Artikel top billede

(Foto: Photo by Lastly Creative on Unsplash)

Spotify opkøber stor musikplatform

Musikplatformen Soundbetter udbetaler hvert år millioner af dollar til sine brugere, og nu er platformen blevet opkøbt af streaminggianten Spotify.

Den svensk-stiftede musik-streamingtjeneste Spotify har netop opkøbt musikplatformen Soundbetter. Det oplyser Spotify i en pressemeddelelse.

Soundbetter er en platform, hvor producenterne af musik og lyd kan uploade og sælge deres musik og lydproduktionerne til andre brugere af platformen.

Spotify betegner ifølge pressemeddelelsen Soundbetter som verdens førende tjeneste for skabere af musik og lyd.

Udbetaler millioner af dollar til brugerne

I skrivende stund har Soundbetter 180.000 brugere og i hele sin levetid har selskabet i gennemsnit udbetalt en million dollar om måneden til sine brugere.

”SoundBetter gør det lettere for pladeselskaber og artister at finde hinanden og få gensidigt glæde af hinandens kundskaber. Derfor understøtter købet af SoundBetter den i forvejen tætte forbindelse mellem Spotify og den bredere musikindustri,” oplyser Spotify pressemeddelelsen.

Spotify har gennem de seneste måneder opkøbt adskillige selskaber, der er relateret til musik og podcasting.

Tidligere på året opkøbte Spotify podcastporducenten Gimlet Media, og derudover har Spotify også opkøbt podcastværktøjet Anchor og podcastnetværket Parcast.

Hverken Spotify og Soundbetter har oplyst en salgspris.

Læs også: Spotify tester højere priser i Skandinavien: Kæmper med at tjene penge
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Byg digitale løsninger omkring dit kerneprodukt og styrk konkurrenceevnen

Stadig flere virksomheder tænker digitale løsninger ind i deres samlede produktportefølje. De sælger ikke ”kun” komponenter og fysiske produkter, men styrker det samlede produktkatalog med services, der f.eks. giver indsigt i ydeevne og udnyttelse af enhederne – og som gør vedligehold langt mere kosteffektivt og rettidigt. Derfor sætter vi fokus på, hvordan du bygger eller optimerer cloudbaserede løsninger, der komplementerer dit kerneprodukt.

21. marts 2023 | Læs mere


Computerworld Cyber Briefing

Én gang om måneden leverer Computerworld Event et 30 minutters Cyber Briefing, hvor du får overblik over de mest aktuelle angreb, største trusler og tendenser samt giver dig gode råd, der kan implementeres direkte i din it-sikkerhedsafdeling. Tema: Hvor står Danmark i forhold truslen fra DDoS?

22. marts 2023 | Læs mere


Datadrevet forretning 2023

Gennem inspirerende oplæg fra personer, der – på egne eller andres vegne – har formået at udnytte data til at sikre en kant til konkurrenterne, bliver du inspireret til, hvordan din organisation kan lykkes med at høste gevinsterne gennem målrettet investering i databaseret innovation og udvikling og om, hvordan man i praksis spotter potentialet i og værdien af data.

23. marts 2023 | Læs mere