BREAKING:Han er Danmarks bedste it-sikkerhedsansvarlige: Sune Aggergaard Mortensen er Årets CISO 2022

Artikel top billede

Preben Damgaard-virksomhed får kapitaltilførsel på 245 millioner kroner

Det danske iværksætter-firma Dixa, der blandt andet har Preben Damgaard som investor, henter en kapitaltilførelse på 245 millioner kroner. Dermed er selskabet mere end én milliard kroner værd.

Den danske digitale kundeserviceløsning Dixa, der har it-millionæren Preben Damgaard i ejerkredsen, lander nu en kapitaltilførelse på 245 millioner kroner.

Kapitalen kommer denne gang fra venturefonden Notion Capital, men også den eksisterende investorkreds har spædet til.

Udover Preben Damgaard tæller investorkredsen Milestone topchefen Lars Thinggaard og venturefondene Seed Capital og Project A Ventures.

"Den her investering er selvfølgelig en kæmpe tillidserklæring. Det er nu muligt for os at accelerere vores forretning på et helt nyt niveau. Vi kommer til at investere massivt i produktudvikling og øge vores tilstedeværelse i nye markeder," siger direktør Mads Fosselius.

Den friske kapital skal blandt andet investeres i en vækstsatsning i USA.

Her planlægger selskabet at åbne et kontor på Østkysten i løbet af det kommende år. Derudover skal selskabet også øge medarbejderstaben fra 120 til 200 ansatte.

Kapitaltilførslen betyder, at Dixa nu er mere en milliard kroner værd, og ifølge Børsen har selskabet i 2019 haft en vækst på 400 procent.

Selskabet - der blev etableret i 2015 - og har i dag 120 medarbejdere i København, London, Kiev, Berling og Lviv.

Det er blot et år siden, at Dixa hentede 91 millioner kroner i en kapitaltilførelse.

Det kan du læse mere om her: Danske tech-iværksættere henter investering på 91 millioner kroner: Preben Damgaard og Lars Thingaard blandt investorerne
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Sådan får du effektiv drift og udnytter de nye muligheder med Microsoft Dynamics 365

På denne konference kan du derfor få indblik i nyhederne i Microsoft Dynamics 365, erfaringer med udrulning af systemerne samt nyttig viden fra en række centrale leverandører om valgmulighederne i det omfattende system og erfaringerne ind til nu.

06. oktober 2022 | Læs mere


Cyber Security Strategy Trends 2022

Vi kan ikke komme uden om, at CISO'ens rolle bliver mere og mere markant i de fleste organisationer grundet det evigt omskftelige trusselsbillede. It-sikkerhed er forlængst blevet en forretningskritisk disciplin, hvor dele af og hele organisationer kan blive lagt ned af at enkelt angreb. Derfor ser vi nærmere på det overordnede trusselsbillede, og hvordan CISO'erne konstant skal være på vagt over for nye trusler.

11. oktober 2022 | Læs mere


Fremtidens ERP – træf de rigtige strategiske valg

Automatisering, fuld udnyttelse data og muligheden for at knytte leverandører og kunder endnu tættere til virksomheden, og kravene til et moderne forretnings- eller ERP-system er mange. Vær med når vi sætter fremtiden ERP på dagsordnen og diskuterer nogle af de vigtigste og mest relevante spørgsmål om ERP.

13. oktober 2022 | Læs mere


CIO
Stort CIO-interview: Lemvigh-Müllers milliard-omsætning er blevet digital