Artikel top billede

Foto: Mads Elkær

Medie: Corona-udbrud får Apple til at flytte produktion til Taiwan

Udbruddet af coronavirus betyder ifølge et asiatisk medie, at Apple er i gang med flytte produktionen af en række populære enheder fra Kina til Taiwan.

Apple er begyndt at flytte produktionen af flere af selskabets populære gadgets til Taiwan. Det skriver mediet Taiwan News.

Det sker efter, at coronavirussen (COVID-19) fortsætter sin spredning i Kina, hvor Apple indtil nu har fået størstedelen af sine produkter produceret.

Ifølge Taiwan News er det blandt andet iPad, Apple Watch og en del af Apples Airpods, som i fremtiden skal produceres i Taiwan. Ifølge mediet drejer det sig blandt andet om en helt ny Airpods-model, som på rygteplan omtales som Airpods Pro Lite.

Læs også: Apple udsender varsel: Nedjusterer forventninger på grund af coronavirus

Apple-produktion ramt hårdt

Coronavirussen har ramt Apple hårdt, fordi størstedelen af selskabets produktion hidtil har foregået i Kina, hvor store dele af landets fabrikker har været karantæneramte for at forhindre yderligere sygdomsspredning.

Det betød, at Apple mandag aften meddelte, at den lavere produktionsvolume i Kina betyder, at selskabet ikke forventer at nå de indtjeningsmål for kvartalet, som selskabet havde stillet sine aktionærer i udsigt.

Nyhedsbureauet Reuters rapporterede for nyligt, at udbruddet af coronavirus kan vise sig at blive en fordel for den koreanske elektronikgigant Samsung, der har knap halvdelen af sin smartphone-produktion placeret i Vietnam

Læs også: Derfor kan udbruddet af coronavirus blive en fordel for Samsung.
IT-JOB

Netcompany A/S

Managing Architect

Unique Human Capital

Teamleder – IT Support

Cognizant Technology Solutions Denmark ApS

Test Architect - Projects
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Itm8 | IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

20. juni 2024 | Læs mere


Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere