Artikel top billede

Apple kan være klar med en ny iPhone i næste måned

I slutningen af marts vil Apple præsentere en ny iPhone, men ifølge et amerikansk medie kan corona-virussen dog stadig nå at stikke en kæp i hjulet på planerne.

Allerede i næste måned kan Apple være klar til at præsentere en ny iPhone, der skal afløse iPhone SE.

Rygterne om en afløser for iPhone SE har floreret længe, og ifølge det amerikanske erhvervsmedie Bloomberg vil præsentationen finde sted i løbet af marts.

Det tyske Apple-medie iPhone-ticker.de erfarer desuden fra branchekilder, at lanceringen efter al sandsynlighed vil finde sted ved et event tirsdag 31. marts.

Holder det stik, venter det tyske medie, at den nye telefon vil blive sat til salg den efterfølgende fredag, hvilket vil sige 3. april.

Virus kan stikke kæp i hjulet

Bloomberg påpeger dog, at planerne om en lancering i marts endnu ikke er endeligt besluttet. Det skyldes ifølge mediet, at corona-virussen kan skabe så meget ravage i selskabets asiatiske produktionsapparat, at lanceringen kan blive forsinket.

Det er endnu uvist, hvad telefonen kommer til at hedde, men der har både gået rygter om en iPhone 9 og iPhone SE 2.

Apple analytikeren Ming Chi Kuo har tidligere oplyst, at han forventer, at telefonen vil få den samme A13-processor, der sidder i iPhone 11 og blive gjort tilgængelig i en version med 64 gb og 128 gb lagerplads.

Til gengæld vil telefonen adskille sig fra iPhone 11 ved at have en ringere skærm og samme design som iPhone 8.

Ifølge Bloomberg har Apple udover en ny iPhone også haft planer om at lancere en ny iPad Pro, men de planer kan muligvis også blive forsinket på grund af de problemer corona-virussen skaber for produktionsapparatet.

Læs også: IPhone-producent stadig hårdt ramt efter corona-udbrud: Kun 10 procent er mødt på arbejde efter tvangslukning
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning 2023

Gennem inspirerende oplæg fra personer, der – på egne eller andres vegne – har formået at udnytte data til at sikre en kant til konkurrenterne, bliver du inspireret til, hvordan din organisation kan lykkes med at høste gevinsterne gennem målrettet investering i databaseret innovation og udvikling og om, hvordan man i praksis spotter potentialet i og værdien af data.

23. marts 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

28. marts 2023 | Læs mere


Nye muligheder - ny værdi. Få mere ud af Microsoft Dynamics 365 CE - med særligt fokus på kunstig intelligens (AI)

Kunstig intelligens, stemmegenkendelse, Open AIs meget omtalte ChatGPT, integrationer til Outlook, Teams og meget mere. Microsoft Dynamics 365-platformen byder på masser af muligheder for at øge produktiviteten, forbedre kundeservicen, få bedre indsigt i forretningen og i det hele taget rykke fra konkurrenterne.

29. marts 2023 | Læs mere