Artikel top billede

Dansk it-startup sikrer 80 millioner investor-kroner: ”Vi tror, at vi kan udkonkurrere Linkedin”

Ny dansk startup vil bide skeer med sociale giganter som LinkedIn. En stor investeringsrunde hjælper dem godt på vej.

En dansk startup, The Org, skal udfordre det Microsoft-ejede sociale medie Linkedin, hjulpet på vej af en frisk runde investeringer for 80 millioner kroner, skriver Børsen.

Det er to rutinerede iværksættere, Christian Wylonis og Andreas Jarbøl, der står bag selskabet, der tæller to år på bagen.

Med de nyligt rejste midler, fra blandt andet den toneangivende venturefond Sequoia Capital, tror stifter Christian Wylonis på, at der er mulighed for at udkonkurrere Linkedin.

"Vi tror, at vi kan udkonkurrere Linkedin. Hvis man ikke tror, at man kan blive den største på det område, som man bevæger sig ind på, så skal man ikke bygge et selskab," fortæller han.

Selskabet beskriver produktet som et socialt dataprodukt der fungerer som en hybrid mellem erhvervsmediet Bloomberg og det professionelle sociale medie Linkedin.

Her skal brugere kunne tilgå virksomheders organisationsdiagrammer og se, hvem der er de mest centrale i en virksomhed.

I dag er 16.000 virksomheder repræsenteret på platformen.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere


Computerworld Summit 2024

Vi kigger ind i scenariet for fremtiden it-afdeling og hvordan virksomheden bedst muligt udnytter både nye og etablerede teknologier til at understøtte vækst og dermed sikre overlevelse i en konkurrencepræget verden.

23. maj 2024 | Læs mere


Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere