Artikel top billede

Apple kan være klar med en ny iPhone i næste måned

I slutningen af marts vil Apple præsentere en ny iPhone, men ifølge et amerikansk medie kan corona-virussen dog stadig nå at stikke en kæp i hjulet på planerne.

Allerede i næste måned kan Apple være klar til at præsentere en ny iPhone, der skal afløse iPhone SE.

Rygterne om en afløser for iPhone SE har floreret længe, og ifølge det amerikanske erhvervsmedie Bloomberg vil præsentationen finde sted i løbet af marts.

Det tyske Apple-medie iPhone-ticker.de erfarer desuden fra branchekilder, at lanceringen efter al sandsynlighed vil finde sted ved et event tirsdag 31. marts.

Holder det stik, venter det tyske medie, at den nye telefon vil blive sat til salg den efterfølgende fredag, hvilket vil sige 3. april.

Virus kan stikke kæp i hjulet

Bloomberg påpeger dog, at planerne om en lancering i marts endnu ikke er endeligt besluttet. Det skyldes ifølge mediet, at corona-virussen kan skabe så meget ravage i selskabets asiatiske produktionsapparat, at lanceringen kan blive forsinket.

Det er endnu uvist, hvad telefonen kommer til at hedde, men der har både gået rygter om en iPhone 9 og iPhone SE 2.

Apple analytikeren Ming Chi Kuo har tidligere oplyst, at han forventer, at telefonen vil få den samme A13-processor, der sidder i iPhone 11 og blive gjort tilgængelig i en version med 64 gb og 128 gb lagerplads.

Til gengæld vil telefonen adskille sig fra iPhone 11 ved at have en ringere skærm og samme design som iPhone 8.

Ifølge Bloomberg har Apple udover en ny iPhone også haft planer om at lancere en ny iPad Pro, men de planer kan muligvis også blive forsinket på grund af de problemer corona-virussen skaber for produktionsapparatet.

Læs også: IPhone-producent stadig hårdt ramt efter corona-udbrud: Kun 10 procent er mødt på arbejde efter tvangslukning
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Daxiomatic ApS
Salg, udvikling, implementering og servicering af software til ERP

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere