Foto: Mads Elkær

Medie: Corona-udbrud får Apple til at flytte produktion til Taiwan

Udbruddet af coronavirus betyder ifølge et asiatisk medie, at Apple er i gang med flytte produktionen af en række populære enheder fra Kina til Taiwan.

Apple er begyndt at flytte produktionen af flere af selskabets populære gadgets til Taiwan. Det skriver mediet Taiwan News.

Det sker efter, at coronavirussen (COVID-19) fortsætter sin spredning i Kina, hvor Apple indtil nu har fået størstedelen af sine produkter produceret.

Ifølge Taiwan News er det blandt andet iPad, Apple Watch og en del af Apples Airpods, som i fremtiden skal produceres i Taiwan. Ifølge mediet drejer det sig blandt andet om en helt ny Airpods-model, som på rygteplan omtales som Airpods Pro Lite.

Læs også: Apple udsender varsel: Nedjusterer forventninger på grund af coronavirus

Apple-produktion ramt hårdt
Coronavirussen har ramt Apple hårdt, fordi størstedelen af selskabets produktion hidtil har foregået i Kina, hvor store dele af landets fabrikker har været karantæneramte for at forhindre yderligere sygdomsspredning.

Det betød, at Apple mandag aften meddelte, at den lavere produktionsvolume i Kina betyder, at selskabet ikke forventer at nå de indtjeningsmål for kvartalet, som selskabet havde stillet sine aktionærer i udsigt.

Nyhedsbureauet Reuters rapporterede for nyligt, at udbruddet af coronavirus kan vise sig at blive en fordel for den koreanske elektronikgigant Samsung, der har knap halvdelen af sin smartphone-produktion placeret i Vietnam

Læs også: Derfor kan udbruddet af coronavirus blive en fordel for Samsung.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital HowTo: Sikkerhedstrusler

Under corona-krisen er antallet af cybertrusler steget med 33 procent. Det er særligt phishing-angreb, som oversvømmer mange virksomheder i de her dage. Corona-virussen har skabt en ny mulighed for at lokke uopmærksomme internetbrugere til at klikke på inficerede links. Nogle virksomheder oplever at op mod halvdelen e-mails, der sendes til dem, kommer fra it-kriminelle.

19. august 2020 | Læs mere


Business Tech Event: Kunstig intelligens som konkurrenceparameter - fra teknologi til etik

Kunstig intelligens og machine learning åbner op for utallige nye muligheder for virksomheder, borgere og samfund – men hvordan udnytter man teknologien til at skabe konkurrence fordele, og hvordan sikrer man sig, at teknologien udnyttes etisk ansvarligt? Hør blandt andet hvordan Vestas arbejder med kunstig intelligence.

25. august 2020 | Læs mere


Introduktion til AI – kom rigtigt fra start og drag fordel af kunstig intelligens

På dette digitale HowTo seminar får du en stribe eksempler på, hvordan AI kan hjælpe dig med at løse opgaver og skabe indsigt i din forretning. Tilmeld dig og få inspiration til at komme i gang med AI baseret på konkrete input og erfaringer.

27. august 2020 | Læs mere

mest debatterede artikler

Premium
Test: Lenovos seneste budget-basker kan det hele - man skal dog leve med en alt for synlig svaghed
Computerworld tester Lenovos Ideapad 5. Maskinen er stærk, prisen er skarp og designet er vellykket. Men der er stadig en god grund til at springe modellen over.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Cisco Webex: Giv medarbejderne fleksible arbejdsforhold med et højteknologisk og sikkert webbaseret online-mødesystem
Corona-krisen har for alvor gjort fleksible arbejdsforhold til dagligdag, og for mange virksomheder bliver det også en del af fremtiden. En vigtig del af den udvikling er sikre og effektive samarbejdssystemer, så medarbejdere kan holde møder med hinanden, kunder, leverandører og andre samarbejdspartnere i høj kvalitet. I dette whitepaper fra Netteam får du indsigt i Cisco Webex, som er et webbaseret online mødesystem. Det er en sikker og brugervenlig løsning, der integrerer både audio, video og webkonferencer. Et enkelt tryk på knappen og du er i gang med et møde, hvor du kan se, høre, skrive på whiteboard og dele dokumenter med andre mødedeltagere. Det hele er beskyttet af Cisco Talos sikkerhedsintelligens, som er markedets stærkeste beskyttelse mod cyberangreb.