Preben Damgaard-virksomhed får kapitaltilførsel på 245 millioner kroner

Det danske iværksætter-firma Dixa, der blandt andet har Preben Damgaard som investor, henter en kapitaltilførelse på 245 millioner kroner. Dermed er selskabet mere end én milliard kroner værd.

Den danske digitale kundeserviceløsning Dixa, der har it-millionæren Preben Damgaard i ejerkredsen, lander nu en kapitaltilførelse på 245 millioner kroner.

Kapitalen kommer denne gang fra venturefonden Notion Capital, men også den eksisterende investorkreds har spædet til.

Udover Preben Damgaard tæller investorkredsen Milestone topchefen Lars Thinggaard og venturefondene Seed Capital og Project A Ventures.

"Den her investering er selvfølgelig en kæmpe tillidserklæring. Det er nu muligt for os at accelerere vores forretning på et helt nyt niveau. Vi kommer til at investere massivt i produktudvikling og øge vores tilstedeværelse i nye markeder," siger direktør Mads Fosselius.

Den friske kapital skal blandt andet investeres i en vækstsatsning i USA.

Her planlægger selskabet at åbne et kontor på Østkysten i løbet af det kommende år. Derudover skal selskabet også øge medarbejderstaben fra 120 til 200 ansatte.

Kapitaltilførslen betyder, at Dixa nu er mere en milliard kroner værd, og ifølge Børsen har selskabet i 2019 haft en vækst på 400 procent.

Selskabet - der blev etableret i 2015 - og har i dag 120 medarbejdere i København, London, Kiev, Berling og Lviv.

Det er blot et år siden, at Dixa hentede 91 millioner kroner i en kapitaltilførelse.

Det kan du læse mere om her: Danske tech-iværksættere henter investering på 91 millioner kroner: Preben Damgaard og Lars Thingaard blandt investorerne


Ytringer på debatten er afsenders eget ansvar - læs debatreglerne
Indlæser debat...


Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
ED-Data A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digitalt event: Få mere ud af Dynamics 365 - Del 1

En formiddag med fokus på Microsoft Dynamics 365. Bliv klogere på de nye muligheder og få inspiration til, hvordan du får endnu mere forretningsmæssig værdi med Microsoft's cloud-baserede forretningsapplikationer.

02. juni 2020 | Læs mere


Digitalt event: Få mere ud af Dynamics 365 - Del 2

En formiddag med fokus på Microsoft Dynamics 365. Bliv klogere på de nye muligheder og få inspiration til, hvordan du får endnu mere forretningsmæssig værdi med Microsoft's cloud-baserede forretningsapplikationer.

03. juni 2020 | Læs mere


Online webinar: Automatisering i dit datacenter – deltag og se hvordan!

Den der ikke automatiserer, repeterer hver gang. Med Ansible Tower får du dokumenteret og versioneret infrastrukturen, og du får mulighed for at lave udviklings- og testmiljøer. Se hvordan du gør i praksis.

03. juni 2020 | Læs mere


Premium
Her er forårets mest lovende computere
2020 er en lovende årgang, når det gælder bærbare maskiner. Overraskende mange af dem er endda velegnede til de fleksible arbejdspladser, som corona-pandemien dikterer.
CIO
Podcast: Pandoras CIO Peter Cabello afslører sine tre vigtigste mål for digitaliseringen
Podcast, The Digital Edge: Hør Pandoras CIO Peter Cabello Holmberg fortælle om, hvordan et af verdens største smykkefirmaer arbejder med innovation og digitalisering af et traditionel offline salg, og hvordan Pandora udnytter data til at skabe en bedre kundeoplevelse.
Job & Karriere
10 spændende lederstillinger, som er ledige netop nu
Der er stadigvæk mange ledige it-job. Vi har fundet en række spændende lederstillinger, som du kan søge med det samme.
White paper
Tre trin for at få succes med dit Machine Learning-projekt
At have succes med digital transformation gennem implementering af kunstig intelligens — og Machine Learning specifikt – afhænger i vid udstrækning af korrekt planlægning og rettidig styring af forventninger. Fejl, der foretages på ledelsesniveau, kan føre til alvorlige konsekvenser. I dette whitepaper kan du læse, hvordan du effektivt kan organisere ML-udvikling og undgå de mest almindelige faldgruber. Whitepaperet er skrevet af WaveAccess, der har over 19 års erfaring inden for softwareudvikling, 5+ års erfaring med ML- og AI-projektudvikling og en portefølje på 20+ relaterede projekter inden for forskellige brancher.