SAP afblæser alle konferencer i marts: Stor dansk konference i april bliver også ramt

Tyske SAP, der er et af verdens største softwarefirmaer, har valgt at aflyse alle konferencer og begivenheder i marts 2020, men dansk konference i april bliver også ramt. Det sker på baggrund af corona-virussen og den smittefare, der opstår, når mange mennesker samles.

Software-kæmpen SAP har taget en række forholdsregler i forhold til corona-virussen.

Det medfører nu, at selskabet aflyser samtlige konferencer og begivenheder i marts måned, der kræver personligt fremmmøde.

Men aflysningerne rammer også helt ind i april, hvor SAP blandt andet har valgt at aflyse SAP Now-konferencen i København den 2. april.

Det oplyser SAP Danmark i en meddelelse til Computerworld.

"Vores kunders, partneres og medarbejderes sundhed og velbefindende er en topprioritet for SAP. På grund af forsigtighed relateret til smitte af COVID-19, har vi valgt at aflyse alle begivenheder i marts," skriver selskabet.

Læs også: Coronavirus rammer Microsofts kerneforretning: Nedjusterer forventninger for Windows-salg

Beslutningen gælder for alle globale events, der kræver personligt fremmøde, uanset størrelse eller type af begivenheder.
Følengede konferencer er nu aflyst:
  • SAP Concur Fusion i Orlando, Florida, 9-12 marts.
  • SAP Ariba Live i Las Vegas, Nevada, 16-18 marts.
  • Alle SAP NOW events i marts
Udover egne begivenheder aflyser SAP også deltagelse i andre selskabers konferencer. Det gælder eksempelvis SXSW i Austing, Texas, der afholdes fra 13-20 marts.

Aflyser fire arrangementer i Skandinavien
SAP havde planlagt fire SAP NOW-arrangementer, der skulle afholdes i Norden de kommende to måneder.

Alle fire arrangementer er således blevet aflyst. Det gælder:
  • SAP NOW i Stockholm, 12. marts
  • SAP NOW i Oslo, 19. marts
  • SAP NOW i Helsinki, 1. april
  • SAP NOW i København, 2. april
Læs også: Frygt for corona-smitte får TDC til at hjemsende ti medarbejdere

Den seneste tid har budt på en lang række aflysninger af store tech-konferencer.

Google har aflyst selskabet store Google I/O-begivenheder, hvor søgegiganten præsenterer en række nyheder på hardware- og softwarefronten.

Facebook har aflyst den årlige F8-konference, og Microsoft har aflyst MVP-konferencen.

Det kan du læse mere om her: Tech-konferencer aflyses på stribe: Google og Microsoft dropper store begivenheder af frygt for smittefare

Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Tieto Denmark A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital HowTo: Sikkerhedstrusler - sådan beskytter du din virksomhed

Under corona-krisen er antallet af cybertrusler steget med 33 procent. Det er særligt phishing-angreb, som oversvømmer mange virksomheder i de her dage. Corona-virussen har skabt en ny mulighed for at lokke uopmærksomme internetbrugere til at klikke på inficerede links. Nogle virksomheder oplever at op mod halvdelen e-mails, der sendes til dem, kommer fra it-kriminelle.

19. august 2020 | Læs mere


Business Tech Event: Kunstig intelligens som konkurrenceparameter - fra teknologi til etik

Kunstig intelligens og machine learning åbner op for utallige nye muligheder for virksomheder, borgere og samfund – men hvordan udnytter man teknologien til at skabe konkurrence fordele, og hvordan sikrer man sig, at teknologien udnyttes etisk ansvarligt? Hør blandt andet hvordan Vestas arbejder med kunstig intelligence.

25. august 2020 | Læs mere


Introduktion til AI – kom rigtigt fra start og drag fordel af kunstig intelligens

På dette digitale HowTo seminar får du en stribe eksempler på, hvordan AI kan hjælpe dig med at løse opgaver og skabe indsigt i din forretning. Tilmeld dig og få inspiration til at komme i gang med AI baseret på konkrete input og erfaringer.

27. august 2020 | Læs mere


Premium
Pandora-CIO har gennemført massiv cloud-migrering i foråret: "Vi har simpelthen foretaget en åben hjerteoperation under coronakrisen"
Interview: Ved årets udgang er 70 procent af Pandoras it-landskab flyttet i skyen. Dermed når CIO Peter Cabello Holmberg i mål med planerne fra sommeren 2020 trods coronakrisen. "Vi har gennemført en række massive migreringer her under coronakrisen," siger han.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Sådan opbevarer du effektivt og sikkert dine data – også med hybrid cloud
Cloud er her der og alle vegne. Men mange organisationer foretrækker en mere blandet tilgang, hvor dele af virksomhedens workload og it-miljøer sendes i clouden, mens andre dele placeres i andre og ofte lokale datacentre. Det stiller ofte mange forskelligartede krav til behovet for lokal storage. Men med IBM FlashSystem kan du konsolidere dit storage-behov og reducere kompleksiteten. Samtidig er FlashSystem all-flash og hybrid-løsninger bygget på et standardiseret sæt af værktøjer og APIs, som giver dig adgang til enterprise-løsninger uanset størrelsen på din organisation. I dette whitepaper fra Atea og IBM kan du læse om IBMs storeløsninger og de yderligere fordele som du kan opnå med dem.