Apple kan være klar med en ny iPhone i næste måned

I slutningen af marts vil Apple præsentere en ny iPhone, men ifølge et amerikansk medie kan corona-virussen dog stadig nå at stikke en kæp i hjulet på planerne.

Allerede i næste måned kan Apple være klar til at præsentere en ny iPhone, der skal afløse iPhone SE.

Rygterne om en afløser for iPhone SE har floreret længe, og ifølge det amerikanske erhvervsmedie Bloomberg vil præsentationen finde sted i løbet af marts.

Det tyske Apple-medie iPhone-ticker.de erfarer desuden fra branchekilder, at lanceringen efter al sandsynlighed vil finde sted ved et event tirsdag 31. marts.

Holder det stik, venter det tyske medie, at den nye telefon vil blive sat til salg den efterfølgende fredag, hvilket vil sige 3. april.

Virus kan stikke kæp i hjulet
Bloomberg påpeger dog, at planerne om en lancering i marts endnu ikke er endeligt besluttet. Det skyldes ifølge mediet, at corona-virussen kan skabe så meget ravage i selskabets asiatiske produktionsapparat, at lanceringen kan blive forsinket.

Det er endnu uvist, hvad telefonen kommer til at hedde, men der har både gået rygter om en iPhone 9 og iPhone SE 2.

Apple analytikeren Ming Chi Kuo har tidligere oplyst, at han forventer, at telefonen vil få den samme A13-processor, der sidder i iPhone 11 og blive gjort tilgængelig i en version med 64 gb og 128 gb lagerplads.

Til gengæld vil telefonen adskille sig fra iPhone 11 ved at have en ringere skærm og samme design som iPhone 8.

Ifølge Bloomberg har Apple udover en ny iPhone også haft planer om at lancere en ny iPad Pro, men de planer kan muligvis også blive forsinket på grund af de problemer corona-virussen skaber for produktionsapparatet.

Læs også: IPhone-producent stadig hårdt ramt efter corona-udbrud: Kun 10 procent er mødt på arbejde efter tvangslukning
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
AlfaPeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital How To: Data og AI er fremtiden – men kan man overhovedet lykkes i det nye data-univers uden den rette dataplatform?

Det er svært at spå om fremtiden, men vi kan være sikre på, at den indeholder meget mere data og en langt større anvendelse af kunstig intelligens. På dette webinar sætter vi derfor fokus på, hvordan du som organisation får styr på alle data, og bliver klar til fremtiden.

30. oktober 2020 | Læs mere


Dell Talk: Cybersikkerhed skal gentænkes for at kunne imødegå fremtidige avancerede cybertrusler

Danske virksomheder er nødt til at gentænke cybersikkerheden for at kunne imødegå fremtidige cybertrusler, som vi hele tiden gøres opmærksomme på. I denne talk får du et indspark i, hvordan du som virksomhed kan gentænke cybersikkerheden ud fra både et operationelt og sikkerhedsmæssigt perspektiv.

30. oktober 2020 | Læs mere


IT Security 2020

Strategic IT Security 2020 will focus on the never-ending story about security and cyber-defense, and how you can defend your business and your customer’s data and information. Together with several leading experts and digital executives from all over the Nordic countries, this conference seeks to give you the best input to focus even more on cyber security in the future.

03. november 2020 | Læs mere


Premium
Skal du tage en Pro eller ej? Sådan vælger du imellem iPhone 12 og 12 Pro
Apples to iPhone-nyheder minder overraskende meget om hinanden. Der er dog væsentlige forskelle, som du skal være opmærksom på, når du vælger.
Computerworld
Det nye MitID er et tigerspring for bedre cybersikkerhed
Klumme: Det nye MitID er en enestående mulighed for et markant løft af it-sikkerheden i danske kommuner. Med baggrund i udfasningen af det nuværende NemID kan de samtidig forbedre og styrke deres it-systemers værn overfor cyberangreb.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Sådan opbevarer du effektivt og sikkert dine data – også med hybrid cloud
Cloud er her der og alle vegne. Men mange organisationer foretrækker en mere blandet tilgang, hvor dele af virksomhedens workload og it-miljøer sendes i clouden, mens andre dele placeres i andre og ofte lokale datacentre. Det stiller ofte mange forskelligartede krav til behovet for lokal storage. Men med IBM FlashSystem kan du konsolidere dit storage-behov og reducere kompleksiteten. Samtidig er FlashSystem all-flash og hybrid-løsninger bygget på et standardiseret sæt af værktøjer og APIs, som giver dig adgang til enterprise-løsninger uanset størrelsen på din organisation. I dette whitepaper fra Atea og IBM kan du læse om IBMs storeløsninger og de yderligere fordele som du kan opnå med dem.