Artikel top billede

Apple kan være klar med en ny iPhone i næste måned

I slutningen af marts vil Apple præsentere en ny iPhone, men ifølge et amerikansk medie kan corona-virussen dog stadig nå at stikke en kæp i hjulet på planerne.

Allerede i næste måned kan Apple være klar til at præsentere en ny iPhone, der skal afløse iPhone SE.

Rygterne om en afløser for iPhone SE har floreret længe, og ifølge det amerikanske erhvervsmedie Bloomberg vil præsentationen finde sted i løbet af marts.

Det tyske Apple-medie iPhone-ticker.de erfarer desuden fra branchekilder, at lanceringen efter al sandsynlighed vil finde sted ved et event tirsdag 31. marts.

Holder det stik, venter det tyske medie, at den nye telefon vil blive sat til salg den efterfølgende fredag, hvilket vil sige 3. april.

Virus kan stikke kæp i hjulet

Bloomberg påpeger dog, at planerne om en lancering i marts endnu ikke er endeligt besluttet. Det skyldes ifølge mediet, at corona-virussen kan skabe så meget ravage i selskabets asiatiske produktionsapparat, at lanceringen kan blive forsinket.

Det er endnu uvist, hvad telefonen kommer til at hedde, men der har både gået rygter om en iPhone 9 og iPhone SE 2.

Apple analytikeren Ming Chi Kuo har tidligere oplyst, at han forventer, at telefonen vil få den samme A13-processor, der sidder i iPhone 11 og blive gjort tilgængelig i en version med 64 gb og 128 gb lagerplads.

Til gengæld vil telefonen adskille sig fra iPhone 11 ved at have en ringere skærm og samme design som iPhone 8.

Ifølge Bloomberg har Apple udover en ny iPhone også haft planer om at lancere en ny iPad Pro, men de planer kan muligvis også blive forsinket på grund af de problemer corona-virussen skaber for produktionsapparatet.

Læs også: IPhone-producent stadig hårdt ramt efter corona-udbrud: Kun 10 procent er mødt på arbejde efter tvangslukning
IT-JOB
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere


Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

29. maj 2024 | Læs mere


Forbered dig effektivt på cyber katastrofen

Da det ikke længere er et spørgsmål om, om man bliver ramt men et spørgsmål om hvornår, er det essentielt at analysere angrebsflader og designe en effektiv sikkerhedsinfrastruktur, som afvejer sikring af centrale data og systemer mod hensynet til brugervenlighed og medarbejdernes produktivitet.

30. maj 2024 | Læs mere