Artikel top billede

(Foto: Dan Jensen)

Danske Better Collective i kæmpeopkøb til 257 millioner kroner

Den danske bettingplatform Better Collective satser stort på esports-industrien og køber nu to af de store esportsplatforme. Samlet pris: 257 millioner kroner.

Den danske betting-platform Better Collective lægger 257 millioner kroner på bordet for de to e-sportsplatforme HLTV.org og dust2.dk, der ifølge selskabet er blandt de mest populære Counter Strike-platforme.

“Vi har nøje analyseret og fulgt esportsbranchen gennem flere år. Det er en hurtigt-voksende industri, og vi ser esport som en ideel tilføjelse til vores forretning, der er fokuseret på sportsbetting,” lyder det fra Jesper Søgaard, der er direktør i Better Collective, som han stiftede i 2004 sammen med Christian Kirk Rasmussen, der i dag er COO.

Ifølge ham er HLTV.org den førende CS:GO-platform i verden med mere end 26 millioner besøg om måneden. HLTV.org omsatte ifølge Better Collective for godt 37 millioner i seneste regnskabsår.

Dust2.dk er ifølge Jesper Søgaard det førende CS:Go-community i Danmark.

De to platformes forretningsmodel er baseret på promovering og annoncering af esports-spiludbydere, meddeler Better Collective.

Ifølge Jesper Søgaard adskiller esportbetting sig en del fra den sportsbetting, som Better Collective har vokset sig store på.

“Vi forventer stærke synergieffekter med opkøbet, da mange spiludbydere, vi samarbejder med i dag, også tilbyder væddemål på esports. Jeg ser frem til en spændende esportsfremtid for Better Collective sammen med vores nye kollegaer,” lyder det fra Jesper Søgaard.

Better Collective har i dag omkring 400 medarbejdere, hvoraf de omkring 125 sidder på hovedkontoret i København. Resten er fordelt på 12 øvrige afdelinger i Europa og USA.

Selskabet, der blev børsnoteret i Stockholm i sommeren 2018, omsatte i seneste regnskabsår for omkring en halv milliard kroner.

Læs også:

Danske Better Collective køber konkurrent for op mod 18 millioner kroner

Dansk betting-firma køber amerikansk selskab: Lægger 143 millioner kroner på bordet for 60 procent

Danske Better Collective vil til USA - satser stort på nyt eventyr
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Byg digitale løsninger omkring dit kerneprodukt og styrk konkurrenceevnen

Stadig flere virksomheder tænker digitale løsninger ind i deres samlede produktportefølje. De sælger ikke ”kun” komponenter og fysiske produkter, men styrker det samlede produktkatalog med services, der f.eks. giver indsigt i ydeevne og udnyttelse af enhederne – og som gør vedligehold langt mere kosteffektivt og rettidigt. Derfor sætter vi fokus på, hvordan du bygger eller optimerer cloudbaserede løsninger, der komplementerer dit kerneprodukt.

21. marts 2023 | Læs mere


Computerworld Cyber Briefing

Én gang om måneden leverer Computerworld Event et 30 minutters Cyber Briefing, hvor du får overblik over de mest aktuelle angreb, største trusler og tendenser samt giver dig gode råd, der kan implementeres direkte i din it-sikkerhedsafdeling. Tema: Hvor står Danmark i forhold truslen fra DDoS?

22. marts 2023 | Læs mere


Datadrevet forretning 2023

Gennem inspirerende oplæg fra personer, der – på egne eller andres vegne – har formået at udnytte data til at sikre en kant til konkurrenterne, bliver du inspireret til, hvordan din organisation kan lykkes med at høste gevinsterne gennem målrettet investering i databaseret innovation og udvikling og om, hvordan man i praksis spotter potentialet i og værdien af data.

23. marts 2023 | Læs mere