Artikel top billede

(Foto: Salling Group)

Netto går ind på online-markedet: Åbner nyt online-supermarked med fast abonnement

Netto - der ejes af Salling Group - satser stort på nyt online-supermarked, der skal tage kampen op med Nemlig.com og Coop med helt nyt koncept.

Supermarkedskæmpen Salling Group sigter efter at kunne sætte sig på hele 35 procent af det danske onlinemarked.

Selskabet åbner nu ifølge Børsen et stort central-lager og investerer et større tocifret millonbeløb i udvikling og lancering af en ny online-platform til Netto.

Det er ambitionen, at det onlinebaserede Netto-supermarked med navnet Fillop skal hente 50.000 faste onlinekunder allerede det første år i luften på salg af basisvarer som mel, tandpasta, toiletpapir og lignende.

Fillop bliver en abonnements-ordning, hvor kunderne automatisk får leveret basisvarerne på et løbende abonnement til 29 kroner per levering.

Konkurrenterne hos Nemlig.com har ifølge avisen mere end 11.000 forskellige varer på hylderne. Fillop får kun 1.500.

“Vi vil gerne ramme behovet for en anden type onlinehandel, som kunderne ikke kan få i dag, hvor de slipper for at slæbe alle de tunge og kedelige varer hjem og samtidig undgår at løbe tør," siger kommerciel direktør i Netto, Martin Hasgard Olesen, til avisen.

Salling Group står også bag ‘Bilka to go.’

Læs også:

Innovationsdirektør Anne-Sofie Nielsen færdig hos Nemlig.com efter syv måneder på posten

Nemlig.com stormer frem efter nyt online-sats: "Det er gået rigtig godt”

Nemlig.com skifter ud i topledelsen med omfattende rokade: Her er selskabets nye CIO

Nemlig.coms hemmelige algoritme skal skabe Danmarks mest personlige supermarked: "Vi vil være en moderne udgave af den gamle købmand, der kender dig, når du træder ind af døren“
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Tieto Denmark A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere