Artikel top billede

Preben Damgaard-virksomhed får kapitaltilførsel på 245 millioner kroner

Det danske iværksætter-firma Dixa, der blandt andet har Preben Damgaard som investor, henter en kapitaltilførelse på 245 millioner kroner. Dermed er selskabet mere end én milliard kroner værd.

Den danske digitale kundeserviceløsning Dixa, der har it-millionæren Preben Damgaard i ejerkredsen, lander nu en kapitaltilførelse på 245 millioner kroner.

Kapitalen kommer denne gang fra venturefonden Notion Capital, men også den eksisterende investorkreds har spædet til.

Udover Preben Damgaard tæller investorkredsen Milestone topchefen Lars Thinggaard og venturefondene Seed Capital og Project A Ventures.

"Den her investering er selvfølgelig en kæmpe tillidserklæring. Det er nu muligt for os at accelerere vores forretning på et helt nyt niveau. Vi kommer til at investere massivt i produktudvikling og øge vores tilstedeværelse i nye markeder," siger direktør Mads Fosselius.

Den friske kapital skal blandt andet investeres i en vækstsatsning i USA.

Her planlægger selskabet at åbne et kontor på Østkysten i løbet af det kommende år. Derudover skal selskabet også øge medarbejderstaben fra 120 til 200 ansatte.

Kapitaltilførslen betyder, at Dixa nu er mere en milliard kroner værd, og ifølge Børsen har selskabet i 2019 haft en vækst på 400 procent.

Selskabet - der blev etableret i 2015 - og har i dag 120 medarbejdere i København, London, Kiev, Berling og Lviv.

Det er blot et år siden, at Dixa hentede 91 millioner kroner i en kapitaltilførelse.

Det kan du læse mere om her: Danske tech-iværksættere henter investering på 91 millioner kroner: Preben Damgaard og Lars Thingaard blandt investorerne
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere