SAP afblæser alle konferencer i marts: Stor dansk konference i april bliver også ramt

Tyske SAP, der er et af verdens største softwarefirmaer, har valgt at aflyse alle konferencer og begivenheder i marts 2020, men dansk konference i april bliver også ramt. Det sker på baggrund af corona-virussen og den smittefare, der opstår, når mange mennesker samles.

Software-kæmpen SAP har taget en række forholdsregler i forhold til corona-virussen.

Det medfører nu, at selskabet aflyser samtlige konferencer og begivenheder i marts måned, der kræver personligt fremmmøde.

Men aflysningerne rammer også helt ind i april, hvor SAP blandt andet har valgt at aflyse SAP Now-konferencen i København den 2. april.

Det oplyser SAP Danmark i en meddelelse til Computerworld.

"Vores kunders, partneres og medarbejderes sundhed og velbefindende er en topprioritet for SAP. På grund af forsigtighed relateret til smitte af COVID-19, har vi valgt at aflyse alle begivenheder i marts," skriver selskabet.

Læs også: Coronavirus rammer Microsofts kerneforretning: Nedjusterer forventninger for Windows-salg

Beslutningen gælder for alle globale events, der kræver personligt fremmøde, uanset størrelse eller type af begivenheder.
Følengede konferencer er nu aflyst:
  • SAP Concur Fusion i Orlando, Florida, 9-12 marts.
  • SAP Ariba Live i Las Vegas, Nevada, 16-18 marts.
  • Alle SAP NOW events i marts
Udover egne begivenheder aflyser SAP også deltagelse i andre selskabers konferencer. Det gælder eksempelvis SXSW i Austing, Texas, der afholdes fra 13-20 marts.

Aflyser fire arrangementer i Skandinavien
SAP havde planlagt fire SAP NOW-arrangementer, der skulle afholdes i Norden de kommende to måneder.

Alle fire arrangementer er således blevet aflyst. Det gælder:
  • SAP NOW i Stockholm, 12. marts
  • SAP NOW i Oslo, 19. marts
  • SAP NOW i Helsinki, 1. april
  • SAP NOW i København, 2. april
Læs også: Frygt for corona-smitte får TDC til at hjemsende ti medarbejdere

Den seneste tid har budt på en lang række aflysninger af store tech-konferencer.

Google har aflyst selskabet store Google I/O-begivenheder, hvor søgegiganten præsenterer en række nyheder på hardware- og softwarefronten.

Facebook har aflyst den årlige F8-konference, og Microsoft har aflyst MVP-konferencen.

Det kan du læse mere om her: Tech-konferencer aflyses på stribe: Google og Microsoft dropper store begivenheder af frygt for smittefareYtringer på debatten er afsenders eget ansvar - læs debatreglerne
Indlæser debat...


Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Computerworld A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Webinar med Miracle 42 og Red Hat

På dette webinar får du indblik i, hvorledes Hyperconverged Infrastructure fra Red Hat forenkler storage, netværk og servere i én enkelt løsning, som er nem at implementere og drifte – og ikke mindst med kæmpe besparelser. Ingen tomme managements slides men derimod et realistisk indblik i, hvordan du kan optimere dine kunders datacenter – og ikke mindst differentiere din og deres forretning.

28. maj 2020 | Læs mere


Digitalt event: Få mere ud af Dynamics 365 - Del 1

En formiddag med fokus på Microsoft Dynamics 365. Bliv klogere på de nye muligheder og få inspiration til, hvordan du får endnu mere forretningsmæssig værdi med Microsoft's cloud-baserede forretningsapplikationer.

02. juni 2020 | Læs mere


Kom godt i gang med Microsoft Teams.

Microsoft Teams er den nye samarbejdsplatform for internt og eksternt samarbejde, når I skal kommunikere og samarbejde på tværs i teamet eller afdelingerne. På denne morgenbriefing får du en introduktion til Microsoft Teams og programmets mange muligheder, så du kan få et overblik over hvordan, man kan anvende programmet til en mere effektiv arbejdsdag.

03. juni 2020 | Læs mere


Premium
En arbejdsuge på fire dage gjorde danske IIH Nordic berømt, men under coronakrisen har selskabets CEO indset, at der skal tages nye midler i brug
Danske IIH Nordic er blevet hædret for sit arbejdsmiljø, og under coronakrisen er medarbejderne blevet endnu mere tilfredse. Nu har selskabets topchef Henrik Stenmann indset, at den firedages arbejdsuge ikke kan stå alene.
Computerworld
IBM fyrer tusindvis af medarbejdere i stor fyringsrunde
Med IBM’s nytiltrådte topchef ved roret fyrer selskabet nu tusindvis af medarbejdere i stor fyringsrunde, der sigter blandt andet efter at gøre selskabet mere agilt.
CIO
Podcast: Pandoras CIO Peter Cabello afslører sine tre vigtigste mål for digitaliseringen
Podcast, The Digital Edge: Hør Pandoras CIO Peter Cabello Holmberg fortælle om, hvordan et af verdens største smykkefirmaer arbejder med innovation og digitalisering af et traditionel offline salg, og hvordan Pandora udnytter data til at skabe en bedre kundeoplevelse.
Job & Karriere
10 spændende lederstillinger, som er ledige netop nu
Der er stadigvæk mange ledige it-job. Vi har fundet en række spændende lederstillinger, som du kan søge med det samme.
White paper
Mobility - her er de aktuelle udfordringer
Hvad med sikkerheden? Mobility-bølgen fejer igennem danske virksomheder, og der er masser af muligheder og faldgruber. Sikkerheden halter, men det kan der gøres noget ved. Produceret af Computerworld.dk i oktober 2014.