Artikel top billede

Preben Damgaard-virksomhed får kapitaltilførsel på 245 millioner kroner

Det danske iværksætter-firma Dixa, der blandt andet har Preben Damgaard som investor, henter en kapitaltilførelse på 245 millioner kroner. Dermed er selskabet mere end én milliard kroner værd.

Den danske digitale kundeserviceløsning Dixa, der har it-millionæren Preben Damgaard i ejerkredsen, lander nu en kapitaltilførelse på 245 millioner kroner.

Kapitalen kommer denne gang fra venturefonden Notion Capital, men også den eksisterende investorkreds har spædet til.

Udover Preben Damgaard tæller investorkredsen Milestone topchefen Lars Thinggaard og venturefondene Seed Capital og Project A Ventures.

"Den her investering er selvfølgelig en kæmpe tillidserklæring. Det er nu muligt for os at accelerere vores forretning på et helt nyt niveau. Vi kommer til at investere massivt i produktudvikling og øge vores tilstedeværelse i nye markeder," siger direktør Mads Fosselius.

Den friske kapital skal blandt andet investeres i en vækstsatsning i USA.

Her planlægger selskabet at åbne et kontor på Østkysten i løbet af det kommende år. Derudover skal selskabet også øge medarbejderstaben fra 120 til 200 ansatte.

Kapitaltilførslen betyder, at Dixa nu er mere en milliard kroner værd, og ifølge Børsen har selskabet i 2019 haft en vækst på 400 procent.

Selskabet - der blev etableret i 2015 - og har i dag 120 medarbejdere i København, London, Kiev, Berling og Lviv.

Det er blot et år siden, at Dixa hentede 91 millioner kroner i en kapitaltilførelse.

Det kan du læse mere om her: Danske tech-iværksættere henter investering på 91 millioner kroner: Preben Damgaard og Lars Thingaard blandt investorerne
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


Hvor kommer cybertruslerne fra i OT-miljøer?

Sammen med en række eksperter vil du blive indviet, hvilke udfordringer virksomheder typisk skal forholde sig til, for at sikre OT-miljøet mod udefrakommende trusler og cyberangreb.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere