Derfor crasher lufthavne og it-systemer:Opdatering fra Crowdstrike har ramt Microsofts systemer i hele verden

Artikel top billede

(Foto: Photo by Lastly Creative on Unsplash)

Spotify opkøber stor musikplatform

Musikplatformen Soundbetter udbetaler hvert år millioner af dollar til sine brugere, og nu er platformen blevet opkøbt af streaminggianten Spotify.

Den svensk-stiftede musik-streamingtjeneste Spotify har netop opkøbt musikplatformen Soundbetter. Det oplyser Spotify i en pressemeddelelse.

Soundbetter er en platform, hvor producenterne af musik og lyd kan uploade og sælge deres musik og lydproduktionerne til andre brugere af platformen.

Spotify betegner ifølge pressemeddelelsen Soundbetter som verdens førende tjeneste for skabere af musik og lyd.

Udbetaler millioner af dollar til brugerne

I skrivende stund har Soundbetter 180.000 brugere og i hele sin levetid har selskabet i gennemsnit udbetalt en million dollar om måneden til sine brugere.

”SoundBetter gør det lettere for pladeselskaber og artister at finde hinanden og få gensidigt glæde af hinandens kundskaber. Derfor understøtter købet af SoundBetter den i forvejen tætte forbindelse mellem Spotify og den bredere musikindustri,” oplyser Spotify pressemeddelelsen.

Spotify har gennem de seneste måneder opkøbt adskillige selskaber, der er relateret til musik og podcasting.

Tidligere på året opkøbte Spotify podcastporducenten Gimlet Media, og derudover har Spotify også opkøbt podcastværktøjet Anchor og podcastnetværket Parcast.

Hverken Spotify og Soundbetter har oplyst en salgspris.

Læs også: Spotify tester højere priser i Skandinavien: Kæmper med at tjene penge
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere