Artikel top billede

Foto: Mads Elkær

Medie: Corona-udbrud får Apple til at flytte produktion til Taiwan

Udbruddet af coronavirus betyder ifølge et asiatisk medie, at Apple er i gang med flytte produktionen af en række populære enheder fra Kina til Taiwan.

Apple er begyndt at flytte produktionen af flere af selskabets populære gadgets til Taiwan. Det skriver mediet Taiwan News.

Det sker efter, at coronavirussen (COVID-19) fortsætter sin spredning i Kina, hvor Apple indtil nu har fået størstedelen af sine produkter produceret.

Ifølge Taiwan News er det blandt andet iPad, Apple Watch og en del af Apples Airpods, som i fremtiden skal produceres i Taiwan. Ifølge mediet drejer det sig blandt andet om en helt ny Airpods-model, som på rygteplan omtales som Airpods Pro Lite.

Læs også: Apple udsender varsel: Nedjusterer forventninger på grund af coronavirus

Apple-produktion ramt hårdt

Coronavirussen har ramt Apple hårdt, fordi størstedelen af selskabets produktion hidtil har foregået i Kina, hvor store dele af landets fabrikker har været karantæneramte for at forhindre yderligere sygdomsspredning.

Det betød, at Apple mandag aften meddelte, at den lavere produktionsvolume i Kina betyder, at selskabet ikke forventer at nå de indtjeningsmål for kvartalet, som selskabet havde stillet sine aktionærer i udsigt.

Nyhedsbureauet Reuters rapporterede for nyligt, at udbruddet af coronavirus kan vise sig at blive en fordel for den koreanske elektronikgigant Samsung, der har knap halvdelen af sin smartphone-produktion placeret i Vietnam

Læs også: Derfor kan udbruddet af coronavirus blive en fordel for Samsung.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Keybalance A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere