Artikel top billede

(Foto: Dan Jensen)

Danske Better Collective i kæmpeopkøb til 257 millioner kroner

Den danske bettingplatform Better Collective satser stort på esports-industrien og køber nu to af de store esportsplatforme. Samlet pris: 257 millioner kroner.

Den danske betting-platform Better Collective lægger 257 millioner kroner på bordet for de to e-sportsplatforme HLTV.org og dust2.dk, der ifølge selskabet er blandt de mest populære Counter Strike-platforme.

“Vi har nøje analyseret og fulgt esportsbranchen gennem flere år. Det er en hurtigt-voksende industri, og vi ser esport som en ideel tilføjelse til vores forretning, der er fokuseret på sportsbetting,” lyder det fra Jesper Søgaard, der er direktør i Better Collective, som han stiftede i 2004 sammen med Christian Kirk Rasmussen, der i dag er COO.

Ifølge ham er HLTV.org den førende CS:GO-platform i verden med mere end 26 millioner besøg om måneden. HLTV.org omsatte ifølge Better Collective for godt 37 millioner i seneste regnskabsår.

Dust2.dk er ifølge Jesper Søgaard det førende CS:Go-community i Danmark.

De to platformes forretningsmodel er baseret på promovering og annoncering af esports-spiludbydere, meddeler Better Collective.

Ifølge Jesper Søgaard adskiller esportbetting sig en del fra den sportsbetting, som Better Collective har vokset sig store på.

“Vi forventer stærke synergieffekter med opkøbet, da mange spiludbydere, vi samarbejder med i dag, også tilbyder væddemål på esports. Jeg ser frem til en spændende esportsfremtid for Better Collective sammen med vores nye kollegaer,” lyder det fra Jesper Søgaard.

Better Collective har i dag omkring 400 medarbejdere, hvoraf de omkring 125 sidder på hovedkontoret i København. Resten er fordelt på 12 øvrige afdelinger i Europa og USA.

Selskabet, der blev børsnoteret i Stockholm i sommeren 2018, omsatte i seneste regnskabsår for omkring en halv milliard kroner.

Læs også:

Danske Better Collective køber konkurrent for op mod 18 millioner kroner

Dansk betting-firma køber amerikansk selskab: Lægger 143 millioner kroner på bordet for 60 procent

Danske Better Collective vil til USA - satser stort på nyt eventyr




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere