Foto: Mads Elkær

Medie: Corona-udbrud får Apple til at flytte produktion til Taiwan

Udbruddet af coronavirus betyder ifølge et asiatisk medie, at Apple er i gang med flytte produktionen af en række populære enheder fra Kina til Taiwan.

Apple er begyndt at flytte produktionen af flere af selskabets populære gadgets til Taiwan. Det skriver mediet Taiwan News.

Det sker efter, at coronavirussen (COVID-19) fortsætter sin spredning i Kina, hvor Apple indtil nu har fået størstedelen af sine produkter produceret.

Ifølge Taiwan News er det blandt andet iPad, Apple Watch og en del af Apples Airpods, som i fremtiden skal produceres i Taiwan. Ifølge mediet drejer det sig blandt andet om en helt ny Airpods-model, som på rygteplan omtales som Airpods Pro Lite.

Læs også: Apple udsender varsel: Nedjusterer forventninger på grund af coronavirus

Apple-produktion ramt hårdt
Coronavirussen har ramt Apple hårdt, fordi størstedelen af selskabets produktion hidtil har foregået i Kina, hvor store dele af landets fabrikker har været karantæneramte for at forhindre yderligere sygdomsspredning.

Det betød, at Apple mandag aften meddelte, at den lavere produktionsvolume i Kina betyder, at selskabet ikke forventer at nå de indtjeningsmål for kvartalet, som selskabet havde stillet sine aktionærer i udsigt.

Nyhedsbureauet Reuters rapporterede for nyligt, at udbruddet af coronavirus kan vise sig at blive en fordel for den koreanske elektronikgigant Samsung, der har knap halvdelen af sin smartphone-produktion placeret i Vietnam

Læs også: Derfor kan udbruddet af coronavirus blive en fordel for Samsung.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital How To: Data og AI er fremtiden – men kan man overhovedet lykkes i det nye data-univers uden den rette dataplatform?

Det er svært at spå om fremtiden, men vi kan være sikre på, at den indeholder meget mere data og en langt større anvendelse af kunstig intelligens. På dette webinar sætter vi derfor fokus på, hvordan du som organisation får styr på alle data, og bliver klar til fremtiden.

30. oktober 2020 | Læs mere


IT Security 2020

Strategic IT Security 2020 will focus on the never-ending story about security and cyber-defense, and how you can defend your business and your customer’s data and information. Together with several leading experts and digital executives from all over the Nordic countries, this conference seeks to give you the best input to focus even more on cyber security in the future.

03. november 2020 | Læs mere


Digitaliseringsledelse 2.0: Forretning, innovation og udvikling

På Digitaliseringsledelse kan du derfor en række førende danske CIOs der ærligt fortæller om deres overvejelser, strategier, organisationer og resultater. På dagen får du desuden mulighed for at netværke og reflektere over indholdet i en række korte intensive sessioner samt gå i dialog med dagens stærke oplægsholdere.

05. november 2020 | Læs mere


Computerworld
Det nye MitID er et tigerspring for bedre cybersikkerhed
Klumme: Det nye MitID er en enestående mulighed for et markant løft af it-sikkerheden i danske kommuner. Med baggrund i udfasningen af det nuværende NemID kan de samtidig forbedre og styrke deres it-systemers værn overfor cyberangreb.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Sådan kan du arbejde effektivt uanset tid, sted og type af enhed
Hvad nu hvis dit arbejde, din information, dine processer og teknologien bag ved, var organiseret på en måde så det passede til din organisation – alt sammen guidet af en intelligent udgave af det digitale arbejdsrum? Det er visionen bag Atea og Citrix´s samarbejde med digital workspace – en smartere og mere effektiv måde at arbejde på. I dette whitetpaper kan du derfor læse om, hvordan du kan skabe et mere effektivt og brugervenligt arbejdsrum uanset tid, sted og enhed. En løsning der på en gang er både enkel og som sætter brugeren i centrum.