – anvendelse af cloudservices vil påvirke dine muligheder for at få mest muligt ud af dine investeringer.

08. februar 2023 | Læs mere