Artikel top billede

Lars Tvede beskylder Peter Warnøe for at have udbetalt Tvedes penge til sig selv

Rigmanden Lars Tvede langer kraftigt ud efter Peter Warnøe, som han ellers har kørt tæt parløb med i årevis.

Rigmanden Lars Tvede langer ifølge Børsen i et ‘hårdt opgør’ uden efter sin mangeårige forretningspartner, Peter Warnøe.

De to spiller begge fremtrædende roller i venturefonden Nordic Eye, som Lars Tvede er medstifter af.

Peter Warnøe har været direktør for fonden, men tog i september orlov på ubestemt tid efter, at det var kommet frem, at han havde ydet ulovlige lån til sig selv.

Det kan du læse mere om her: It-investor Peter Warnøe trækker sig som direktør efter afsløringer

I Børsen beskylder Lars Tvede nu Peter Warnøe for at overført mere end en halv million kroner til sig selv, som han mener skulle have været overført til ham selv.

“Under den delvise granskning, der er foretaget gennem de sidste par måneder, er det blandt andet blevet konstateret, at der er blevet foretaget tre udlodninger til Peter Warnøe, men kun en til mig, således at han fejlagtigt fik ca. 600.000 kr.., som jeg skulle have haft," skriver Lars Tvede i en e-mail til avisen.

Peter Warnøe afviser og meddeler til avisen, at han er både ‘overrasket og uforstående’ overfor beskyldningerne fra Lars Tvede.

Læs også:

It-investoren Peter Warnøe erkender ulovlige lån: "Det har været en måde at overleve på"

Den danske rigmand Lars Tvede løfter sløret for sine investeringer: Sådan finder han de mest lovende it-selskaber

Erhvervsstyrelsen melder Peter Warnøe til politiet for ulovlige metoder
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere