Artikel top billede

Foto: Mads Elkær

Medie: Corona-udbrud får Apple til at flytte produktion til Taiwan

Udbruddet af coronavirus betyder ifølge et asiatisk medie, at Apple er i gang med flytte produktionen af en række populære enheder fra Kina til Taiwan.

Apple er begyndt at flytte produktionen af flere af selskabets populære gadgets til Taiwan. Det skriver mediet Taiwan News.

Det sker efter, at coronavirussen (COVID-19) fortsætter sin spredning i Kina, hvor Apple indtil nu har fået størstedelen af sine produkter produceret.

Ifølge Taiwan News er det blandt andet iPad, Apple Watch og en del af Apples Airpods, som i fremtiden skal produceres i Taiwan. Ifølge mediet drejer det sig blandt andet om en helt ny Airpods-model, som på rygteplan omtales som Airpods Pro Lite.

Læs også: Apple udsender varsel: Nedjusterer forventninger på grund af coronavirus

Apple-produktion ramt hårdt

Coronavirussen har ramt Apple hårdt, fordi størstedelen af selskabets produktion hidtil har foregået i Kina, hvor store dele af landets fabrikker har været karantæneramte for at forhindre yderligere sygdomsspredning.

Det betød, at Apple mandag aften meddelte, at den lavere produktionsvolume i Kina betyder, at selskabet ikke forventer at nå de indtjeningsmål for kvartalet, som selskabet havde stillet sine aktionærer i udsigt.

Nyhedsbureauet Reuters rapporterede for nyligt, at udbruddet af coronavirus kan vise sig at blive en fordel for den koreanske elektronikgigant Samsung, der har knap halvdelen af sin smartphone-produktion placeret i Vietnam

Læs også: Derfor kan udbruddet af coronavirus blive en fordel for Samsung.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere