Artikel top billede

(Foto: Dan Jensen)

Danske Better Collective i kæmpeopkøb til 257 millioner kroner

Den danske bettingplatform Better Collective satser stort på esports-industrien og køber nu to af de store esportsplatforme. Samlet pris: 257 millioner kroner.

Den danske betting-platform Better Collective lægger 257 millioner kroner på bordet for de to e-sportsplatforme HLTV.org og dust2.dk, der ifølge selskabet er blandt de mest populære Counter Strike-platforme.

“Vi har nøje analyseret og fulgt esportsbranchen gennem flere år. Det er en hurtigt-voksende industri, og vi ser esport som en ideel tilføjelse til vores forretning, der er fokuseret på sportsbetting,” lyder det fra Jesper Søgaard, der er direktør i Better Collective, som han stiftede i 2004 sammen med Christian Kirk Rasmussen, der i dag er COO.

Ifølge ham er HLTV.org den førende CS:GO-platform i verden med mere end 26 millioner besøg om måneden. HLTV.org omsatte ifølge Better Collective for godt 37 millioner i seneste regnskabsår.

Dust2.dk er ifølge Jesper Søgaard det førende CS:Go-community i Danmark.

De to platformes forretningsmodel er baseret på promovering og annoncering af esports-spiludbydere, meddeler Better Collective.

Ifølge Jesper Søgaard adskiller esportbetting sig en del fra den sportsbetting, som Better Collective har vokset sig store på.

“Vi forventer stærke synergieffekter med opkøbet, da mange spiludbydere, vi samarbejder med i dag, også tilbyder væddemål på esports. Jeg ser frem til en spændende esportsfremtid for Better Collective sammen med vores nye kollegaer,” lyder det fra Jesper Søgaard.

Better Collective har i dag omkring 400 medarbejdere, hvoraf de omkring 125 sidder på hovedkontoret i København. Resten er fordelt på 12 øvrige afdelinger i Europa og USA.

Selskabet, der blev børsnoteret i Stockholm i sommeren 2018, omsatte i seneste regnskabsår for omkring en halv milliard kroner.

Læs også:

Danske Better Collective køber konkurrent for op mod 18 millioner kroner

Dansk betting-firma køber amerikansk selskab: Lægger 143 millioner kroner på bordet for 60 procent

Danske Better Collective vil til USA - satser stort på nyt eventyr
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Erhvervsakademiet Lillebælt
Udvikling og salg af klassebaseret undervisning, blandt andet inden for multimedie og it.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere